Kohon sisältöpankki

Lue täältä  ja opi uutta! Blogikirjoituksia, uutisia ja asiantuntijasisältöjä liittyen mm. toiminnanohjaukseen, tehtävien ja asiakkuuksien hallintaan, projekteihin, parhaisiin käytäntöihin sekä kannattavuuteen.

Tervetuloa!

Kategoriat

Avainsanat

Haku

7 syytä valita Koho

Miksi Koho-järjestelmä valitaan

Pohditko Kohon käyttöönottoa? Lataa tästä vapaasti 7 syytä valita Koho -pdf, jossa käymme läpi yleisimmät syyt miksi asiakasyrityksemme ovat valinneet Kohon.

Lataa PDF
työmööröys_upotettu

Termit tutuksi: Kohon työmääräyksillä toistuvat työt hallintaan

Tilitoimistossa, samoin kuin projektitoiminnassa on tarve suunnitella ja seurata projektin tehtäviä, ja sitä hoituvatko ne aikataulussa ja järjestyksessä. Työmäärykset auttavat tässä.

Lue lisää
Saitin kuvakkeet

Resursoi tehokkaasti Koholla -webinaari

Webinaaritallenteessa kerrotaan miten Kohon resursointi palvelee sinua. Työkalulla voi mm tehostaa yrityksen toimintaa ja parantaa henkilöstön hyvinvointia. Voit myös seurannan avulla suunnittelemaan resursseja pitkälle tulevaisuuteen.

Katso tallenne
webinaari portaalin käytöstä

Webinaaritallenne Portaalin käytöstä

Tahtotilamme on helpottaa ja tehostaa tilitoimistojen arkea entisestään ja siksi olemme kehittäneet erityisesti tilitoimistoja hyödyttävän työkalun, Portaalin. Katso webinaaritallenne ja saa parhaat vinkit siitä, miten saat kätevästi Portaalin avulla hoidettua tiedostojen siirrot ja yhteydenpidon asiakkaasi kanssa.

Katso tallenne

Pääkäyttäjäpalvelulla tai konsultaatiolla tehoja tekemiseen

Tuntuuko, ettet ehdi paneutua Kohon käyttöön niin hyvin kuin haluaisit? Tai haluaisit aina helposti käyttöösi …

Lue lisää

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.