Markkinointi- ja konsultointiyrityksille töiden hallintaa Koholla

Vastaa asiakkaiden odotuksiin ja nopeuta liiketoimintaasi automatisoimalla päivittäisiä töitäsi. Kohon avulla markkinointi- tai konsultointiyrityksesi töiden hallinta helpottuu: saat tehtyä tarjoukset ja sopimukset omalla tyylilläsi, hallitset liidejä ja teet tuntikirjaukset. Me sopeutamme Kohon yrityksesi tarpeiden mukaan.

Kokonaisvaltaista tehtävienhallintaa keskitetysti

Hallinnoi tehtäviä sekä projekteja, kollaboroi, resursoi ja laskuta yhdessä järjestelmässä.

pricetags

Hinnoittelu

 • Koholla on useita erilaisiin tarpeisiin räätälöityjä paketteja, joista voit valita yrityksellesi sopivan
 • Ominaisuuslistasta näet kätevästi mitä mihinkin pakettiin tarkalleen kuuluu
 • Meillä on myös hyödyllisiä lisäpalveluja, joiden avulla vapautat aikaa olennaisiin tehtäviin
phone

Soittoaika

 • Koho pähkinänkuoressa
 • Keskustele asiantuntijamme kanssa haasteistanne ja kuinka Koho voi ratkaista ne
 • Varaa asiantuntijaltamme aika kalenterista ja saat soiton sinulle sopivaan aikaan
 • Puhelu kestää noin 15 minuuttia
desktop

Varaa maksuton etäesittely

 • Henkilökohtainen esittely
 • Pääset näkemään juuri teitä kiinnostavia ominaisuuksia
 • Näet käytännössä, kuinka Koho voi tehostaa toimintaanne
 • Etäesittely kestää noin tunnin

 

6 tapaa joilla Koho tehostaa toimintaasi

Auttaessasi muita parantamaan toimintaansa, varmista että myös oman liiketoimintasi hallinta on hyvällä tolalla. Konsultointi- sekä markkinointiyritykset joutuvat usein esittämään konsepteja lyhyelläkin aikavälillä ja työskentelemään nopeasti; hektisyyden hallitsemisessa sankariksi nousee järjestelmä, joka auttaa sinua pitämään kaikki langat käsissäsi.

Kohon avulla hallinnoit töitäsi alusta alkaen oikein, tarjouksesta laskutukseen ja kaikkeen siltä väliltä, ja käytät näin aikasi paremmin.

 

documents

Rakenna monipuolisia tarjouksia ja sopimuksia

Tarjoustyökalun avulla säästät rutkasti aikaa ja tarjouspohjasi ovat brändisi mukaiset. Tarjoukset ovat yhdessä paikassa ja niiden pohjalta saat suoraan tehtyä sopimuksen sekä luotua projektin. Kohossa pystyt seuraamaan myyntitoimintoja sekä valvomaan niiden edistymistä. Automaattisten muistutusten avulla et enää koskaan menetä tärkeitä deadlineja.

presentation

Hallitse töitäsi

Onnistuneen projektin perustana on kunnolla tehty suunnittelutyö: määrittelemällä projektisi ja tehtäväsi kunnolla alusta asti asetat itsellesi suuntaviivat ja tiedät missä olet menossa. Kohon avulla hallinnoit tehtävien etenemistä joko kokonaisuutena tai vaiheittain. Samalla saat arvokasta tietoa aikataulun pitävyydestä sekä tehtäville kohdistetuista kirjauksista. Omien tehtäväkokonaisuuksien hallinnoimisessa Oma työtila on erinomainen.

hourglass

Laskuta ja seuraa työtunteja

Koholla varmistat, että kaikki työt tulevat tehdyksi ja myös laskutetuksi. Järjestelmässä on valmiina monta helppoa tuntimerkintätapaa, mm. laskutettavia, projektiin kuuluvia tai sisäisiä. Voit näppärästi laskuttaa myös esimerkiksi työntekijäkohtaisen tai tehtäväperusteisen kellotuksen mukaan. Saat monipuoliset tuntihinnoittelut ja -kirjaukset hoidettua helposti, sekä siirrettyä raportit suoraan laskulle. Voit myös tuoda kalenterimerkintäsi suoraan Kohoon laskutettaviksi tuntikirjauksiksi.

browser

Helpotusta poikkeaviin laskutuksiin

Monet laskutustavat voivat tuntua turhan monimutkaisilta – Koholla laskutat ja automatisoit ne vaivattomasti. Saat monipuoliset tuntihinnoittelut ja -kirjaukset hoidettua helposti, sekä siirrettyä raportit suoraan laskulle. Asettamalla asiakkaan veloitusperusteet valmiiksi ei niitä tarvitse enää miettiä laskutusvaiheessa. Sopimuslaskutuksen ylimenevät tunnit saat myös automaattisesti laskutettua asetuksiesi mukaan.

tools

Seuraa resursointia ja kuormitusta

Resursointityökalu toimii apuna sekä työntekijöiden aikaa että osaamista resursoidessa. Näet sekä ennusteen että toteuman, ja sen jälkeen kuormitusta ja resursseja onkin helppoa säätää suuntaan tai toiseen ja varmistat henkilöstön hyvinvoinnin. Reaaliaikaisen seurannan avulla suunnittelet resursseja pitkälle tulevaisuuteen ja ymmärrät toiminnan trendejä.

adjustments

Saat järjestelmän, joka sopii juuri sinun yrityksellesi

Koho on helposti integroitavissa web service API-rajapinnan avulla esimerkiksi useisiin CRM-, taloudenhallinta- ja kalenterijärjestelmiin, ja sillä on helppo toimittaa lakisääteiset työaikaraportit eteenpäin. Meillä on jo pitkä lista valmiita integraatioita ja lisää on tulossa. Tilikustomoinnin avulla saat asiakaskohtaisen ja helppokäyttöisen järjestelmän käyttöösi kustannustehokkaasti.

compass

Emme jätä sinua yksin järjestelmämme käyttöönotossa, vaan opastamme teidät perusteellisesti sujuviksi käyttäjiksi. Yhteistyö jatkuu läpi asiakkuuden, ja olemme aina valmiina kehittämään järjestelmää asiakkaiden pyyntöjen perusteella. Ensiluokkainen palvelualttiutemme onkin saanut erityistä kiitosta asiakkailtamme.

”Toimitusprosessimme pyörii täysin Kohossa: Asiakkuushallinta, liidit/tarjoukset, tilaukset /sopimukset, projektihallinta (suunnittelu ja resursointi) ja laskutus. Pystymme yhden järjestelmän kautta hallinnoimaan kaikki meille tärkeät prosessit ja raportoimaan niiden tilanteen reaaliaikaisesti. Koho on erittäin käyttäjäystävällinen ja toimiva kokonaisuus. Pieniä parannuksia tulee koko ajan ja asiallisiin kehitystoivomuksiin on reagoitu nopeasti. Voin vilpittömästi suositella järjestelmää kaikille konsultti- ja projektitaloille.”

– Janne Enkama, Enco

 

Ollaan yhteydessä

Keskustelemme mielellämme henkilökohtaisesti!
Etäesittelyssä voimme yhdessä katsoa järjestelmää ja mitkä toiminnallisuudet olisivat teille oleellisia.
Esittely on maksuton eikä sido sinua mihinkään.
Jos et löydä sopivaa aikaa kalenterista, voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen.Sukella sisältöihimme

sopimuslaskutus

Sopimuslaskutus ja -varaus – Kohon superkombinaatio

Tiesitkö, että Kohossa onnistuu muissa vastaavissa järjestelmissä harvinainen sopimusvaraus, jossa toistuvaislaskutusopimuksen yli menevältä osalta järjestelmä …

Lue lisää