Konsultointiyritykselle töiden hallintaa Koholla

Vastaa asiakkaiden odotuksiin ja nopeuta liiketoimintaasi automatisoimalla päivittäisiä töitäsi. Kohon avulla konsultointiyrityksen töiden hallinta helpottuu: saat tehtyä tarjoukset ja sopimukset omalla tyylilläsi, hallitset liidejä ja teet tuntikirjaukset. Me sopeutamme Kohon yrityksesi tarpeiden mukaan.

Juuri sellainen projektinhallintajärjestelmä kuin sen tulisikin olla

Suunnittele, seuraa, budjetoi, ja ajasta projektisi yhdessä järjestelmässä.

pricetags

Hinnoittelu

 • Koholla on useita erilaisiin tarpeisiin räätälöityjä paketteja, joista voit valita yrityksellesi sopivan
 • Ominaisuuslistasta näet kätevästi mitä mihinkin pakettiin tarkalleen kuuluu
 • Meillä on myös hyödyllisiä lisäpalveluja, joiden avulla vapautat aikaa olennaisiin tehtäviin
phone

Soittoaika

 • Koho pähkinänkuoressa
 • Keskustele asiantuntijamme kanssa haasteistanne ja kuinka Koho voi ratkaista ne
 • Varaa asiantuntijaltamme aika kalenterista ja saat soiton sinulle sopivaan aikaan
 • Puhelu kestää noin 15 minuuttia
desktop

Varaa maksuton etäesittely

 • Henkilökohtainen esittely
 • Pääset näkemään juuri teitä kiinnostavia ominaisuuksia
 • Näet käytännössä, kuinka Koho voi tehostaa toimintaanne
 • Etäesittely kestää noin tunnin

6 tapaa joilla Koho tehostaa toimintaasi

Auttaessasi muita parantamaan toimintaansa, varmista että myös oman liiketoimintasi hallinta on hyvällä tolalla. Konsultointiyritykset joutuvat usein esittämään konsepteja lyhyelläkin aikavälillä ja työskentelemään nopeasti; hektisyyden hallitsemisessa sankariksi nousee järjestelmä, joka auttaa sinua pitämään kaikki langat käsissäsi.

Kohon avulla järjestät projektisi alusta alkaen oikein, tarjouksesta laskutukseen ja kaikkeen siltä väliltä, ja käytät näin aikasi paremmin.

documents

Rakenna monipuolisia tarjouksia ja sopimuksia

Tarjoustyökalun avulla säästät rutkasti aikaa ja tarjouspohjasi ovat yhteneväisen näköiset. Tarjoukset ovat yhdessä paikassa, ja niiden pohjalta saat suoraan tehtyä sopimuksen ja luotua projektin. Kohossa pystyt seuraamaan myyntitoimintoja sekä valvomaan niiden edistymistä, ja automaattisten muistutusten avulla et enää koskaan menetä tärkeitä deadlineja.

presentation

Hallitse töitäsi

Onnistuneen projektin perustana on kunnolla tehty suunnittelutyö: määrittelemällä projektisi ja tehtäväsi kunnolla alusta asti asetat itsellesi suuntaviivat ja tiedät missä olet menossa. Kohon avulla seuraat tehtävien etenemistä joko kokonaisuutena tai vaiheittain. Samalla saat arvokasta tietoa budjeteista, toteutuneista kateosuuksista ja kannattavuuksista, sekä niille kohdistetuista kirjauksista.

hourglass

Laskuta ja seuraa työtunteja

Koholla varmistat, että kaikki työt tulevat tehdyksi ja myös laskutetuksi. Järjestelmässä on valmiina monta helppoa tuntimerkintätapaa, mm. laskutettavia, projektiin kuuluvia tai sisäisiä. Voit näppärästi laskuttaa myös esimerkiksi työntekijäkohtaisen tai tehtäväperusteisen kellotuksen mukaan.  Saat monipuoliset tuntihinnoittelut ja -kirjaukset hoidettua helposti, ja siirrettyä raportit suoraan laskulle.

browser

Helpotusta poikkeaviin laskutuksiin

Monet laskutustavat voivat tuntua turhan monimutkaisilta, mm. osamaksu-laskuttaminen, koontilaskutukset, maksuposti- ja kumulatiivinen laskutus, sekä kustomoidut laskuerittelyt projekteittain. Koholla laskutat ja automatisoit vaivattomasti myös normaalista poikkeavat projektilaskutukset. Näitä ovat . Asettamalla asiakkaan veloitusperusteet valmiiksi ei niitä tarvitse enää miettiä laskutusvaiheessa.

tools

Seuraa resursointia ja kuormitusta

Resursointityökalu toimii apuna sekä työntekijöiden aikaa ja osaamista, että tuotteita ja tuotantokapasiteettia resursoidessa. Näet sekä ennusteen että toteuman, ja sen jälkeen kuormitusta ja resursseja onkin helppoa säätää suuntaan tai toiseen ja varmistat henkilöstön hyvinvoinnin. Reaaliaikaisen seurannan avulla suunnittelet resursseja pitkälle tulevaisuuteen ja ymmärrät toiminnan trendejä.

adjustments

Saat järjestelmän, joka sopii juuri sinun yrityksellesi

Koho on helposti integroitavissa web service API-rajapinnan avulla esimerkiksi useisiin CRM-, taloudenhallinta- ja kalenterijärjestelmiin, ja sillä on helppo toimittaa lakisääteiset työaikaraportit eteenpäin. Meillä on jo pitkä lista valmiita integraatioita ja lisää on tulossa. Tilikustomoinnin avulla saat asiakaskohtaisen ja helppokäyttöisen järjestelmän käyttöösi kustannustehokkaasti.

compass

Emme jätä sinua yksin järjestelmämme käyttöönotossa, vaan opastamme teidät perusteellisesti sujuviksi käyttäjiksi. Yhteistyö jatkuu läpi asiakkuuden, ja olemme aina valmiina kehittämään järjestelmää asiakkaiden pyyntöjen perusteella. Ensiluokkainen palvelualttiutemme onkin saanut erityistä kiitosta asiakkailtamme.

”Verrattuna muihin laajoja integraatioita tarjoaviin kilpailijoihin, Kohossa on keskitytty olennaiseen ja ajateltu ensisijaisesti käyttäjiä. Koho on yksinkertainen ja mutkaton ohjelmisto, jonka hankkimisesta on ollut meille selvästi liiketaloudellista hyötyä.”

Juha Heikkinen, Compile Oy

“Koho kehittyy jatkuvasti taustalla ja olemme päässeet vaikuttamaan järjestelmän uusiin ominaisuuksiin. Koemme, että Koho on mainio toiminnanohjaustyökalu  meidän kaltaiselle yritykselle!”

Henri Kortelainen, Sininen Meteoriitti

” Kohon puolelta käyttöönotossa oli rautaista ammattitaitoa ja yhteistyö oli erittäin toimivaa. Dialogi osattiin toteuttaa niin, ettei tarvinnut olla varsinainen IT-ammattilainen pysyäkseen kärryillä. Toiveemme ja tarpeemme huomioitiin ja aidosti esitettiin meille parhaita ratkaisuja.”

Paavo Saari, Cadpool

Ollaan yhteydessä

Keskustelemme mielellämme henkilökohtaisesti!
Etäesittelyssä voimme yhdessä katsoa järjestelmää ja mitkä toiminnallisuudet olisivat teille oleellisia.
Esittely on maksuton eikä sido sinua mihinkään.
Jos et löydä sopivaa aikaa kalenterista, voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen.

Sukella sisältöihimme

Koho kasvaa ja kehittyy Sinisen Meteoriitin mukana

Koho on mainio asiantuntijaorganisaation toiminnanohjausjärjestelmä Nykyaikaisia digitalisaatiopalveluita asiakasyrityksilleen tarjoava Sininen Meteoriitti otti Kohon käyttöön pari …

Lue lisää
projektiriskit

Projektien yleisimmät riskit ja kuinka minimoida ne

Mikä tahansa yrityksesi tekee, törmäät useimmiten jonkinlaisiin projekteihin, vähintäänkin sisäisiin kehitysprojekteihin. Projektien mukana tulee kuitenkin …

Lue lisää