Markkinointi- ja konsultointiyrityksille töiden hallintaa Koholla

Vastaa asiakkaiden odotuksiin ja nopeuta liiketoimintaasi automatisoimalla päivittäisiä töitäsi. Kohon avulla markkinointi- tai konsultointiyrityksesi töiden hallinta helpottuu: saat tehtyä tarjoukset ja sopimukset omalla tyylilläsi, hallitset liidejä ja teet tuntikirjaukset. Me sopeutamme Kohon yrityksesi tarpeiden mukaan.

Kokonaisvaltaista tehtävienhallintaa keskitetysti

Hallinnoi tehtäviä sekä projekteja, kollaboroi, resursoi ja laskuta yhdessä järjestelmässä.

pricetags

Hinnoittelu

Koholla on useita erilaisiin tarpeisiin räätälöityjä paketteja, joista voit valita yrityksellesi sopivan. Katso myös kätevä ominaisuuslista.

phone

Soittoaika

Nopea 15min keskusteluaika asiantuntijamme kanssa: tee pikakartoitus, kuinka Koho soveltuisi teille.

desktop

Varaa maksuton etäesittely

Henkilökohtainen esittely, jossa näet paremmin Kohon mahdollisuudet. Varaa joko 15, 30 tai 60min palaveri.

”Todella nopeasti saimme paikallisen (plussaa siitä!) edustajan kertomaan meille järjestelmästä tarkemmin. Vaikutti siltä, että Koho voisi toimia haasteellisessa ympäristössämme, ja että järjestelmää ennen kaikkea oli mahdollista räätälöidä juuri meidän tarpeisiimme sopivaksi. Kun perusperiaatteet oli käyty läpi, olimmekin jo asiakkaita.”

– Kristiina Olmiala-Szép, Design Valkea

6 tapaa joilla Koho tehostaa toimintaasi

Konsultointi- sekä markkinointiyritykset joutuvat usein esittämään konsepteja lyhyelläkin aikavälillä ja työskentelemään nopeasti; hektisyyden hallitsemisessa sankariksi nousee järjestelmä, joka auttaa teitä pitämään kaikki langat käsissä.

Kohon avulla hallinnoit töitäsi alusta alkaen oikein, tarjouksesta laskutukseen ja kaikkeen siltä väliltä, ja käytät näin aikasi paremmin.

 

documents

Aloitat asiakkuudet hyvällä jalalla

Tarjoustyökalun avulla säästät rutkasti aikaa ja tarjouspohjasi ovat brändisi mukaiset. Tarjoukset ovat yhdessä paikassa ja niiden pohjalta saat samantien tehtyä sopimuksen sekä luotua projektin. Kohossa pystyt seuraamaan myyntitoimintoja sekä valvomaan niiden edistymistä. Automaattisten muistutusten avulla et enää koskaan menetä tärkeitä deadlineja.

map

Selkeytät projektien tarpeet

Määrittelemällä projektisi kunnolla alusta asti asetat itsellesi suuntaviivat ja tiedät missä olet menossa. Kohon avulla hallinnoit projektien etenemistä selkeästi ja saat arvokasta tietoa aikataulun pitävyydestä sekä tehtäville kohdistetuista kirjauksista. Hallinnoit itsenäisesti omia ja tiimisi työkokonaisuuksia Omassa työtilassa niin kuin teille sopii.

hourglass

Merkkaa ja laskuta tehtävät helposti

Koholla varmistat, että kaikki työt tulevat tehdyksi ja kirjattua tarkasti. Järjestelmässä on valmiina monta helppoa tuntimerkintätapaa ja voit näppärästi laskuttaa  esimerkiksi työntekijäkohtaisen tai tehtäväperusteisen kellotuksen mukaan. Saat monipuoliset tuntihinnoittelut ja -kirjaukset hoidettua helposti, sekä siirrettyä raportit suoraan laskulle. Voit myös tuoda kalenterimerkintäsi suoraan Kohoon laskutettaviksi tuntikirjauksiksi.

browser

Saat kaiken varmuudella laskulle

Koholla hoidat ja automatisoit monimutkaisetkin laskutusprosessit vaivattomasti. Saat laskulle kaiken tarvittavan, selkeästi ja tarkasti. Asettamalla asiakkaan veloitusperusteet valmiiksi ei niitä tarvitse enää miettiä laskutusvaiheessa. Sopimukseen perustuva toistuva laskutus toimii kuin itsestään ja saat jopa sopimukselta ylimenevät tunnit automaattisesti laskutettua asetuksiesi mukaan.

happy

Kohdista resurssit tehokkaasti

Resursointityökalu toimii apuna sekä työntekijöiden aikaa että osaamista resursoidessa. Näet sekä kuormitusennusteen että -toteuman, jolloin pystyt tasapainottamaan henkilöstön kuormitusta ja varmistat henkilöstön hyvinvoinnin. Reaaliaikaisen seurannan avulla suunnittelet resursseja pitkälle tulevaisuuteen ja ymmärrät toiminnan trendejä.

Saat järjestelmän, joka sopii juuri sinun yrityksellesi

Koho on helposti integroitavissa API-rajapinnan avulla esimerkiksi useisiin CRM-, taloudenhallinta- ja kalenterijärjestelmiin, ja sillä on helppo toimittaa lakisääteiset työaikaraportit eteenpäin. Valmiita integraatioita on jo yli 70. Kustomointiasetusten avulla saat teille soveltuvan ja helppokäyttöisen järjestelmän käyttöön kustannustehokkaasti ja nopeasti.

compass

Emme jätä sinua yksin järjestelmämme käyttöönotossa, vaan opastamme teidät perusteellisesti sujuviksi käyttäjiksi. Yhteistyö jatkuu läpi asiakkuuden, ja olemme aina valmiina kehittämään järjestelmää asiakkaiden pyyntöjen perusteella. Ensiluokkainen palvelualttiutemme onkin saanut erityistä kiitosta asiakkailtamme.

Ollaan yhteydessä

Keskustelemme mielellämme henkilökohtaisesti!
Etäesittelyssä voimme yhdessä katsoa järjestelmää ja mitkä toiminnallisuudet olisivat teille oleellisia.
Esittely on maksuton eikä sido sinua mihinkään.
Jos et löydä sopivaa aikaa kalenterista, voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen.Sukella sisältöihimme

sopimuslaskutus

Sopimuslaskutus ja -varaus – Kohon superkombinaatio

Tiesitkö, että Kohossa onnistuu muissa vastaavissa järjestelmissä harvinainen sopimusvaraus, jossa toistuvaislaskutusopimuksen yli menevältä osalta järjestelmä …

Lue lisää