Mainostoimisto Ampersand Design tehostaa Kohon kollaboraatiotyökaluilla palvelun laatua

Ampersand Design Oy on vuonna 2016 perustettu lahtelainen mainostoimisto. Heidän sloganinsa on ”Ilolla monipuolisesti” ja he tarjoavatkin viestintää, mainontaa, markkinointia ja verkkonäkyvyyttä yrityksille ja yhteisöille, ilahduttavasti ja yksilöllisiin tarpeisiin sovitettuina.

Ampersandilla on ollut vuosien varrella useita erilaisia toiminnanohjaus­­järjestelmiä käytössään, mutta mikään ei ole tuntunut juuri heidän omiin tarpeisiinsa sopivalta. Silmät auki paremman vaihtoehdon varalta, he alkoivat syksyllä 2023 tarkastelemaan mitä muita toiminnanohjaus­­järjestelmiä on kotimaassa tarjolla.

”Päädyimme vertailuun kahden järjestelmän välillä. Monet ulkomaiset järjestelmät ovat toki hyviä, mutta minulla oli vaatimuksena suora ja hyvin toimiva integraatio Procountorin taloushallinto-ohjelmistoon”, toteaa Ampersand Designin toimitusjohtaja Samuel Pasanen.

Kohon monipuoliset kollaboraatio­työkalut sekä järjestelmän eriytetty työpäivä- ja tehtäväkellotus tekivät vahvan vaikutuksen Ampersandiin, ja Koho valittiinkin nopeasti vertailun voittajaksi. Käyttöönotto­projekti alkoi marraskuussa 2023 ja ensimmäiset laskut lähtivät Kohon kautta jo joulukuussa.

Asiakasportaalin kollaboraatio­työkalut parantavat entisestään Ampersand Designin asiakastyytyväisyyttä

Asiakasportaalissa materiaalien jakaminen puolin ja toisin käy helposti ja keskustelutkin löytyvät yhdestä paikasta. Kohon Asiakasportaali on rakennettu tukemaan yritysten ja heidän asiakkaidensa välistä kollaboraatiota ja siten parantamaan palvelun laatua. Tämä olikin Samuel Pasasella yksi ostopäätökseen vaikuttaneista tekijöistä.

”Olemme sanoneet asiakkaillemme, että turhaan käydään ’mitä mieltä’ -tyyppistä keskustelua sähköpostien välityksellä, vaan käydään se suoraan tuolla Portaalissa”, toteaa Pasanen. Hän näkee, että sähköpostiliikenteen vähentyminen parantaa tehokkuutta, kun asiat ovat keskitetysti asianomaisten saatavilla. Asiakasportaalissa he pystyvät kollaboroimaan asiakkaidensa kanssa tehokkaasti myös projektien ympärillä.

Tutustu tästä Asiakasportaaliin →

Projektiportaali tuo läpinäkyvyyttä ja lisää luottamusta

Projektiportaali on yksi Asiakasportaalin osa ja se mahdollistaa kokonaisten projektien jakamisen asiakkaalle ja tehokkaan yhteistyön sen ympärillä. Asiakkaan pitäminen samalla sivulla projektista helpottuu sen avulla huomattavasti ja se lisää myös luottamusta palveluntarjoajaan.

”Näemme Projektiportaalissa todella paljon potentiaalia – se onkin yksi iso syy, miksi päädyimme Kohoon. Tahtotilamme on saada projektin eteneminen läpinäkyväksi asiakkaan suuntaan ja sitä kautta parantaa asiakastyytyväisyyttä entisestään.”

Samuel Pasanen, toimitusjohtaja, Ampersand Design Oy

Projektiportaalin avulla Ampersandin asiakkaat näkevät suoraan projektille ja sen vaiheille asetetut budjetit ja aikataulut, ja kuinka niissä pysytään. Asiakkaan ei turhaan tarvitse kysyä missä mennään, vaan hän pääsee vaivattomasti arvioimaan tilanteen itse ja käymään keskustelua sen tiimoilta keskitetysti.

”Me olemme palastelleet asiakkaan koko vuoden markkinointivuosikellon Projektiportaaliin auki. Siellä on kaikkien kuukausien kaikki toimenpiteet, kaikki kampanjat ja kaikki jatkuvat markkinointitoimenpiteet. Jos me teemme esimerkiksi nyt kesäkuussa heinäkuun töitä, niin asiakas näkee kätevästi, että heinäkuulle on tehty tuntikirjauksia eli heinäkuu edistyy jo tässä vaiheessa”, kertoo Pasanen.

Pasanen antaa ison plussan myös siitä, kuinka myötämielisesti Koho on ottanut Ampersandin kehitystoiveet vastaan ja Projektiportaalia onkin kehitetty lisää heidän toiveidensa pohjalta.

Lue julkaisu-uutinen Projektiportaalista →

Työajan seuraaminen on nyt Ampersandilla paljon tarkempaa ja helpompaa

Toinen Kohon valintaan vahvasti vaikuttanut seikka oli järjestelmän tuplakello, eli Kohossa työpäiväkello on eriytetty tehtävien kellotuksesta. Ennen he kirjasivat ylös jokaisen pienenkin sisäisen työn, jotta työpäivän kokonaistuntimäärä tulisi oikein. Tämä jäi historiaan ja nyt työntekijöiden tarvitsee vain laittaa työpäiväkello päälle töihin tullessaan ja pois päivän päätteeksi. Laskutettavat työt kirjataan erikseen asiakkaittain ja ne tulevat toimitusjohtajalle käsiteltäväksi.

Ampersand Designin työntekijät kokevatkin, että Kohon kautta työajan seuraamisesta on tullut tarkempaa sekä paljon helpompaa entiseen verrattuna. Nyt nähdään paremmin, missä mennään tuntien osalta ja myös ketkä ovat paikalla.

”Tämä on yksi niistä asioista, mitä olen koko ajan halunnut ratkaista, ja Koho on taas tässäkin pykälän parempi kuin aiempi ratkaisumme.”

Samuel Pasanen, Ampersand Design Oy

Kiitosta saa myös Kohon asiakaspalvelu nopeasta reagointikyvystään sekä palvelupyyntöjen sisäisestä, tehokkaasta vastuutuksesta oikealle henkilölle. Pasanen sanoo, että hän pystyisi suosittelemaan Kohoa monellekin erilaiselle yritykselle ja toteaa samalla, että monet asiakkaat ja yhteistyökumppanit usealta eri alalta käyttävätkin jo Kohoa.

Jos yrityksellä on haasteita varsinkin projektinhallinnan ja työajanseurannan kanssa, niin Samuel Pasanen kehottaa ehdottomasti tutustumaan Kohoon.

Samuel Pasanen, toimitusjohtaja, mainostoimisto Ampersand Design Oy
Samuel Pasanen toimitusjohtaja, Ampersand Design Oy

Haluaisitko kokea miten Koho tehostaisi sinun liiketoimintaasi? Varaa alta maksuton etäesittely.

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.