Uutta Kohossa: Projektiportaali vastaamaan projektinhallinnan nykytarpeisiin

Kohossa on jo aiemmin ollut kollaboraatiotyökalu Portaali, jonka avulla voi jakaa asiakkaalle tiedostoja ja kommunikoida reaaliajassa, myös mobiilissa. Portaalia on kehitetty viimeaikoina ja siinä on uusia toimintoja. Uusi projektiportaali vastaa moderneihin projektinhallinnan tarpeisiin, joissa yhteistyö asiakkaan kanssa on ratkaisevan tärkeää.

Projektiportaalin avulla parannat projektisi tehokkuutta ja hallitset asiakkaasi odotuksia paremmin. Projektiportaalissa voit jakaa projektinäkymän suoraan asiakkaasi avainhenkilöille ja tehdä tehokasta yhteistyötä sen ympärillä:

  1. valitset itse, mitkä vaiheet näytetään asiakkaalle
  2. hallinnoit, mitä tietoja asiakas näkee vaiheilla, kuten budjetit, vastuuhenkilöt ja aikataulut
  3. pidät asiakkaasi ajan tasalla projektin etenemisestä vaivatta
  4. käyt keskustelua ja hallinnoit tikettejä eri vaiheilla
  5. asiakas voi myös omalta osaltaan kuitata vaiheita

Projektiportaali tuo läpinäkyvyyttä projektin etenemiselle ja antaa sinulle työkalut hallita asiakkaasi odotuksia aktiivisesti.

Miksi Projektiportaali?

→ Tehokkaampi yhteistyö: Viestintä, jaetut dokumentit, projektien eteneminen ja sovitut toimenpiteet löytyvät yhteisestä paikasta sinun ja asiakkaasi saatavilla. Helpompi yhteistyö = tyytyväisempi asiakas ja stressittömämpi työntekijä.

Ajansäästö: Kun kaikki oleellinen tieto on saatavilla keskitetysti, ei aikaa tuhlaannu tietojen kasaamiseen eri paikoista. Pysyt paremmin vasteaikojen puitteissa ja toiminta on entistä varmempaa.

Tietoturva: Siirrät tiedot tietoturvallisesti ja voit luottaa siihen, että ne arkistoidaan varmasti talteen. Henkilöriski pienenee, kun tärkeät tiedot eivät ole yksittäisen ihmisen sähköpostissa.

Helpompi delegointi: Keskitetysti hoidettu viestintä helpottaa tehtävien delegointia ja säästää aikaa. Kaikki tiimissäsi pysyvät helposti ajan tasalla ja ottavat kopin asioista nopeasti.

Yhteistyö Projektiportaalin avulla ei ole vain tehokkaampaa vaan myös älykkäämpää.

Jos et ole vielä tutustunut Projektiportaaliin, katso tästä lyhyt klippi.Portaali kuuluu Kohon Business+ pakettiin – katso tästä paketit. Mikäli sinulla on jo Portaali käytössäsi, saat projektiominaisuudet käyttöösi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos yritykselläsi ei vielä ole Portaalia, ota meihin yhteyttä:Piditkö lukemastasi?   Tilaa Kohon uutiskirje, niin saat tuoreimmat blogit, videot, oppaat ja muut mielenkiintoiset sisällöt suoraan sähköpostiisi!

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.