Skip to content

Työajanseuranta, tuntikirjaukset ja työaikapankki

Kirjaa tunnit helposti ja siirrä ne laskulle muutamalla klikkauksella Kohon työajanseurannan avulla. Mobiili työajanseuranta mahdollistaa kirjaukset missä ja milloin vain. Työajanseuranta ja laskutustiedot päivittyvät reaaliaikaisesti raporttinäkymiin.

Kohon tuntikirjaukset ovat toiminnan perusta

Työmääräys

Työmääräys mahdollistaa asiakastöiden ja -käyntien merkkaamisen ennakkoon. Työntekijä näkee oman aikataulunsa ja voi kuitata tehdyt työt vaikka tien päältä.

Oma työajanseuranta

Kohon työajanseuranta pitää kirjaa lakisääteisestä työntekijöiden työajasta ja työaikaliukumasta. Myös mobiili työajanseuranta reissun päällä oleville!

Nopea laskutus

Koho automatisoi laskutietojen keräämisen laskuille tuntikirjausten pohjalta. Voit valita laskutusvalmiit työvuorot helposti ja vaivattomasti projektit-sivulta ja lähettää laskutukseen parilla klikkauksella.

Tehokas raportointi

Koholla seuraat reaaliajassa työaikaa sekä kassavirtaa työntekijä-, asiakas- ja projektikohtaisesti. Voit seurata myös tuntilaskutuksen lisäksi projektilaskutuksen ja projektityötuntien keskilaskutusta.

7 tapaa seurata asiakastöitä

Kohosta löydät kaksi erillistä työaikakelloa: asiakastöiden tuntiseuranta ja käyttäjän oma työajanseuranta. Nämä voidaan joko kytkeä toisiinsa tai pitää täysin erillisinä. Työaikaa voidaan merkata 7 eri tavalla.

Tuntikirjaus kellokortilla

Kellokortissa voit valita suosikkitehtävät ja käynnistää ajanoton yhdellä painalluksella. Voit vaihtaa tehtävää lennosta ja lisätä kommentin helposti. Tuntiseuranta ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Tuntiseuranta Timesheetin avulla

Timesheet on helppo ja nopea tapa syöttää päivän työtunnit halutulle tehtävälle vaikka päivän päätteeksi. Sinun tarvitsee vain syöttää toteutunut aika taulukkotyyppiseen näkymään.

+Vuoro -kirjaus

+Vuoron avulla kirjaat manuaalisesti tunteja yksittäiselle tehtävälle. Voit siis käyttää tätä myös takautuvasti tuntien merkitsemiseen.

Tuntikirjaus haku-toiminnolla

Hakutoiminnolla haet määritellyn asiakkaan ja tehtävän ja merkitset tehdyt tunnit suoraan.

Tuntikirjaus työmääräyslistalla

Työmääräys mahdollistaa asiakastöiden ja -käyntien merkkaamisen ennakkoon. Työntekijä näkee oman aikataulunsa ja voi kuitata tehdyt työt vaikka tien päältä.

Tuntikirjaus kalenterituonnilla

Koho on mahdollista integroida suoraan käyttäjän Exchange tai Google -kalenteriin, jolloin kalenterin merkinnät voidaan tuoda käyttäjän tuntikirjauksiksi Kohoon.

Tuntikirjaus pikalisäyksellä

Pikalisäys on kätevä tapa merkata tunteja, jos vaikka puhelimen soidessa täytyy alkaa nopeasti kellottamaan. Voi myöhemmin vaihtaa siihen oikean lajin ja asiakkaan.

Toistuvat työt työmääräyksillä

Kohossa erilaisten tikettien- ja  toistuvien töiden hallinta tapahtuu järjestelmästä löytyvien työmääräysten avulla. Työmääräyksillä voidaan hallinnoida ja ohjata käytössä olevia työresursseja tehokkaasti sekä varmistaa, että kaikki yrityksen työt saadaan varmuudella tehdyksi ja laskutetuksi.

Kohoon on mahdollista muodostaa joko kaikille näkyviä tiketti- tai työlistoja, josta työntekijät voivat noutaa tekemättömiä töitä itselleen tai käyttäjäkohtaisia työlistoja.  Näille työlistoille voidaan tuottaa töitä erilaisista kertatoistuvista kokonaisuuksista tai määrittää toistuvia töitä monien erilaisten toistuvuus sääntöjen mukaisesti (mm. tiettynä päivänä toistuvat työt päivämäärän, viikonpäivän, viikon, kuukauden, kvartaalin, vuoden tai näistä johdetun säännön mukaisesti)

Työmääräysten hyödyt yrityksen johdolle:

 • Tehtyjen, keskeneräisten ja suoritettujen töiden seuranta helpottuu
 • -> Kaikki työt tulevat tehdyksi
 • Henkilöriski pienenee
 • Tehokas ja helppolukuinen raportointi
 • Työ- ja henkilöresursointi helpottuu
 • Muistinvarainen työ voidaan poistaa
 • Työajan suunnittelua ja budjetointia voidaan tehostaa

Työmääräysten hyödyt käyttäjälle:

 • Oma henkilökohtainen työlista
 • Tehtyjen, keskeneräisten ja suoritettujen töiden seuranta helpottuu -> Kaikki työt tulevat tehdyksi
 • Muistinvarainen työ voidaan poistaa
 • Töiden jakaminen tai kollegan tuuraaminen helpottuu

Valitse käyttötapasi – Koho toimii myös mobiilisti

Kohon työmääräykset

Haku