Työajanseuranta

Tuntikirjaukset, työaikapankki ja työmääräykset

Kirjaa tunnit helposti ja siirrä ne laskulle muutamalla klikkauksella Kohon työajanseurannan avulla. Mobiili työajanseuranta mahdollistaa kirjaukset missä ja milloin vain. Työajanseuranta ja laskutustiedot päivittyvät reaaliaikaisesti raporttinäkymiin.

 

 

Kohon tuntikirjaukset ovat toiminnan perusta

Kirjaa tunteja monipuolisesti ja helposti! Saat työtunnit laskulle vaivatta ja hyödynnät kattavia raportteja toiminnan tehostamisessa. Koholta löytyy myös erillinen, erittäin helppokäyttöinen tuote työajanseurantaan: tutustu tästä Tuntikoneeseen.

hourglass

Oma työajanseuranta

Kohon työajanseuranta pitää kirjaa lakisääteisestä työntekijöiden työajasta ja työaikaliukumasta. Myös mobiili työajanseuranta reissun päällä oleville.

document

Nopea laskutus

Koho automatisoi laskutietojen keräämisen laskuille tuntikirjausten pohjalta. Voit valita laskutusvalmiit työvuorot helposti ja vaivattomasti projektit-sivulta ja lähettää laskutukseen parilla klikkauksella.

clipboard

Työmääräys

Työmääräys mahdollistaa tietyin väliajoin toistuvien asiakastöiden merkkaamisen ennakkoon. Tämä on erityisen hyödyllinen ominaisuus varsinkin tilitoimistoille ja isännöintiyrityksille. Lue lisää!

linegraph

Tehokas raportointi

Koholla seuraat reaaliajassa työaikaa sekä kassavirtaa työntekijä-, asiakas- ja projektikohtaisesti. Voit seurata myös tuntilaskutuksen lisäksi projektilaskutuksen ja projektityötuntien keskilaskutusta.

 

8 tapaa seurata asiakastöitä

Kohosta löydät kaksi erillistä työaikakelloa: asiakastöiden tuntiseuranta ja käyttäjän oma työajanseuranta. Nämä voidaan joko kytkeä toisiinsa tai pitää täysin erillisinä. Työaikaa voidaan merkata 8 eri tavalla.

phone
UUTUUS!

Moontalk-integraation avulla saat myös asiakaspuhelut mutkitta tuntikirjauksiksi ja laskulle!

Katso videolta, kuinka tuntikirjaukset hoituvat Kohossa

Työmääräykset löydät alempaa omana, perusteellisempana videona.

 

 

”Kohossa parhaita ominaisuuksia meille ovat helppo tuntikirjaus, helppo sopimuslaskutus sekä liukumien ajantasainen seuranta.”

– Sanna Metsänoro, Mediatili

Tilitoimistojen ja isännöintiyritysten toistuvat työt hoituvat työmääräyksillä

Katso videolta, kuinka Kohon työmääräykset helpottavat tehtävien hallintaa.

Erilaisten toistuvien asiakastöiden hallinta tapahtuu Kohossa työmääräysten avulla. Työmääräyksillä hallinnoit ja ohjaat käytössä olevia työresursseja tehokkaasti sekä varmistat, että kaikki yrityksen työt saadaan varmuudella tehdyksi ja laskutetuksi. Tämä ominaisuus on erittäin hyödyllinen nimenomaan tilitoimistoille ja isännöintiyrityksille.

Kohoon on siis mahdollista muodostaa joko kaikille näkyviä työlistoja, josta työntekijät voivat noutaa tekemättömiä töitä itselleen. Voit myös luoda työntekijöille käyttäjäkohtaisia työlistoja.  Näille työlistoille voidaan luoda tehtäviä erilaisista kertatoistuvista kokonaisuuksista tai määrittää toistuvia töitä useiden erilaisten toistuvuussääntöjen mukaisesti.

tools

Työmääräysten hyödyt
yrityksen johdolle:

Tehtyjen, keskeneräisten ja suoritettujen töiden seuranta helpottuu
→ Kaikki työt tulevat tehdyksi

Henkilöriski pienenee

Raportointi on tehokasta ja helppolukuista

Työ- ja henkilöresursointi helpottuu

Muistinvarainen työ minimoituu

Työajan suunnittelu ja budjetointi tehostuu

profile-male

Työmääräysten hyödyt
käyttäjälle:

Oma henkilökohtainen työlista

Tehtyjen, keskeneräisten ja suoritettujen töiden seuranta helpottuu
→ Kaikki työt tulevat tehdyksi

Muistinvarainen työ minimoituu

Tehtävien prioriteetti on selkeämpää

Töiden jakaminen tai kollegan tuuraaminen helpottuu

Kohon työmääräykset UKK

Työmääräysten edut

Kohon työmääräysten ja niistä syntyvien työ- ja tehtävälistojen suurin etu on, että ne ovat suoraan myös laskutettavia tuntikirjausmerkintöjä, jotka sisältävät työn etenemis- ja/tai valmistumisseurannan. Käyttäjä kirjaa tuntinsa suoraan työmääräykseen, merkitsee samaan paikkaan työn edistymisen ja sama kirjaus voidaan siirtää suoraan laskulle, kun työ on valmis osa- tai kokonaislaskutettavaksi. Kun työ sekä sen edistyminen kirjataan ainoastaan yhteen paikkaan, käyttäjän työprosessi tehostuu ja aikaa laskutettavalle työlle säästyy enemmän.

Käyttämällä Kohon työmääräyksiä taataan, että yritys voi seurata asiakastöiden edistymistä, valmistumista ja työntekijöiden kuormitusta sekä varmistaa, että kaikki yrityksen työt tulevat tehdyksi ja laskutetuksi.

Käyttäjäkohtainen työlista – Työmääräykset: omat

Käyttäjälle muodostuva työmääräyslista (työlista) selkeyttää käyttäjän henkilökohtaista työprosessia. Listan ylimmäksi nousee aina kiireellisin työ, joka edesauttaa käyttäjää, sillä hänen ei tarvise itse huolehtia työn tekemisen järjestyksestä. Töitä voidaan ottaa tehtäväksi myös muualta listalta, jos tarve vaatii.

Kiinnitysmatriisit

Asiakkaiden ja käyttäjien työlistoja on helppo ylläpitää kätevien kiinnitysmatriisien avulla. Asiakkaan toimintojen muuttuessa kiinnitys voidaan vaihtaa työmääräyspohjasta toiseen ja Koho automaattisesti päivittää kyseisen asiakkaan työlistan vastaamaan uusia asetuksia.

Myös käyttäjien työlistoja voidaan hallinnoida vastaavan matriisinäkymän avulla. Asiakas- tai projektitehtävien vaihtuessa käyttäjältä toiselle, voidaan muutos tehdä matriisissa ja saada käyttäjien työlistat päivitettyä mahdollisimman pienellä vaivalla.

Työmääräysraportointi

Työmääräyksistä saatavaan raportointiin saadaan näkyviin työn suoritustilanne (suoritetut ja suorittamattomat työt), työmääräyksiin kohdistettujen tuntien määrä ja tieto siitä ovatko ko. tunnit laskutettu. Lisäksi raportointi näyttää asiakaskohtaiset työaikabudjetoinnit sekä toteutuneen työajan, josta päästään seuraamaan aiheuttaako asiakas enemmän kuormitusta, mitä on suunniteltu.

Työmääräyksille asetetuista asiakastavoitteista saadaan johdettua myös käyttäjäkohtaista kuormitusraportointia.

Työmääräysten budjetointi

Työmääräyksille voidaan budjetoida asiakaskohtaisia tavoiteaikoja (missä ajassa asiakkaan työ tulisi saada hoidettua). Kun tavoitteet/budjetit ovat asetettu, Kohon työmääräyksistä saatava raportointi näyttää asiakaskohtaiset työaikabudjetoinnit sekä toteutuneen työajan, josta päästään seuraamaan aiheuttaako asiakas enemmän kuormitusta, mitä on suunniteltu. Lisäksi raportoinnista päästään helposti vertailemaan miten työajat (toteutumat ja tavoitteet) vaihtelevat kuukaudesta toiseen.

Budjetit/tavoitteet voidaan asettaa joko koko työmääräyksen tasolle tai vaihtoehtoisesti jokaiselle työmääräyksen sisällä seurattavalle toimenpiteelle erikseen.

Työmääräysten muut toiminnallisuudet

Työmääräykset mahdollistavat monia erilaisia toiminnallisuuksia kuten esimerkiksi töiden delegoinnin, työ-/tehtävätuuraukset, tiimitasoiset työmääräykset sekä käyttäjän itse luotavat toimenpiteet tai työmääräykset.

Lisäksi työmääräyksiä ja niiden sisältämiä toimenpiteitä voidaan hakea/rajata suoritustason tai vaikkapa eräpäivän perusteella, jos työmääräyksen seuraavan työvaiheen suorittaminen edellyttää aikaisemman vaiheen valmistumista.

Etsitkö vain helppoa ratkaisua työajanseurantaan?

Tutustu Tuntikoneeseen

Tuntikone on Kohon erillinen tuote työajanseurantaan. Se on helppokäyttöinen, laadukas ja jopa edullinen sähköinen järjestelmä. Tuntikoneen avulla pystyt kirjaamaan tunnit helposti ja lähettämään ne eteenpäin palkkahallintoon, mobiilissa tai selaimessa. Voit kokeilla sitä 30 päivää maksutta.

Tuntikoneessa nyt uusina ominaisuuksina TES-tulkinnat sekä työvuorosuunnittelu!

Hyväksy markkinointievästeet
katsoaksesi tämän videon.

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.