Koho – Helpotusta tilitoimiston arkeen 

Koho on Suomen suosituin ja monipuolisin tilitoimistojen toiminnanohjausjärjestelmä! Kohon avulla tilitoimiston töiden hallinta ja laskutus käy helpommin kuin tanssi.

Tilitoimisto kannattavaksi Kohon asiantuntijoiden avulla

Kohon avulla nopeutat yrityksesi kassavirtaa merkittävästi sekä tuot lisää varmuutta laskutukseesi. Koho tarjoaa ratkaisut toiminnanohjauksen, myyntilaskutuksen, tuntikirjauksen sekä työajanseurannan kohdalla.

Koholla on pitkän ajan tietotaito tilitoimistojen kanssa toimimisessa ja koko tilitoimistoalan kehittäminen on meille tärkeää ja haluamme auttaa tilitoimistoja menestymään.  Oikeanlaisella toiminnanohjauksella pystyt jo vaikka lokakuussa tietämään, kuinka paljon työntekijöilläsi on ylitöitä maaliskuussa!

Jopa 87 % säästöä

Koholla säästät jopa 87 % enemmän aikaa manuaaliseen Excel ja taloudenhallintajärjestelmä -yhdistelmään verrattuna.

+400 tilitoimistoa

Kohoon luottaa jo yli 400 tilitoimistoa ympäri Suomen.

 

~6000 käyttäjää

Kohoa käyttää jo yli 6000 tilitoimistokäyttäjää.

 

 

Koho – kustomoitava toiminnanohjaus,
joka ratkaisee tilitoimiston haasteet

Kohossa on toiminnallisuuksia monen tason tarpeeseen ja Kohoa voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaan niin, että käyttäjälle turhat painikkeet, näkymät ja välilehdet piilotetaan. Näin asiakkaalle ja hänen eri käyttäjilleen saadaan aikaiseksi mahdollisimman yksinkertainen työnäkymä sekä suoraviivainen prosessi.

Koho nopeuttaa merkittävästi tilitoimistojen töitä, se luo mm. laskuja tuntikirjauksien ja sopimuksien perusteella. Laskuttajan tarvitsee vain nappia painamalla hyväksyä laskut ennen lähettämistä. Järjestelmä seuraa toistuvia töitä ja pitää huolen, että mitään ei jää tekemättä. Koho tarjoaa kattavasti raportteja, jotka ovat helposti luettavassa muodossa.

Koholla onnistuu tilitoimistolle tyypillisimmät laskutustavat: kiinteä veloitus, tuntiperusteinen veloitus tai transaktiolaskutus. Tai näiden yhdistelmä.

 

Kohon parhaat ominaisuudet tilitoimistoille

 

clipboard
Toistuvien töiden hallinta

Muodosta työntekijöillesi työ- ja tehtävälistoja kaikista yrityksesi toistuvista töistä. Saat helpotusta töiden hallintaan ja töiden siirtäminen henkilöltä toiselle tai asiakkaan työlistan päivittäminen tapahtuu helposti vastuumatriisien avulla.

clock
8 tapaa merkata aikaa

Seuraa työntekijöiden työaikaa ja liukumia päivätasolla. Tehdyt tunnit voit tulostaa raporttina palkanmaksuun tai jopa sisäänajettavana siirtotiedostona. Tarvittaessa myös TES-automatiikka.

calendar
Kuormitus ja resursointi

Seuraa helposti työntekijöiden resursointia ja allokoi resurssit tehokkaammin. Kuormitusraportilla seuraat esimerkiksi, ketkä kenelle työntekijöistä voidaan kohdentaa lisää töitä.

documents
Kattavat raportit

Katso tärkeimmät raportoinnin näkymät helposti saatavassa ja ymmärrettävässä muodossa yhdestä paikasta. Yrityksen johto voi muutamaa nappia painamalla päästä käsiksi tärkeimpiin raportteihin tai jopa automatisoida niiden lähetyksen omaan sähköpostiinsa haluttuna päivänä.

briefcase
Sopimusten hallinta

Seuraa ja hallitse sopimuksia. Koho luo laskuja automaattisesti sopimusten perusteella. Näin varmistat, että sovitut asiat päätyvät laskutukseen eikä mitään unohdu.

refresh
Laskutuksen automatisointi

Näet nopeasti kuinka paljon sopimuksista ja tuotteista on tulossa rahaa. Lasku muodostuu valintasi mukaan automaattisesti tai muutamalla klikkauksella ja integroituu taloushallinnon järjestelmiin. Koholla onnistuu tilitoimistolle tyypillisimmät laskutustavat: kiinteä veloitus , tuntiperusteinen veloitus tai transaktiolaskutus.

Luo kokonaisvaltainen yhteiskäyttöjärjestelmä

Kohon integraatioiden avulla saat työajan asiakkaalta suoraan palkanlaskentajärjestelmään, ja kun yhdistät kollaboraatioportaalin ja tiketöinnin Kohoon, saat kokonaisvaltaisen yhteiskäyttöjärjestelmän asiakkaidesi ja tilitoimistosi välille. Datan etsiminen ja työlistojen ylläpito helpottuvat merkittävästi, kun kaikki saadaan suoraan kirjanpitäjän työnäkymään.

Collaboration Portal outlook

Helpompi tilitoimistoarki yhteiskäyttöjärjestelmän avulla
– ota Kollaboraatioportaali käyttöön

Kollaboraatioportaali kerää yhden helpon käyttöliittymän taakse kaiken kollaboraation asiakkaan kanssa:

  • asiakasviestinnän,
  • sovitut toimenpiteet ja
  • taloushallinnon tiedostot.

Yhdistämällä Kollaboraatioportaalin Kohoon, saat käyttöösi laajan tilitoimiston liiketoiminnan hallintatyökalun ja yhteiskäyttöjärjestelmän, jossa kaikki toimii saumattomasti yhteen ja säästät aikaa!

 

Tiketöinnillä hyötyä tilitoimiston asiakaspalveluun ja töiden hallintaan

Tiketöinti tukee Kohon kokonaisuutta tilitoimiston töiden hallinnassa. Tiketöinti mahdollistaa asiakkailta tulevien työpyyntöjen järjestelyn ja seurannan.

Asiakkaamme käyttävät sitä esimerkiksi:
  • Asiakaspalvelukanavana: esim. asiakaspalvelu@tilitoimisto.fi osoitteeseen tulleet viestit muodostavat tiketin
  • Sähköpostin korvaajana: henkilökohtaisten työsähköpostien viestintä (kirjanpitäjät ja palkanlaskijat) ohjataan tiketteinä kohoon, jolloin työntekijän poissaollessa tuuraajat pääsevät helposti käsiksi viesteihin
  • Tukipyyntöihin: Tilitoimiston omat työntekijät ja asiakkaat voivat välittää tukipyyntöjä, tilata tunnuksia jne.

 

 

Asiakkaamme kertovat:

“Työnteko on Kohon ansiosta nykyään hyvin organisoitua. Muistia ei tarvitse kuormittaa turhilla asioilla ja deadlineilla, koska Koho muistuttaa, mitä pitää tehdä ja milloin. Kaikki työt tulevat tehtyä ja työskentelystä on tullut järjestäytyneempää.

Olemme olleet erityisen tyytyväisiä Kohosta saamaamme palveluun ja nopeaan vastausaikaan kaikissa kysymyksissämme. Myös käyttöönotto sujui hyvin ja henkilöstö omaksui Kohon nopeasti osaksi työtään. Kehitysideamme on myös otettu vastaan ja niihin on vastattu hyvin.”

– Salla Saarinen, Tilihalme Oy

Koho mobiilisti

Kohoa käytät kätevästi myös tien päällä. Hallinnoit työaikaa, tehtyjä tunteja ja työmääräyksiä yhdestä kätevästä näkymästä.

mobiili

Kohon Tuntikone palkanmaksun helpottamiseksi

Hyväksy markkinointievästeet
katsoaksesi tämän videon.

Kohon Tuntikone tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun tilitoimiston asiakkaille palkanmaksumateriaalien toimittamiseen ja säilyttämiseen ja ratkaisee samalla GDPR:n asettamat vaatimukset, kun asiakasyrityksenne toimittavat palkkatiedot kootusti ja tietoturvallisesti. Tuntikoneen käyttö on tilitoimistoille aina maksutonta.

White Label Tuntikone

Tuo lisäarvoa asiakkaillenne omalla Tuntikoneellanne! Kohon Tuntikoneen voi kustomoida vastaamaan yrityksenne visuaalista ulkoasua.

Kysy lisää!
Tuotepäällikkö Mikko Wäck,
050 564 4143 tai mikko.wack@kohosales.com

 

 

Lataa maksuttomasti avuksesi:

Uuden asiakkaan haltuunotto

Lataa tästä tilitoimistoasi hyödyttävä ilmainen uuden asiakkaan haltuunoton projektinhallinta-Excel. Tämä hyödyttää sinua myös, mikäli olet ottamassa Kohoa käyttöön. Kohossa voit hallita myös muita projekteja vastaavalla tavalla.

Töiden hinnoitteluun apua oppaalla

Hinnoitteluoppaamme on kattava tietopaketti, joka sisältää tietoa mm hinnoittelusta, hinnoittelumalleista, segmentoinnista,tuotteistamisesta.

 

Asiakkaiden töiden seuranta -excel

Seuranta-excel on hyväksi havaittu tapa seurata asiakkaiden kuukausittaista töiden etenemistä.

Excelin avulla seuraat kirjanpitoa tai palkkoja.

 

Koho toimii kumppanina Taloushallintoliitolle ja Finagolle

Taloushallintoliiton sopimuskone

Koho ja Taloushallintoliitto ovat yhteistyössä tehneet sopimuskoneen, jonka avulla tilitoimistot voivat helposti luoda puitesopimuksia. Taloushallintoliiton sopimuskone on veloitukseton liiton jäsenyrityksille.

Finago Toiminnanohjaus

Koho on myös Finago Toiminnanohjaus

Koho Sales Oy on toteuttanut yhteistyössä Finagon kanssa tilitoimistoille suunnatun white label -toiminnanohjausjärjestelmän. Kohon kehittämä Finago Toiminnanohjaus on Finago-tilitoimistoille helppo toiminnanohjausjärjestelmä, joka pitää huolen toimiston tärkeimmistä työnkuluista ja tehtävistä.

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.