Suomen suosituin tilitoimiston toiminnanohjaus 

Koho on monipuolisin tilitoimistojen toiminnanohjausjärjestelmä, johon luottaa jo yli 60% Suomen tilitoimistoista. Koholla nostat tilitoimistosi kannattavuuden uudelle tasolle!

Tilitoimisto kannattavaksi Kohon asiantuntijoiden avulla

Kohon avulla nopeutat yrityksesi kassavirtaa merkittävästi sekä tuot lisää varmuutta laskutukseesi. Koho tarjoaa ratkaisut tehokkaaseen toiminnanohjaukseen, myyntilaskutukseen, tuntikirjaukseen sekä työajanseurantaan. Kohossa pystyt tekemään työsi mahdollisimman monipuolisesti ja samalla suoraviivaistamaan työprosessejasi.

Haluamme auttaa tilitoimistoja menestymään. Koholla on pitkäaikainen tietotaito tilitoimistojen kanssa toimimisesta ja koko tilitoimistoalan kehittäminen on meille tärkeää. Panostamme asiakaspalveluun ja autamme proaktiivisesti asiakkaitamme tehostamaan yritystensä toimintaa.

Jopa 87 % säästöä

Koholla säästät jopa 87 % enemmän aikaa ja sitä myötä rahaa manuaaliseen Excel + taloudenhallintajärjestelmä -yhdistelmään verrattuna.

Yli 7 000 taloushallinnon ammattilaista

Kohoa käyttää jo yli 7 000 asiantuntijaa suurissa ja pienissä tilitoimistoissa ympäri Pohjoismaita.

Mukautuva toiminnanohjaus ratkaisee tilitoimiston haasteet

Oli yrityksesi sitten pieni tilitoimisto tai suuri konserniyritys, Koho mukautuu helposti juuri teidän käyttötarkoituksiinne. Kohoa voidaan vaivatta muokata toiveiden mukaan ja eri käyttäjille turhat painikkeet, näkymät ja välilehdet piilottaa. Näin yrityksesi työntekijöille saadaan aikaiseksi mahdollisimman yksinkertainen työnäkymä sekä suoraviivainen prosessi.

Koho nopeuttaa tilitoimiston töitä merkittävästi. Automatisoit laskujen luonnin tuntikirjausten ja sopimusten perusteella ja laskuttajan tarvitsee vain napin painalluksella hyväksyä laskut ennen lähettämistä. Järjestelmä seuraa myös toistuvia tehtäväkokonaisuuksia ja pitää huolen, että mitään ei jää tekemättä – tai laskuttamatta.

Kohon parhaita ratkaisuja tilitoimiston toiminnanohjaukseen

refresh
Helpota tehtävien hallintaa

Muodostamalla työntekijöille automaattisesti uusiutuvia työlistoja kaikista toistuvista asiakastöistä varmistat, että työt tulevat tehdyksi ajallaan ja prioriteetin mukaisesti. Saat myös tehdyt työt suoraan laskulle sopimuksen mukaan. Tehtävien siirtäminen henkilöltä toiselle ja asiakkaan työlistan päivittäminen käy vaivattomasti.

clock
Kirjaa tunteja ja seuraa työaikaa

Tuntikirjausten teko onnistuu monella eri tavalla ja saat helposti myös pienet tehtävät kirjattua tarkasti ja laskutettua. Seuraat työntekijöiden työaikaa ja liukumia päivätasolla ja tunnit saat kätevästi palkanmaksuun. Näet helposti työntekijöiden laskutettavan työn suhteen käytettyihin tunteihin.

profile-male
Tasapainota henkilöstön kuormitusta

Seuraat helposti työntekijöiden kuormitustasoa ja allokoit saatavilla olevien henkilöiden ajan tehokkaammin. Visuaalisen kuormitusraportin avulla tarkistat esimerkiksi keille voidaan kohdentaa lisää töitä tai kuka on ylikuormittunut. Näet raportilta myös kuormituksen ennusteen ja ennakoit näin tulevia resurssitarpeita.

Hyödynnä kattavia raportteja

Näet keskeiset raportit helposti ymmärrettävässä muodossa ja parannat niiden avulla kannattavuutta. Yhdistelet ja vertailet tietoa näppärästi, kun kaikki toiminta ja data on keskitetyssä paikassa. Yrityksesi johto pääsee parilla klikkauksella käsiksi tärkeimpiin raportteihin ja ne voidaan jopa automatisoida saapumaan omaan sähköpostiin haluttuna päivänä.

document
Automatisoi laskutus sopimusten perusteella

Seuraat ja hallitset sopimuksia keskitetysti sekä vastaanotat ilmoituksia päättyvistä sopimuksista. Koho luo laskuja automaattisesti sopimusten perusteella ja näin varmistat, että sovitut asiat todellakin päätyvät laskutukseen. Aina sopimuksella määritetyt tunnit eivät riitä, joten saat myös sopimukselta ylimenevät tunnit automaattisesti laskutettua asetustesi mukaan.

pricetags
Paranna kassavirtaa tehokkaalla laskutuksella

Kohossa näet nopeasti, kuinka paljon sopimuksista ja tuotteista on tulossa rahaa. Lasku muodostuu valintasi mukaan automaattisesti tai muutamalla klikkauksella ja tieto välittyy suoraan taloushallinnon järjestelmiin. Koholla onnistuu tilitoimistolle tyypillisimmät laskutustavat: kiinteä veloitus, tuntiperusteinen veloitus tai transaktiolaskutus. Tai näiden yhdistelmä.

Paranna asiakastyytyväisyyttä tiketöinnin ja Portaalin avulla

Yhdistämällä kollaboraatioportaalin ja tiketöinnin Kohoon edistät kommunikaatiota tilitoimistosi ja asiakkaasi välillä. Tiedon etsiminen ja työlistojen ylläpito helpottuvat myös merkittävästi, kun kaikki saadaan suoraan kirjanpitäjän työnäkymään. Parannat näin sekä asiakastyytyväisyyttä että työnteon tehokkuutta.

Kollaboraatio on helppoa Portaalin avulla

Luo yhteiskäyttöjärjestelmä tilitoimistosi ja asiakkaasi välille Portaalin avulla

Portaali on virtuaalinen paikka yhteistyölle, josta sekä sinä että asiakkaasi löydätte kaiken kollaboraation yhdestä paikasta. Saatte keskitettyyn näkymään:

  • välisenne viestinnän
  • sovitut toimenpiteet
  • taloushallinnon tiedostot
  • tiedotteet asiakkaalle

Portaalissa on erittäin selkeä käyttöliittymä ja asiat löytyvät helposti kummallekin osapuolelle. Voit myös kohdistaa Portaalin kautta saadut taloushallinnon tiedostot suoraan tietylle kuukaudelle.

Yhdistämällä Portaalin Kohoon saat käyttöösi laajan työkalun tilitoimiston liiketoiminnan hallintaan ja yhteiskäyttöjärjestelmän, jossa kaikki toimii saumattomasti yhteen. Voit jopa saada Portaalin ulkonäön brändisi väreillä.

Tiketöinti ja tiketit

Hallitse työpyyntöjä tehokkaasti tiketöinnin kautta

Tiketöinti tukee Kohon kokonaisuutta tilitoimiston töiden hallinnassa, mahdollistaen asiakkailta tulevien työpyyntöjen ja muiden viestien käsittelyn ja seurannan mutkattomasti.

Asiakkaamme käyttävät sitä esimerkiksi:

  • Asiakaspalvelukanavana: esim. asiakaspalvelu@tilitoimisto.fi osoitteeseen tulleet viestit muodostavat tiketin.
  • Sähköpostin korvaajana: henkilökohtaisin työsähköposteihin saapuvat viestit (kirjanpitäjät ja palkanlaskijat) ohjataan tiketteinä Kohoon, jolloin työntekijän poissaollessa tuuraajat pääsevät helposti käsittelemään viestit.
  • Tukipyyntöihin: Tilitoimiston omat työntekijät ja asiakkaat voivat esimerkiksi välittää tukipyyntöjä ja tilata tunnuksia.

Tiketöinnin avulla pysyt aina ajan tasalla viesteistä ja niiden statuksesta, eivätkä ne huku sähköpostilaatikkoihin.

 

“Työnteko on Kohon ansiosta nykyään hyvin organisoitua. Muistia ei tarvitse kuormittaa turhilla asioilla ja deadlineilla, koska Koho muistuttaa, mitä pitää tehdä ja milloin. Kaikki työt tulevat tehtyä ja työskentelystä on tullut järjestäytyneempää.

Olemme olleet erityisen tyytyväisiä Kohosta saamaamme palveluun ja nopeaan vastausaikaan kaikissa kysymyksissämme. Myös käyttöönotto sujui hyvin ja henkilöstö omaksui Kohon nopeasti osaksi työtään.”

– Salla Saarinen, Tilihalme Oy

 

Myyjät

Varaa Kohon etäesittely

Varaa asiantuntijamme kalenterista maksuton etäesittely.
Voit valita joko 15min, 30min tai tunnin tapaamisen.

Lue myös:

Mitä ottaa huomioon, kun hankinnassa on tilitoimiston toiminnanohjausjärjestelmä?

Toiminnanohjausjärjestelmä tilitoimistolle

Helpota palkanlaskijan työtaakkaa Kohon Tuntikoneen avulla

Hyväksy markkinointievästeet
katsoaksesi tämän videon.
Tuntikoneen esittely

Kohon Tuntikone on helppokäyttöinen, laadukas ja edullinen työajanseurantajärjestelmä. Sen avulla tilitoimistosi asiakasyritykset pystyvät helposti kirjaamaan työaikaa ja lähettämään kaiken materiaalin palkkahallintoon, yhdestä kanavasta. Se myös ratkaisee samalla GDPR:n asettamat vaatimukset, kun asiakasyrityksenne pystyvät toimittamaan materiaalit sähköisesti. Tuntikoneen käyttö on tilitoimistoille aina maksutonta.

Nyt pystyt myös liittymään Tuntikoneen viralliseksi tilitoimistokumppaniksi!

White Label Tuntikone

Tuo lisäarvoa asiakkaillenne omalla Tuntikoneellanne! Kohon Tuntikoneen voi kustomoida vastaamaan yrityksenne visuaalista ulkoasua.

Kysy lisää!
Tuotepäällikkö Mikko Wäck,
050 564 4143 tai mikko.wack@kohosales.com

Koho mobiilisti

Kohoa käytät kätevästi myös tien päällä. Hallinnoit työaikaa, tehtyjä tunteja ja työmääräyksiä yhdestä kätevästä näkymästä.

mobiili

Koho toimii kumppanina Taloushallintoliitolle ja Finagolle

Taloushallintoliiton sopimuskone

Koho ja Taloushallintoliitto ovat yhteistyössä tehneet sopimuskoneen, jonka avulla tilitoimistot voivat helposti luoda puitesopimuksia. Taloushallintoliiton sopimuskone on veloitukseton liiton jäsenyrityksille.

Finago Toiminnanohjaus

Koho on myös Finago Toiminnanohjaus

Koho Sales Oy on toteuttanut yhteistyössä Finagon kanssa tilitoimistoille suunnatun white label -toiminnanohjausjärjestelmän. Kohon kehittämä Finago Toiminnanohjaus on Finago-tilitoimistoille helppo toiminnanohjausjärjestelmä, joka pitää huolen toimiston tärkeimmistä työnkuluista ja tehtävistä.

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.