Koho – Helpotusta tilitoimiston arkeen 

Koho on Suomen suosituin ja monipuolisin tilitoimistojen toiminnanohjausjärjestelmä! Kohon avulla tilitoimiston töiden hallinta ja laskutus käy helpommin kuin tanssi.

Tilitoimisto kannattavaksi Kohon asiantuntijoiden avulla

Kohon avulla nopeutat yrityksesi kassavirtaa merkittävästi sekä tuot lisää varmuutta laskutukseesi. Koho tarjoaa ratkaisut tehokkaaseen toiminnanohjaukseen, myyntilaskutukseen, tuntikirjaukseen sekä työajanseurantaan. Kohon käyttäjänä pystyt myös tunnistamaan asiakkaasi ja ratkaisemaan rahanpesulain velvoitteet veloituksetta.

Haluamme auttaa tilitoimistoja menestymään. Koholla on pitkäaikainen tietotaito tilitoimistojen kanssa toimimisesta ja koko tilitoimistoalan kehittäminen on meille tärkeää. Panostamme asiakaspalveluun ja autamme proaktiivisesti asiakkaitamme tehostamaan yritystensä toimintaa.

Jopa 87 % säästöä

Koholla säästät jopa 87 % enemmän aikaa manuaaliseen Excel + taloudenhallintajärjestelmä -yhdistelmään verrattuna.

+400 tilitoimistoa

Kohoon luottaa jo yli 400 tilitoimistoa Suomessa ja Pohjoismaissa.

+6000 käyttäjää

Kohoa käyttää jo yli 6000 asiantuntijaa suurissa ja pienissä tilitoimistoissa.

Mukautuva toiminnanohjaus ratkaisee tilitoimiston haasteet

Kohossa on toiminnallisuuksia monen tason tarpeeseen ja se mukautuu helposti eri käyttötarkoituksiin. Kohoa voidaan vaivatta muokata toiveidenne mukaan niin, että eri käyttäjälle turhat painikkeet, näkymät ja välilehdet piilotetaan. Näin yrityksesi työntekijöille saadaan aikaiseksi mahdollisimman yksinkertainen työnäkymä sekä suoraviivainen prosessi.

Koho nopeuttaa tilitoimiston töitä merkittävästi. Se luo mm. laskuja tuntikirjausten ja sopimusten perusteella automaattisesti. Laskuttajan tarvitsee vain nappia painamalla hyväksyä laskut ennen lähettämistä. Järjestelmä seuraa myös toistuvia töitä ja pitää huolen, että mitään ei jää tekemättä – tai laskuttamatta.

 

Kohon parhaita ominaisuuksia tilitoimistoille

 

notebook
Hallitse toistuvia töitä

Muodosta työntekijöille systemaattisia työ- ja tehtävälistoja kaikista yrityksesi toistuvista töistä ja saat helpotusta töiden hallintaan. Tehtävien siirtäminen henkilöltä toiselle tai asiakkaan työlistan päivittäminen tapahtuu helposti vastuumatriisien avulla.

clock
Tee tuntikirjauksia 8 eri tavalla ja seuraa työaikaa

Tuntikirjausten teko onnistuu monella eri tavalla, mm. timesheetillä, pikalisäyksenä tai kalenterin kautta. Seuraat työntekijöiden työaikaa ja liukumia päivätasolla. Tehdyt tunnit voit viedä raporttina palkanmaksuun tai jopa sisäänajettavana siirtotiedostona. Tarvittaessa myös TES-automatiikka löytyy.

profile-male
Hallinnoi kuormitusta ja tee tehokasta henkilöresursointia

Seuraa helposti työntekijöiden kuormitustasoa ja allokoi saatavilla olevat resurssit tehokkaammin. Visuaalisella kuormitusraportilla seuraat helposti esimerkiksi, ketkä kenelle työntekijöistä voidaan kohdentaa lisää töitä.

bargraph
Hyödynnä kattavia raportteja

Näet keskeiset raportit helposti saatavassa ja ymmärrettävässä muodossa, yhdessä paikassa, ja parannat niiden avulla kannattavuutta. Yrityksesi johto voi muutamaa nappia painamalla päästä käsiksi tärkeimpiin raportteihin tai jopa automatisoida niiden lähetyksen omaan sähköpostiinsa haluttuna päivänä.

document
Sopimusten hallinta

Seuraa ja hallitse sopimuksia keskitetysti sekä vastaanota ilmoituksia päättyvistä sopimuksista. Koho luo laskuja automaattisesti sopimusten perusteella ja näin varmistat, että sovitut asiat päätyvät laskutukseen. Saat myös sopimukselta ylimenevät tunnit automaattisesti laskutettua asetustesi mukaan.

wallet
Automatisoi laskutus

Näet nopeasti, kuinka paljon sopimuksista ja tuotteista on tulossa rahaa. Lasku muodostuu valintasi mukaan automaattisesti tai muutamalla klikkauksella ja tieto välittyy taloushallinnon järjestelmiin. Koholla onnistuu tilitoimistolle tyypillisimmät laskutustavat: kiinteä veloitus, tuntiperusteinen veloitus tai transaktiolaskutus. Tai näiden yhdistelmä.

Luo kokonaisvaltainen yhteiskäyttöjärjestelmä

Yhdistämällä kollaboraatioportaalin ja tiketöinnin Kohoon saat kokonaisvaltaisen yhteiskäyttöjärjestelmän asiakkaasi ja tilitoimistosi välille. Tiedon etsiminen ja työlistojen ylläpito helpottuvat merkittävästi, kun kaikki saadaan suoraan kirjanpitäjän työnäkymään. Sujuva kommunikaatio parantaa myös asiakastyytyväisyyttä.

Collaboration Portal outlook

Helpompi tilitoimistoarki yhteiskäyttöjärjestelmän avulla
– ota Kollaboraatioportaali käyttöön

Kollaboraatioportaali kerää yhden helpon käyttöliittymän taakse kaiken kollaboraation asiakkaan kanssa:

  • asiakasviestinnän,
  • sovitut toimenpiteet ja
  • taloushallinnon tiedostot.

Yhdistämällä Kollaboraatioportaalin Kohoon, saat käyttöösi laajan tilitoimiston liiketoiminnan hallintatyökalun ja yhteiskäyttöjärjestelmän, jossa kaikki toimii saumattomasti yhteen ja säästät aikaa!

 

Tiketöinnillä hyötyä tilitoimiston asiakaspalveluun ja töiden hallintaan

Tiketöinti tukee Kohon kokonaisuutta tilitoimiston töiden hallinnassa, mahdollistaen asiakkailta tulevien työpyyntöjen järjestelyn ja seurannan suoraviivaisesti.

Asiakkaamme käyttävät sitä esimerkiksi:

  • Asiakaspalvelukanavana: esim. asiakaspalvelu@tilitoimisto.fi osoitteeseen tulleet viestit muodostavat tiketin
  • Sähköpostin korvaajana: henkilökohtaisten työsähköpostien viestintä (kirjanpitäjät ja palkanlaskijat) ohjataan tiketteinä kohoon, jolloin työntekijän poissaollessa tuuraajat pääsevät helposti käsiksi viesteihin
  • Tukipyyntöihin: Tilitoimiston omat työntekijät ja asiakkaat voivat välittää tukipyyntöjä, tilata tunnuksia jne.

 

 

 

“Työnteko on Kohon ansiosta nykyään hyvin organisoitua. Muistia ei tarvitse kuormittaa turhilla asioilla ja deadlineilla, koska Koho muistuttaa, mitä pitää tehdä ja milloin. Kaikki työt tulevat tehtyä ja työskentelystä on tullut järjestäytyneempää.

Olemme olleet erityisen tyytyväisiä Kohosta saamaamme palveluun ja nopeaan vastausaikaan kaikissa kysymyksissämme. Myös käyttöönotto sujui hyvin ja henkilöstö omaksui Kohon nopeasti osaksi työtään.”

– Salla Saarinen, Tilihalme Oy

Koho mobiilisti

Kohoa käytät kätevästi myös tien päällä. Hallinnoit työaikaa, tehtyjä tunteja ja työmääräyksiä yhdestä kätevästä näkymästä.

mobiili

Helpota palkanlaskijan työtaakkaa Kohon Tuntikoneen avulla

Hyväksy markkinointievästeet
katsoaksesi tämän videon.

Kohon Tuntikone on helppokäyttöinen, laadukas ja edullinen työajanseurantajärjestelmä. Sen avulla tilitoimistosi asiakasyritykset pystyvät helposti kirjaamaan työaikaa ja lähettämään kaiken materiaalin palkkahallintoon, yhdestä kanavasta. Se myös ratkaisee samalla GDPR:n asettamat vaatimukset, kun asiakasyrityksenne pystyvät toimittamaan materiaalit sähköisesti. Tuntikoneen käyttö on tilitoimistoille aina maksutonta.

White Label Tuntikone

Tuo lisäarvoa asiakkaillenne omalla Tuntikoneellanne! Kohon Tuntikoneen voi kustomoida vastaamaan yrityksenne visuaalista ulkoasua.

Kysy lisää!
Tuotepäällikkö Mikko Wäck,
050 564 4143 tai mikko.wack@kohosales.com

 

 

Lataa maksuttomasti avuksesi:

Uuden asiakkaan haltuunotto

Lataa tästä tilitoimistoasi hyödyttävä ilmainen uuden asiakkaan haltuunoton projektinhallinta-Excel. Tämä hyödyttää sinua myös, mikäli olet ottamassa Kohoa käyttöön. Kohossa voit hallita myös muita projekteja vastaavalla tavalla.

Töiden hinnoitteluun apua oppaalla

Hinnoitteluoppaamme on kattava tietopaketti, joka sisältää tietoa mm hinnoittelusta, hinnoittelumalleista, segmentoinnista,tuotteistamisesta.

 

Asiakkaiden töiden seuranta -excel

Seuranta-excel on hyväksi havaittu tapa seurata asiakkaiden kuukausittaista töiden etenemistä.

Excelin avulla seuraat kirjanpitoa tai palkkoja.

 

Koho toimii kumppanina Taloushallintoliitolle ja Finagolle

Taloushallintoliiton sopimuskone

Koho ja Taloushallintoliitto ovat yhteistyössä tehneet sopimuskoneen, jonka avulla tilitoimistot voivat helposti luoda puitesopimuksia. Taloushallintoliiton sopimuskone on veloitukseton liiton jäsenyrityksille.

Finago Toiminnanohjaus

Koho on myös Finago Toiminnanohjaus

Koho Sales Oy on toteuttanut yhteistyössä Finagon kanssa tilitoimistoille suunnatun white label -toiminnanohjausjärjestelmän. Kohon kehittämä Finago Toiminnanohjaus on Finago-tilitoimistoille helppo toiminnanohjausjärjestelmä, joka pitää huolen toimiston tärkeimmistä työnkuluista ja tehtävistä.

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.