Koho yrityksenä

Koho Sales Oy on vuonna 2014 perustettu ohjelmistoyritys. Kehitämme ja myymme pilvipalveluna toteutettua Koho toiminnanohjaus- ja projektinhallintajärjestelmää sekä siitä johdettua Tuntikone työajanseurantajärjestelmää. Haluamme auttaa asiakkaitamme tehostamaan toimintaansa, parantamaan kannattavuutta ja keskittymään menestymiseen.

Olemme luotettava (AA-luottoluokitus), 100% suomalainen yritys. Palvelimemme sijaitsevat turvallisissa konesaleissa Suomessa, suomalaisen lainsäädännön alla. Palvelun laadun varmistamiseksi sekä käyttöönottoprojekteista että teknisestä asiakaspalvelustamme vastaa oma suomalainen henkilökuntamme. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kalasatamassa ja työllistämme tällä hetkellä lähes 30 henkilöä.

Koho

Kaksi Mikkoa ja Ulla

Koholla on yli 20.000 käyttäjää ympäri Pohjoismaita ja takana useiden satojen käyttökoulutusten kokemus. Kohon henkilöstöllä on syvällinen käsitys erilaisten asiantuntijayritysten toiminnan kulmakohdista ja kykeneväisyydet proaktiivisesti auttaa yrityksiä löytämään parhaat tavat toimia kannattavammin.

Haluaisitko olla osa Kohon tiimiä? Vieraile rekrytointi-sivullamme!

Järjestelmän muokattavuus, automaatiot ja räätälöitävyys ovat merkittävimmät kilpailuvalttimme. Kohoa voi käyttää yli 270 eri tavalla ja ohjelmistoa kehitetäänkin asiakkaiden toiveesta jatkuvasti, myös yrityskohtaisesti.

Ohjelmistokehityksessä on erityisesti kiinnitetty huomiota järjestelmän helppokäyttöisyyteen, jonka myötä Koho on erittäin monipuolinen olematta monimutkainen.

Nämä yhdistettynä erittäin nopeaan kehitykseen, reilusti yli 70 rajapintaan ja oman API:n mahdollistamiin ketteriin integraatioihin tekee Kohosta yhden segmenttinsä parhaista järjestelmistä asiantuntijayrityksille.

Koho projektinhallintaohjelma

Kohon arvot

 

heart

Kasvu

Tahdomme aidosti auttaa asiakkaitamme kasvamaan ja katseemme on aina paremmassa tulevaisuudessa. Tämä määrittää kaikkea tekemistämme.

Yrityksenä noudatamme jatkuvan kehityksen periaatetta paitsi tuotteissamme, myös ihmisinä, asiantuntijoina ja työtovereina.

heart

Yksilöllisyys

Näemme jokaisen asiakkaamme yksilönä, minkä vuoksi järjestelmämme on kehitetty tukemaan uniikkeja tarpeita ja toiveita, mikä näkyy myös asiakaspalvelussamme.

Arvostamme ja kunnioitamme Koholla toisiamme juuri sellaisina yksilöinä kuin olemme. Meillä ei tarvitse mahtua yhteen muottiin.

heart

Yhteisöllisyys

Olemme aktiivisesti mukana asiakasyritystemme toimialojen kehityksessä ja teemme töitä asiakkaidemme tulevaisuuden tehostamiseksi.

Koholla me muodostamme tiiviin yhteisön, jossa autetaan toinen toisiamme onnistumaan ja kehittymään. Koho on yhtä hyvä kuin sen ihmiset.

heart

Laatu

Jokainen asiantuntijamme on sitoutunut tarjoamaan proaktiivista ja laadukasta palvelua, aina ensi kosketuksesta pitkälle tulevaisuuteen.

Tarjoamme myös henkilöstöllemme parhaat mahdolliset puitteet tehdä parasta mahdollista työtä.

Kaipaatko lisätietoja? Ota meihin yhteyttä!

Kysy ratkaisuistamme, integraatiomahdollisuuksista tai sopivuudesta yrityksellesi
– tai varaa vaikka samantien etädemo.