Toimiva myyntilaskutus helpottaa arkea

Minimoi unohdukset ja paranna kassavirtaasi automatisoimalla myyntilaskutus. Koostat muutamalla klikkauksella tiedot kerääntyneistä tunneista sekä projekteista ja laitat laskut eteenpäin. Yrityksen laskutus ei ole koskaan ollut yhtä helppoa.

Laskutuksen automatisointi käy helposti

Koho kerää vaivattomasti laskulle työtunnit, kulut, tuotteet sekä toistuvat palvelut. Sinun tarvitsee vain tehdä valinnat ja lähettää laskut taloudenhallintaohjelmiston kautta. Monimutkaistenkin projektien laskutus helpottuu monipuolisten laskutussääntöjen ja selkeiden työnkulkujen ansiosta.

Yksi Kohon erikoisuuksista on sopimuslaskutukseen liittyvä sopimusvaraus. Sen avulla saat sopimukselta ylimenevät tunnit laskutettua automaattisesti eri säännöllä.  Koho huomioi hyvin asiantuntijayritysten erityispiirteet ja pidät ketterästi huolta asiakkuuksista aina ensikontaktista laskutukseen – yhdessä järjestelmässä.

Hyvä laskutusohjelma nopeuttaa kassavirtaa

Voitetut kaupat, tuntikirjaukset ja sopimuslaskutukset ovat Kohossa klikkauksen päässä. Laskujen lähettäminen nopeutuu merkittävästi, joka vaikuttaa positiivisesti kassavirtaan. Voit asettaa erilaisia laskutussääntöjä jo projektia luodessa, jolloin automaatiot huolehtivat niiden suorittamisesta. Pikakauppa-toiminnon avulla taas lisäät erillislaskutettavat nopeasti laskulle.

Tehokkaan laskutusprosessin ansiosta minimoit myös virheiden mahdollisuuden laskuilla ja vapautat aikaasi tuottavampaan työhön.

”Pystymme tekemään laskutuksen puolet tehokkaammin kuin ennen.”

– Juho Nyberg, Accountor Go


Ostolaskujen käsittely

Ostolaskujen käsittely

Ostolaskujen käsittely on yksi Kohon uusista ominaisuuksista, jota on paljon toivottu varsinkin projektipuolella. Sen avulla pystyt tuomaan esimerkiksi alihankinnasta tai materiaaleista kuluja taloushallintojärjestelmän kautta ja kohdistamaan ne projektille Kohossa. Näin kustannukset määräytyvät oikein! Voit myös tehdä toimittajakohtaisia asetuksia ja vastuuttaa kuluja oikeille vastuuhenkilöille.

laskutus

Laskujen luonti

Tarjouksista ja sopimuksista

Laskuta voitetut tarjoukset helposti yhdellä klikkauksella. Laskutuksen automatisointi luo myös sopimuskannasta laskut automaattisesti sääntöjen mukaisesti. Järjestelmä huolehtii, että kaikki laskut lähtevät ajallaan ja unohduksia tai kirjoitusvirheitä ei synny.

Projekteista ja tuntikirjauksista

Kohon avulla keräät valmiit tuntikirjaukset laskuriveiksi nopeasti, joten tuntilaskutus käy helposti. Projekteista keräät esimerkiksi asiakas- tai osaprojektikohtaisesti laskuriveille.

Kaikki laskutettava tieto siirtyy myyntiprosessissa eteenpäin, eikä tietoja tarvitse kirjoittaa järjestelmästä toiseen.

Siirrä taloudenhallintaan

Siirrä valmiit laskut helposti Kohosta taloudenhallintaohjelmistoon lähettämistä varten.

Automaattinen ristiinlaskutus helpottaa monipaikkaisten yritysten toimintaa

Koholla pystyt myös tekemään ristiinlaskutusta eri toimipaikkojen välillä. Jos yritykselläsi on useita eri toimipaikkoja, automaattisen ristiinlaskutuksen avulla ei ole tarvetta siirrellä laskuja tai laskuttaa toimipaikkoja sisäisesti. Esimerkiksi, jos yrityksesi Helsingin konttori tekee töitä Turun konttorin asiakkaalle, työ menee automaattisesti samalle laskulle.

Automaattinen ristiinlaskutus

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.