Toimiva myyntilaskutus helpottaa arkea

Minimoi unohdukset ja paranna kassavirtaasi automatisoimalla myyntilaskutus. Koostat muutamalla klikkauksella tiedot kerääntyneistä tunneista sekä projekteista ja laitat laskut eteenpäin. Yrityksen laskutus ei ole koskaan ollut yhtä varmaa.

Automatisoi myyntilaskutus helposti

Koho kerää vaivattomasti laskulle työtunnit, kulut, tuotteet sekä toistuvat palvelut. Kun asetat asiakkaan tai projektin veloitusperusteet valmiiksi jo perustamisvaiheessa, niitä ei tarvitse enää miettiä myöhemmin: sinun tarvitsee vain tehdä valinnat ja lähettää laskut taloudenhallintaohjelmiston kautta. Monimutkaistenkin projektien laskutus helpottuu monipuolisten laskutussääntöjen ja selkeiden työnkulkujen ansiosta.

  Koho huomioi hyvin asiantuntijayritysten erityispiirteet ja pitää huolen, että tehdystä työstä saadaan myös eurot talteen.

Hyvä laskutusohjelma nopeuttaa kassavirtaa

Voitettujen kauppojen, tuntikirjauksien ja sopimusten laskutukset ovat Kohossa klikkauksen päässä. Automaatioiden avulla töiden ja palveluiden saaminen laskulle nopeutuu merkittävästi, joka vaikuttaa positiivisesti kassavirtaan.

Yksi Kohon erikoisuuksista on sopimuslaskutusta täydentävä sopimusvaraus. Sen avulla saat sopimukselta ylimenevät tunnit laskutettua automaattisesti asettamallasi säännöllä. Pikakauppa-toiminnon avulla taas lisäät pienetkin erillislaskutettavat työt nopeasti laskulle.

Tehokkaan laskutusprosessin ansiosta minimoit myös virheiden mahdollisuuden laskuilla ja vapautat aikaasi tuottavampaan työhön.

”Pystymme tekemään laskutuksen puolet tehokkaammin kuin ennen.”

– Juho Nyberg, Accountor Go


Ostolaskujen käsittely

Ostolaskujen käsittely

Ostolaskujen käsittely on yksi Kohon uusista ominaisuuksista, jota varsinkin projektiyritykset ovat toivoneet. Sen avulla saat esimerkiksi alihankinta- tai materiaalikulut taloudenhallinnasta suoraan Kohoon ja kohdistat ne oikeille projekteille. Näin varmistat, että projektien kustannukset määräytyvät oikein ja raportointi pysyy ajantasalla. Voit myös tehdä toimittajakohtaisia asetuksia ja vastuuttaa kuluja oikeille henkilöille automaattisesti.

Myyntilaskutus prosessi

Laskujen luonti

Tarjouksista ja sopimuksista

Laskuta voitetut tarjoukset helposti yhdellä klikkauksella. Saat myös sopimuskannasta laskut luotua automaattisesti asettamiesi sääntöjen mukaisesti. Järjestelmä huolehtii, että kaikki laskut lähtevät ajallaan ja unohduksia tai kirjoitusvirheitä ei synny.

Projekteista ja tuntikirjauksista

Kohon avulla saat valmiit tuntikirjaukset ja palvelutuotteet laskuriveiksi nopeasti. Projekteista keräät tiedot esimerkiksi asiakas- tai osaprojektikohtaisesti laskuriveille.

Kaikki laskutettava tieto siirtyy myyntiprosessissa eteenpäin, eikä tietoja tarvitse kirjoittaa järjestelmästä toiseen.

Siirrä taloudenhallintaan

Siirrä valmiit laskut helposti Kohosta taloudenhallintaohjelmistoon lähettämistä varten.

Automaattinen ristiinlaskutus helpottaa monipaikkaisten yritysten toimintaa

Koholla pystyt myös tekemään ristiinlaskutusta eri toimipaikkojen välillä. Jos yritykselläsi on useita eri toimipaikkoja, automaattisen ristiinlaskutuksen avulla ei ole tarvetta siirrellä laskuja tai laskuttaa toimipaikkoja sisäisesti. Esimerkiksi, jos yrityksesi Helsingin konttori tekee töitä Turun konttorin asiakkaalle, työ menee automaattisesti samalle laskulle.

Automaattinen ristiinlaskutus

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.