Toimiva laskutus helpottaa arkea

Automaattinen myyntilaskutus nopeuttaa yrityksesi arkea. Kohon avulla muodostat laskut automaattisesti tuntikirjauksista ja sopimuksista. Kohon laskutus koostaa muutamalla klikkauksella tiedot kerääntyneistä tunneista ja ja projekteista. Yrityksen laskutus ei ole koskaan ollut yhtä helppoa.

Laskutuksen automatisointi

Kohon avulla automatisoit tuntikirjaus- ja sopimuslaskutuksen. Pikakauppa-toiminnon avulla lisäät erillislaskutettavat nopeasti laskulle. Koho huomioi hyvin asiantuntijayritysten erityispiirteet ja hoidat yhdessä järjestelmässä ketterästi asiakkuuden aina ensikontaktista laskutukseen. Koho kerää vaivattomasti laskulle työtunnit, kulut, tuotteet sekä toistuvat palvelut. Sinun tarvitsee vain tehdä valinnat ja lähettää laskut taloudenhallintaohjelmiston kautta.

Kohoon on mahdollista määrittää laskutukseen liittyviä sääntöjä ja selkeä work flow, helpottaen myös monimutkaisten projektien laskutusta. Kohosta löytyy myös sopimuslaskutukseen liittyvä sopimusvaraus, jonka avulla ylimenevät tunnit laskutetaan automaattisesti eri säännöllä.

Hyvä laskutusohjelma nopeuttaa kassavirtaa

Voitetut kaupat, tuntikirjaukset ja sopimuslaskutukset ovat Kohossa klikkauksen päässä. Laskujen lähettäminen nopeutuu merkittävästi, joka vaikuttaa positiivisesti kassavirtaan. Voit asettaa erilaisia laskutussääntöjä jo projektia luodessa, jolloin automaatiot huolehtivat niiden suorittamisesta. Tehokkaan laskutusprosessin ansiosta minimoit myös virheiden mahdollisuuden laskuilla ja vapautat aikaasi tuottavampaan työhön.

”Pystymme tekemään laskutuksen puolet tehokkaammin kuin ennen.”

– Juho Nyberg, Accountor Go


Ostolaskujen käsittely

Ostolaskujen käsittely

Ostolaskujen käsittely on yksi Kohon uusista ominaisuuksista, jota on paljon toivottu varsinkin projektipuolella. Sen avulla pystyt tuomaan esimerkiksi alihankinnasta tai materiaaleista kuluja taloushallintojärjestelmän kautta ja kohdistamaan ne projektille Kohossa. Näin kustannukset määräytyvät oikein! Voit myös tehdä toimittajakohtaisia asetuksia ja vastuuttaa kuluja oikeille vastuuhenkilöille.


laskutus

Laskujen luonti

Tarjouksista ja sopimuksista

Laskuta voitetut tarjoukset helposti yhdellä klikkauksella. Laskutuksen automatisointi luo myös sopimuskannasta laskut automaattisesti sääntöjen mukaisesti. Järjestelmä huolehtii, että kaikki laskut lähtevät ajallaan ja unohduksia tai kirjoitusvirheitä ei synny.

Projekteista ja tuntikirjauksista

Kohon avulla keräät valmiit tuntikirjaukset laskuriveiksi nopeasti, joten tuntilaskutus käy helposti. Projekteista keräät esimerkiksi asiakas- tai osaprojektikohtaisesti laskuriveille.

Kaikki laskutettava tieto siirtyy myyntiprosessissa eteenpäin, eikä tietoja tarvitse kirjoittaa järjestelmästä toiseen.

Siirrä taloudenhallintaan

Siirrä valmiit laskut helposti Kohosta taloudenhallintaohjelmistoon lähettämistä varten.

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.