Skip to content

Muodosta ja lähetä laskut Kohon avulla

Hyvä laskutusohjelma helpottaa yrityksesi arkea. Koho laskutusohjelma koostaa muutamalla klikkauksella tiedot kerääntyneistä tunneista ja ja projekteista. Yrityksen laskutus ei ole koskaan ollut yhtä helppoa.

Laskutuksen automatisointi

Kohon avulla muodostat laskut automaattisesti tuntikirjauksista. Pikakauppa-toiminnon avulla lisäät erillislaskutettavat nopeasti laskulle. Koho huomioi hyvin asiantuntijayritysten erityispiirteet. Hoidat yhdessä järjestelmässä ketterästi asiakkuuden aina ensikontaktista laskutukseen. Ohjelma kerää vaivattomasti laskulle työtunnit, kulut, tuotteet sekä toistuvat palvelut. Sinun tarvitsee vain tehdä valinnat ja lähettää laskut taloudenhallintaohjelmiston kautta.

Kohoon on mahdollista määrittää laskutukseen liittyviä sääntöjä ja selkeä work flow.

Työmääräykset muistuttavat, virheet vähenevät

Työmääräykset muistuttavat laskutettavista projekteista, jolloin mikään ei jää laskuttamatta. Tehokkaan laskutusprosessin ansiosta minimoit myös virheiden mahdollisuuden laskuilla ja vapautat aikaasi tuottavampaan työhön.

Laskujen luonti

Tarjouksista ja sopimuksista

Laskuta voitetut tarjoukset helposti yhdellä klikkauksella. Koho luo myö sopimuskannasta laskut automaattisesti sääntöjen mukaisesti. Järjestelmä huolehtii, että kaikki laskut lähtevät ajallaan ja unohduksia tai kirjoitusvirheitä ei synny.

Tuntikirjauksista

Kohon avulla keräät valmiit tuntikirjaukset laskuriveiksi nopeasti. Kaikki laskutettava tieto siirtyy myyntiprosessissa eteenpäin, eikä tietoja tarvitse kirjoittaa järjestelmästä toiseen.

Siirrä taloudenhallintaan

Siirrä valmiit laskut helposti Kohosta taloudenhallintaohjelmistoon lähettämistä varten.

Haku