Kohon asiakaspalvelu ja tuki

Asiakaspalvelu on Koholle sydämen asia. Vastaamme ripeästi tukipyyntöihin ja varmistamme, että käytät Kohoa parhaalla mahdollisella tavalla.

Veloitukseton

Nopeat vasteajat

Suomalainen

Koholla asiakaspalvelu kuuluu tuotteen hintaan

Meillä on satojen koulutusten kautta saatu ymmärrys eri toimialoista ja käyttöönotoista erikokoisissa yrityksissä. Konsultatiivinen otteemme jo ensimmäisestä tapaamisesta alkaen takaa, että saat yrityksellesi käyttöön juuri teille sopivat ratkaisut. Rakennamme yhdessä teille toimintaympäristön, joka tukee menestystänne.

Koho on luotettava kumppani, jonka kanssa ei tarvitse pelätä laskua jokaisesta avunpyyntöpuhelusta. Meiltä saat myös kattavan käytönaikaisen ohjeistuksen. Verkosta löytyvä ohjesivusto sekä veloitukseton puhelin- ja sähköpostituki auttavat sinua hyödyntämään tuotettamme parhaiten. Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa kysymyksissä.

”Olemme saaneet Koholta nopeasti tukea, neuvoja ja koulutusta työkalun hyödyntämiseen liittyen. Arvostamme proaktiivista otetta, he eivät odota meidän keksivän tapoja hyödyntää työkalua itse, vaan Kohon asiantuntijat ehdottavat niitä meille.”

– Jani Jääskeläinen, Staria

Kohon käyttöönotto on tehty sinulle helpoksi

Toimitat meille vain perustamiseen tarvittavat materiaalit ja perustamme tilinne Kohoon käyttövalmiiksi koulutuksia varten. Kaikki käyttöönottovaiheen koulutukset ja palaverit hoidetaan etäyhteyksien kautta.

Käyttäjien koulutus järjestetään yleensä kolmessa eri vaiheessa, yrityksenne tarpeet huomioiden: pääkäyttäjäkoulutustuntikirjaajakoulutus sekä laskutuskoulutus.

Lisäpalveluita sinulle, joka haluat keskittyä olennaisiin töihin

Kohon pääkäyttäjäpalvelu

Hyväksy markkinointievästeet
katsoaksesi tämän videon.
Kohon konsultointipalvelu

Hyväksy markkinointievästeet
katsoaksesi tämän videon.

Tutustu lisää Hinnoittelu-sivulla.

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.