Asiakaspalvelu ja tuki

Koholla koulutus ja asiakaspalvelu kuuluu tuotteen hintaan

Meillä on satojen koulutusten tieto ja ymmärrys sekä eri toimialoista että käyttöönotoista erikokoisissa yrityksissä. Voit luottaa meihin eikä sinun ei tarvitse pelätä, että jokaisesta avunpyyntöpuhelusta napsahtaa lasku.

Koholla on kattava tuki

Meiltä saat kattavan käytönaikaisen ohjeistuksen. Verkosta löytyvä ohjesivusto sekä veloitukseton puhelintukisähköposti tai tukichat auttavat sinua hyödyntämään tuotettamme parhaiten. Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa kysymyksissä.

 

Kohon käyttöönotto on asiakkaalle helppoa

 

Toimitat meille vain perustamiseen tarvittavat materiaalit ja perustamme tilinne Kohoon käyttövalmiiksi koulutuksia varten. Kaikki käyttöönottovaiheen koulutukset ja palaverit hoidetaan etäyhteyksien kautta.

Käyttäjien koulutus järjestetään yleensä kolmessa eri vaiheessa, yrityksenne tarpeet huomioiden:

Pääkäyttäjäkoulutus

Pääkäyttäjäkoulutuksessa käydään läpi Kohon perusasetukset, sisään tuotu materiaali, pääkäyttäjän perustehtävät, työajanseuranta, tuntikirjaukset, työmääräykset, projektien hallinta, sopimukset ja laskutusprosessi.

Tuntikirjaajakoulutus

Tuntikirjaajakoulutuksessa opastetaan henkilöstölle työajanseuranta sekä tuntienkirjaus.

Laskutuskoulutus

Laskutuskoulutuksessa käydään läpi tuntien käsittely, sopimuslaskutus ja siirto taloudenhallintajärjestelmään.

Oletko valmis kokeilemaan?
Varaa aika etäesittelyyn!

Tilaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme tehostamaan myyntiä ja säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa.