Kohon asiakaspalvelu ja tuki

Asiakaspalvelu on Koholle sydämen asia. Vastaamme ripeästi tukipyyntöihin ja varmistamme, että käytät Kohoa parhaalla mahdollisella tavalla.

Koholla asiakaspalvelu kuuluu tuotteen hintaan

Meillä on satojen koulutusten tieto ja ymmärrys sekä eri toimialoista että käyttöönotoista erikokoisissa yrityksissä. Voit luottaa meihin eikä sinun ei tarvitse pelätä, että jokaisesta avunpyyntöpuhelusta napsahtaa lasku. Koholta saat kattavan käytönaikaisen ohjeistuksen. Verkosta löytyvä ohjesivusto sekä veloitukseton puhelin- ja sähköpostituki auttavat sinua hyödyntämään tuotettamme parhaiten. Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa kysymyksissä.

”Olemme saaneet Koholta nopeasti tukea, neuvoja ja koulutusta työkalun hyödyntämiseen liittyen. Arvostamme proaktiivista otetta, he eivät odota meidän keksivän tapoja hyödyntää työkalua itse, vaan Kohon asiantuntijat ehdottavat niitä meille.”

– Jani Jääskeläinen, Staria

Kohon käyttöönotto on tehty sinulle helpoksi

Toimitat meille vain perustamiseen tarvittavat materiaalit ja perustamme tilinne Kohoon käyttövalmiiksi koulutuksia varten. Kaikki käyttöönottovaiheen koulutukset ja palaverit hoidetaan etäyhteyksien kautta.

Käyttäjien koulutus järjestetään yleensä kolmessa eri vaiheessa, yrityksenne tarpeet huomioiden: pääkäyttäjäkoulutustuntikirjaajakoulutus sekä laskutuskoulutus.

Lisäpalveluita sinulle, joka haluat keskittyä olennaisiin töihin

Kohon pääkäyttäjäpalvelu

Hyväksy markkinointievästeet
katsoaksesi tämän videon.
Kohon konsultointipalvelu

Hyväksy markkinointievästeet
katsoaksesi tämän videon.

Tutustu lisää Hinnoittelu-sivulla.

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.