Kohon projektinhallinta

Tee projektinhallinnasta vaivatonta Kohon projektinhallinnan avulla. Kohossa teet ja seuraat mm. projektien aikataulutusta, resursointia ja kannattavuutta. Näet projektien tilanteen myynnistä laskutukseen ja pidät langat käsissäsi. Hallitset tehokkaammin tulevaa kuormitusta ja syväluotaavan datan avulla teet fiksumpia päätöksiä.

 

 

Projektinhallinta

Projektin suunnittelu ja vaiheistus

Luo projekteille tarvittava määrä vaiheita tai osaprojekteja, budjetoi, ja aikatauluta. Vaiheille on mahdollista määrätä päivämäärät, kuten deadlinet, tai ajanjaksot. Hahmotat projektikokonaisuutta joko puunäkymässä tai visuaalisena GANTT -kaaviona tai KANBAN -näkymässä.

Kohossa voidaan valita, miten budjetointia tarkastellaan. Vaihtoehtoja ovat muun muassa tunteihin ja euroihin pohjautuvat budjetit.

 

Projektin luominen

Luo projektisuunnitelma alle minuutissa

Kohon projektinhallinnalla luot projektisi tehokkaasti. Voit perustaa projektin suoraan tarjouksen pohjalta tai käyttämällä valmiiksi määriteltyjä pohjia ja päivittää suunnitelmaa tarpeen mukaan. Perustaminen vie alle minuutin. Voit myös käyttää aikaisempia projekteja pohjina uudelle. Kohossa voit luoda projektisuunnitelman samalla, kun projektia tallennetaan järjestelmään tai vasta sen jälkeen.

Katso videolta, kuinka Mikko luo uuden projektin alusta asti Kohossa!

Tai lue blogi: Näin luot projektisuunnitelman Kohossa

 

Resursoi oikein

Kohossa voit hyödyntää kuormitusraporttia ja resursoida tuntikirjausten ja työmääräysten avulla jokaisen projektin alusta asti oikein. Työmääräyksillä voidaan hallinnoida ja ohjata käytössä olevia työresursseja tehokkaasti, seurata asiakastöiden edistymistä, valmistumista ja työntekijöiden kuormitusta sekä varmistaa, että kaikki yrityksen työt saadaan varmuudella tehdyksi ja laskutetuksi.

Katso videolta, kuinka Kohon kuormitusraportti toimii!

Lue myös blogi: Näin hallinnoit kuormitusta ja resursoit tehokkaasti Koholla

 

Kollaboraatio

Voit jakaa asiakkaillesi tarvittaessa yhteisen kollaboraatiotilan, jossa voit viestiä asiakkaan kanssa projektiisi liittyen, jakaa projektiin liittyviä tiedostoja ja näyttää asiakkaalle mm. projektin etenemiseen liittyvää tietoa. Parannat näin myös asiakasviestintää.

 

Seuraa ja laskuta

Projektiin liittyvät tiedot linkittyvät yhteen ja työmääräysten avulla muodostat laskun yhdellä klikkauksella. Projektin kannattavuuden, edistymisen sekä muiden tärkeimpien tunnuslukujen seuranta ja vertailu on helppoa ja ajantasaista. Lue lisää Kohon raportoinnista!

Kohosta saat projektikohtaiset automaattiset laskuerittelyt, ja hoidat myös monipuoliset projektilaskutukset helposti.

Lue myös blogi: Monipuolisen projektilaskutuksen kulmakivet

Haluaisitko kuulla lisää?
Varaa aika etäesittelyyn!

Tilaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, ja saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi.