Projektinhallinta asiantuntijayrityksille

Tee projektinhallinnasta vaivatonta Kohon projektinhallinnan avulla. Kohossa teet ja seuraat projektien aikataulutusta, resursointia ja kannattavuutta. Näet projektien tilanteen myynnistä laskutukseen ja pidät langat käsissäsi. Hallitset tehokkaammin tulevaa kuormitusta.

 

Projektinhallinta

Projektin suunnittelu ja vaiheistus

Suunnittele ja budjetoi

Luo projekteille tarvittava määrä vaiheita tai osaprojekteja, budjetoi, ja aikatauluta. Hahmotat projektikokonaisuutta joko puunäkymässä tai visuaalisena GANTT -kaaviona tai KANBAN -näkymässä.

 

 

Projektin luominen

Luo projektisuunnitelma alle minuutissa

Luo projektisi tehokkaasti. Voit perustaa projektin suoraan tarjouksen pohjalta tai käyttämällä valmiiksi määriteltyjä pohjia ja päivittää suunnitelmaa tarpeen mukaan. Perustaminen vie alle minuutin. Voit myös käyttää aikaisempia projekteja pohjina uudelle. Kohossa voit luoda projektisuunnitelman samalla, kun projektia tallennetaan järjestelmään tai vasta sen jälkeen.

 

Resursoi oikein

Kohossa voit käyttää hyväksesi kuormitusraporttia ja resursoida tuntikirjausten ja työmääräysten avulla jokaisen projektin alusta asti oikein.

Kollaboraatio

Voit jakaa asiakkaillesi tarvittaessa yhteisen kollaboraatiotilan, jossa voit viestiä asiakkaan kanssa projektiisi liittyen, jakaa projektiin liittyviä tiedostoja ja näyttää asiakkaalle mm. projektin etenemiseen liittyvää tietoa.

Seuraa ja laskuta

Projektiin liittyvät tiedot linkittyvät yhteen ja työmääräysten avulla muodostat laskun yhdellä klikkauksella. Projektin kannattavuuden, edistymisen sekä muiden tärkeimpien tunnuslukujen seuranta ja vertailu on helppoa ja ajantasaista.

Kohosta saat projektikohtaiset automaattiset laskuerittelyt.

Oletko valmis kokeilemaan?
Varaa aika etäesittelyyn!

Tilaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme tehostamaan myyntiä ja säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa.