Uutta Kohossa: Oma työtila to-do tehtäville

Kohoon on asiakkaiden toiveesta kehitetty uusi ketterä työkalu: kanban-tyylinen oma työtila to-do tehtäville. Oman työtilan tarkoitus on toimia työntekijöiden vapaamuotoisena paikkana, johon voidaan merkata sellaisia töitä, jotka eivät ole esimerkiksi toistuvissa töissä tai projekteilla sinänsä. Kollaboraatio tiimin kesken onnistuu jaetussa työtilassa helposti ja kaikki pysyvät kärryillä tehtävien tilasta.

Omaan työtilaan voit siis luoda kanban-tyylisiä työtauluja eri tarkoituksia varten. Työtaululle luodaan siihen liittyviä tehtäväkortteja, jotka sijoitetaan erinäisiin luetteloihin esimerkiksi vaiheiden mukaan. Luetteloiden ja niiden sisällä olevien korttien vaiheet voivat olla vaikkapa ”odottaa kommentteja” tai ”tarkastuksessa”. Kortteja voi siirrellä vapaasti luettelosta toiseen drag and drop -tyyliin.

To-do tehtävien hallinta omassa työtilassa Kanban-tyylisesti

Kortteihin voi liittää tiedostoja sekä kommentteja ja asettaa aikatauluja. Tehtävien priorisointi auttaa hahmottamaan tärkeysjärjestyksen ja tageillä luokittelet tehtäviä haluamasi mukaan. Valmiina olevat työt raahataan Suorita-alueelle, jolloin ne merkkautuvat suoritettujen tehtävien listaan.

Työtauluja voi olla samanaikaisesti useampia eri tarkoituksia varten ja niitä voi merkata suosikiksi tai jakaa helposti muille työntekijöille. Muuten niitä ei ole liitetty sen kummemmin Kohon perustoimintoihin, vaan kortit toimivat irrallisena oman tai tiimin to-do tehtävien suunnittelun työkaluna.

Omassa työtilassa löytyy siis:

  • vapaamuotoinen paikka merkata omia töitä
  • kollaboraatiopaikka omalle tiimille
  • tasoja ja vaiheita
  • useiden listojen luonti eri tarkoituksiin
  • vapaa drag and drop -siirtely
  • tiedostojen ja kommenttien liittäminen
  • tehtävien priorisointi, tagitys ja aikataulutus

Oman työtilan kanban-tyyli on erinomainen tapa havainnollistaa to-do tehtävät sekä itselle että tiimille. Työtilan vapaamuotoisuus antaa työntekijöille mahdollisuuden visualisoida tehtävien kulkua omalla tyylillä.

Katso webinaaritallenne Oman Työtilan käyttämisestä.

Oma työtila -ominaisuus kuuluu Business-pakettiin ja aktivoidaan Kohon ylläpidon toimesta. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@kohosales.com, mikäli haluatte ominaisuuden Koho -tilillenne. 

Onko sinulla muuta kysyttävää tähän liittyen? Ota toki meihin yhteyttä!

Sinua voisi kiinnostaa myös

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.