Tiketöinti

Tiketöinti tukee Kohon kokonaisuutta asiantuntijayrityksen töiden hallinnassa ja parantaa asiakastyytyväisyyttä. Viestien ja työpyyntöjen hallinnointi tiketöinnin kautta on moninkertaisesti tehokkaampaa ja tietoturvallisempaa kuin sähköpostien välityksellä.

 

Tiketöinti parantaa töiden hallinaa

Tiketinhallintaa on kaivataan monessa yrityksessä. Tiketöinnin avulla asiakas pystyy lähettämään työpyyntöjä suoraan asiantuntijan työlistaan joko kollaboraatioportaalin tai sähköpostin välityksellä. Tiketöinti mahdollistaa työpyyntöjen tehokkaan hallinnoinnin ja delegoimisen, parantaen asiakastyytyväisyyttä. Nyt saatavilla myös turvaposti!

 

Tiketöinti ja tiketit

 

Mitä voit tehdä tiketöinnillä?

✅  Vastaanota tikettejä sähköpostin tai Portaalin kautta

✅  Pysy palvelutasosopimuksien (SLA) puitteissa

✅  Kellota ja laskuta tikettien käsittelyyn käytetty aika

✅  Saat sivujenne lomakkeiden täytöt suoraan tiketeiksi

✅  Aseta automaattivastauksia

✅  Määritä vastaus- ja ratkaisusääntöjä

✅  Priorisoi tikettejä ja seuraa edistymistä

✅  Seuraa, kuinka tiimisi pysyy aikataulussa

✅  Luo mallivastauksia

✅  Maksimoi tietoturva turvaposteilla

✅  Ota tärkeät tiketit tarkkailuun ja vastaanota ilmoituksia muutoksista

✅  Määritä ja tallenna sinulle mieluisa näkymä sekä missä järjestyksessä tiketit näkyvät

✅  Rajaa ja muokkaa tikettejä massana

”Kohon keskeisistä ominaisuuksista unohtuu usein mahdollisuus laadukkaaseen tiketöintiin. Näkymästä, jossa ammattilaiset kirjaavat työvuorot voi tehdä myös asiakaspalvelua ilman, että ammattilainen avaa erikseen muita järjestelmiä. Asiakaspalvelun laadussa on tärkeää hyvät SLA raportit ja ne saa helposti visuaaliseen muotoon esim. oman henkilökunnan tai asiakkaiden kanssa läpikäyntiin.”

-Juha Supponen, Staria

 

Miten tiketöinti toimii Kohossa?

Katso video ja saa ensikosketus Kohon tiketöintiin.

Sekä tiketöinti että Portaali löytyvät Kohon Business+ ja Enterprise-paketteista. Tutustu tästä Kohon paketteihin.

Kuulet lisää tiketöinnistä ja Kohon paketeista varaamalla etäesittelyn.

 

lock

Turvaposti maksimoi viestinnän tietoturvallisuuden

Tiketöinnin uutusominaisuus on turvapostin lähettäminen. Turvapostit ovat tikettejä, joiden sisältö muunnetaan lähetysvaiheessa salatuksi paketiksi. Tätä pakettia säilytetään palvelimellamme ja sen pystyy avaamaan vain viestissä olevan linkin kautta. Kyseinen salattu viesti leimataan ainoastaan ensimmäisen avaajan selain-sessioon, eikä se ole tämän jälkeen nähtävissä muille. Avaaja voi nähdä viestin sisällön selain-sessionsa ajan, mutta enintään 7 vuorokautta.

Turvapostin sisältö ja liitteet eivät jää tiketin keskusteluhistoriaan. Avaamisen ja selain-session päättymisen jälkeen Kohon palvelimelta poistetaan sekä viesti että siihen lisätyt tiedostot. Poikkeuksena Kohossa jo olevat linkatut tiedostot. Kun viestin näkyvyys on rajattu vain ensimmäiselle avaajalle, myös viestin niinsanottu peruminen onnistuu. Esimerkiksi vastaanottajan sähköpostin murtotilanteessa tai jos viesti on lähetetty väärin, voit avata viestin linkin itse ennen vastaanottajaa ja estät näin muita avaamasta pakettia.

Miksi käyttää tiketöintiä?

Asiakas-
kommunikointi

Asiakkaat olettavat, että olet perillä mistä puhutaan; tiketöinnillä tarkistat nopeasti asiakkaan aikasemmin lähettämät työpyynnöt. SLA-hallinnan avulla asetat vasteajat ja myös pysyt niissä. Näin teet parempaa ja johdonmukaisempaa palvelua asiakkaille.

Priorisointi

Tiketöinti helpottaa tärkeiden tehtävien priorisoimista. Pelkkää sähköpostia käytettäessä viestit uppoavat uudempien viestien alle helposti ja unohtuvat. Tiketöinnin avulla voit asettaa viesteihin tärkeysasteita ja pidät näin huolen, että viestit tulevat käsitellyksi.

Seuranta ja laskutus

Seuraa kuinka hyvin työntekijät pysyvät aikatauluissa, kuinka kauan yksittäisen tiketin käsittelyyn menee aikaa ja ovatko tiketit myöhässä. Lisäksi saat kellotettua ja laskutettua tikettiin käytetyn ajan. Myös esihenkilö pystyy seuraamaan ja asettamaan tikettejä sekä saamaan niistä ilmoituksia.

Yhteistyö

Voit jakaa tikettejä muille, jos vastuuhenkilö ei ehdi käsitellä niitä tai on pois töistä. Viestit eivät jää poissa olevien työntekijöiden sähköpostilaatikkoon odottelemaan, vaan muut tuuraajat pääsevät auttamaan asiakasta nopeasti.

”Kohon tiketöinti konkreettisesti auttaa minua työnhallinnassa. Asiakasviestintä ei mene sekaisin henkilökohtaisten viestien ja uutiskirjeiden sekaan, ja työt tätä kautta tulee tehokkaammin tehtyä. Lisäksi työskennellessä työaikaa ei mene hukkaan, kun ei tarvitse etsiä asiakasviestejä muiden viestien joukosta.”

-Jukka-Pekka Inkinen, Finansio

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.