Tiketöinti

Tiketöinti tukee Kohon kokonaisuutta asiantuntijayrityksen töiden hallinnassa ja parantaa asiakastyytyväisyyttä. Viestien ja työpyyntöjen hallinnointi tiketöinnin kautta on moninkertaisesti tehokkaampaa ja tietoturvallisempaa kuin sähköpostien välityksellä.

 

Tiketöinti Kohossa

Tiketinhallintaa on kaivataan monessa yrityksessä. Tiketöinnin avulla asiakas pystyy lähettämään työpyyntöjä suoraan asiantuntijan työlistaan joko kollaboraatioportaalin tai sähköpostin välityksellä. Tiketöinti mahdollistaa työpyyntöjen tehokkaan hallinnoinnin ja delegoimisen, parantaen asiakastyytyväisyyttä. Nyt saatavilla myös turvaposti!

 

Tiketöinti ja tiketit

 

Tiketöinnin ominaisuudet

✅  Tikettien vastaanottaminen sähköpostin tai Portaalin kautta

✅  Palvelutasosopimukset (SLA)

✅  Kellota ja laskuta tikettien käsittelyyn käytetty aika

✅  Lomakkeiden täytöt sivuillanne suoraan tiketeiksi

✅  Automaattivastaukset

✅  Vastaus- ja ratkaisusääntöjen määrittäminen

✅  Priorisoit tikettejä ja seuraat edistymistä

✅  Seuraat, kuinka tiimisi pysyy aikataulussa

✅  Mallivastaukset

✅  Turvapostit tietoturvan maksimoimiseen

✅  Ota tärkeät tiketit tarkkailuun ja vastaanota ilmoituksia muutoksista

✅  Määritä ja tallenna sinulle mieluisa näkymä sekä missä järjestyksessä tiketit näkyvät

✅  Monipuolinen rajaus ja massamuokkaus

 

Miten tiketöinti toimii Kohossa?

Katso video ja saa ensikosketus Kohon tiketöintiin.

Sekä tiketöinti että Portaali löytyvät Kohon Business+ ja Enterprise-paketteista. Tutustu tästä Kohon paketteihin.

Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää tiketöinnistä ja Kohon paketeista maksuttoman etäesittelyn kautta.

 

 

Hyväksy markkinointievästeet
katsoaksesi tämän videon.

Turvaposti maksimoi viestinnän tietoturvallisuuden

Tiketöinnin uutusominaisuus on turvapostin lähettäminen. Turvapostit ovat tikettejä, joiden sisältö muunnetaan lähetysvaiheessa salatuksi paketiksi. Tätä pakettia säilytetään palvelimellamme ja sen pystyy avaamaan vain viestissä olevan linkin kautta. Kyseinen salattu viesti leimataan ainoastaan ensimmäisen avaajan selain-sessioon, eikä se ole tämän jälkeen nähtävissä muille. Avaaja voi nähdä viestin sisällön selain-sessionsa ajan, mutta enintään 7 vuorokautta.

Turvapostin sisältö ja liitteet eivät jää tiketin keskusteluhistoriaan. Avaamisen ja selain-session päättymisen jälkeen Kohon palvelimelta poistetaan sekä viesti että siihen lisätyt tiedostot. Poikkeuksena Kohossa jo olevat linkatut tiedostot. Kun viestin näkyvyys on rajattu vain ensimmäiselle avaajalle, myös viestin niinsanottu peruminen onnistuu. Esimerkiksi vastaanottajan sähköpostin murtotilanteessa tai jos viesti on lähetetty väärin, voit avata viestin linkin itse ennen vastaanottajaa ja estät näin muita avaamasta pakettia.

Miksi käyttää tiketöintiä?

Asiakas-
kommunikointi

Asiakkaat olettavat, että olet perillä mistä puhutaan. Tiketöinnillä tarkastat nopeasti asiakkaan aikasemmin lähettämät työpyynnöt. SLA-hallinnan avulla asetat vasteajat ja myös pysyt niissä. Näin teet parempaa ja johdonmukaisempaa palvelua asiakkaille.

Priorisointi

Tiketöinti helpottaa tärkeiden tehtävien priorisoimista. Pelkän sähköpostin kanssa helposti vastataan ja ratkaistaan asioita siinä järjestyksessä, missä ne tulevat ja viestit saattavat upota ja unohtua vastaamatta.

Seuranta ja laskutus

Pystyt seuraamaan, kuinka hyvin työntekijät pysyvät aikatauluissa, kuinka paljon aikaa yksittäisen tiketin käsittelyyn menee aikaa ja milloin tiketit ovat myöhässä. Lisäksi saat kellotettua ja laskutettua tikettiin käytetyn ajan. Myös esimies pystyy seurata ja asettaa tikettejä, sekä saada niistä ilmoituksia.

Yhteistyö

Voit jakaa tikettejä muille, jos joku työntekijä ei ehdi käsitellä sitä tai on pois töistä. Viestit eivät jää poissa olevien työntekijöiden sähköpostilaatikkoon odottelemaan, vaan muut tuuraajat pääsevät auttamaan asiakasta nopeasti.

 

 

Kohon tiketöinti konkreettisesti auttaa minua työnhallinnassa. Asiakasviestintä ei mene sekaisin henkilökohtaisten viestien ja uutiskirjeiden sekaan, ja työt tätä kautta tulee tehokkaammin tehtyä.

Lisäksi työskennellessä työaikaa ei mene hukkaan, kun ei tarvitse etsiä asiakasviestejä muiden viestien joukosta.”

-Jukka-Pekka Inkinen, Finansio

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.