Tiketöinti

Tiketöinti tukee Kohon kokonaisuutta asiantuntijayrityksen töiden hallinnassa. Viestien ja työpyyntöjen hallinnointi  tiketöinnin kautta on moninkertaisesti järjestelmällisempää ja varmempaa kuin sähköpostien uumenet.

 

Tiketöinti parantaa töiden hallintaa

Tiketinhallintaa kaivataan monessa asiantuntijayrityksessä, sillä se suoraviivaistaa töiden hallintaa parantaen samalla palvelun laatua. Työpyynnöt ja muut yhteydenotot mukaanlukien lomakkeiden täytöt saadaan suoraan asiantuntijan tai tiimin työlistaan. Työpyyntöjä pystytään näin tehokkaasti hallinnoimaan ja delegoimaan, jonka lisäksi näet missä vaiheessa niiden käsittely on.

Koska tiketöinti on osa Kohon kokonaisuutta, saat niihin käytetyn ajan suoraan tuntikirjauksiksi ja siitä laskulle. Tiketöinnillä varmistat, että tehtävät ja muut asiakkaidesi pyynnöt tulevat suoritetuksi ajallaan ja parannat näin asiakastyytyväisyyttä. Nyt saatavilla myös turvaposti!

 

Tiketöinti ja tiketit

 

Mitä voit tehdä tiketöinnillä?

✅  Vastaanotat tikettejä sähköpostin tai Portaalin kautta

✅  Pysyt palvelutasosopimuksien (SLA) puitteissa

✅  Kellotat ja laskutat tikettien käsittelyyn käytetyn ajan

✅  Saat sivujenne lomakkeiden täytöt suoraan tiketeiksi

✅  Asetat automaattivastauksia

✅  Määrität vastaus- ja ratkaisusääntöjä

✅  Priorisoit tikettejä ja seuraat edistymistä

✅  Seuraat, kuinka tiimisi pysyy aikataulussa

✅  Luot mallivastauksia

✅  Maksimoit tietoturvan turvaposteilla

✅  Otat tärkeät tiketit tarkkailuun ja vastaanotat ilmoituksia muutoksista

✅  Määrität ja tallennat sinulle mieluisan näkymän sekä missä järjestyksessä tiketit näkyvät

✅  Rajaat ja muokkaat tikettejä massana

”Kohon keskeisistä ominaisuuksista unohtuu usein mahdollisuus laadukkaaseen tiketöintiin. Näkymästä, jossa ammattilaiset kirjaavat työvuorot voi tehdä myös asiakaspalvelua ilman, että ammattilainen avaa erikseen muita järjestelmiä. Asiakaspalvelun laadussa on tärkeää hyvät SLA raportit ja ne saa helposti visuaaliseen muotoon esim. oman henkilökunnan tai asiakkaiden kanssa läpikäyntiin.”

-Juha Supponen, Staria

Katso miten tiketöinti toimii Kohossa

Videolta saat ensikosketuksen Kohon tiketöintiin.

Sekä tiketöinti että Portaali löytyvät Kohon Business+ ja Enterprise-paketteista. Tutustu tästä Kohon paketteihin.

Opit tarkemmin tiketöinnistä ja Kohon paketeista varaamalla etäesittelyn.

lock

Turvaposti maksimoi viestinnän tietoturvallisuuden

Tiketöinnin uutusominaisuus on turvapostin lähettäminen. Turvapostit ovat tikettejä, joiden sisältö muunnetaan lähetysvaiheessa salatuksi paketiksi. Tätä pakettia säilytetään meidän palvelimellamme ja se pystytään avaamaan vain viestissä olevan linkin kautta. Kyseinen salattu viesti leimataan ainoastaan ensimmäiselle avaajalle, eikä se ole tämän jälkeen nähtävissä muille. Avaaja voi tarkastella viestin sisältöä selain-sessionsa ajan, mutta enintään 7 vuorokautta.

Turvapostin sisältö ja liitteet eivät jää tiketin keskusteluhistoriaan. Avaamisen ja avaajan selain-session päättymisen jälkeen Kohon palvelimelta poistetaan sekä viesti että siihen lisätyt tiedostot – tästä poikkeuksena Kohossa jo olevat linkitetyt tiedostot.

Kun viestin näkyvyys on rajattu vain ensimmäiselle avaajalle, myös viestin ns. peruminen onnistuu. Esimerkiksi vastaanottajan sähköpostin murtotilanteessa tai jos viesti on lähetetty väärin, voit avata viestin linkin itse ennen vastaanottajaa ja estät näin muita avaamasta pakettia.

Turvapostit ovat olennaisia yrityksille, joilla on usein tarve lähettää erittäin korkean tietoturvan vaativia viestejä. Nämä viestit saattavat sisältää esimerkiksi palkkatietoja, laillisia aspekteja tai muita arkoja henkilötietoja.

Miksi käyttää tiketöintiä?

Asiakas-
kommunikointi

Asiakkaat olettavat, että tiedät heti mistä olette puhuneet; tiketöinnillä sinä – tai tuuraajasi – tarkistat nopeasti aikaisemmat keskustelut asiakkaasi kanssa. SLA-hallinnan avulla asetat myös vasteajat ja myös pysyt niissä. Näin teet parempaa ja johdonmukaisempaa palvelua asiakkaillesi.

Priorisointi

Tiketöinti helpottaa tärkeiden tehtävien priorisoimista. Pelkkää sähköpostia käytettäessä viestit uppoavat saapuneiden listalla nopeasti ja unohtuvat helposti. Tiketöinnin avulla voit asettaa viesteihin tärkeysasteita ja pidät näin huolen, että viestit tulevat käsitellyksi.

Seuranta ja laskutus

Seuraat, kuinka hyvin työntekijät pysyvät aikatauluissa, kuinka kauan yksittäisen tiketin käsittelyyn menee aikaa ja ovatko tiketit myöhässä. Lisäksi saat suoraan kellotettua ja laskutettua tikettiin käytetyn ajan. Myös esihenkilö pystyy seuraamaan ja asettamaan tikettejä, sekä saamaan niistä ilmoituksia.

Yhteistyö

Voit jakaa tikettejä muille, jos vastuuhenkilö ei ehdi käsitellä niitä tai on poissa töistä. Viestit eivät jää poissa olevien työntekijöiden sähköpostilaatikkoon odottelemaan, vaan muut tuuraajat pääsevät auttamaan asiakasta nopeasti.

”Kohon tiketöinti konkreettisesti auttaa minua työnhallinnassa. Asiakasviestintä ei mene sekaisin henkilökohtaisten viestien ja uutiskirjeiden sekaan, ja työt tätä kautta tulee tehokkaammin tehtyä. Lisäksi työskennellessä työaikaa ei mene hukkaan, kun ei tarvitse etsiä asiakasviestejä muiden viestien joukosta.”

-Jukka-Pekka Inkinen, Finansio

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.