Kohon sisältöpankki

Lue täältä  ja opi uutta! Blogikirjoituksia, uutisia ja asiantuntijasisältöjä liittyen mm. toiminnanohjaukseen, tehtävien ja asiakkuuksien hallintaan, projekteihin, parhaisiin käytäntöihin sekä kannattavuuteen.

Tervetuloa!

Kategoriat

Avainsanat

Haku

Webinaaripikkukuva

Onnistuneen projektin käsikirjoitus – Excelit vs. järjestelmät

Tässä webinaarissa kerromme, mitä hyötyä projektinhallintajärjestelmästä on, miksi se on ylivoimainen Exceliin nähden, ja mitä muuta kannattaa ottaa huomioon onnistuneessa projektisuunnittelussa. Pahoittelemme internetyhteydestä johtuvia äänihäiriöitä. Ajasta 9:00 eteenpäin pääset näkemään, kuinka teet projektisuunnitelman Kohossa.

Katso tallenne
Webinaari: Monipuolisen projektilaskutuksen kulmakivet

Monipuolisen projektilaskutuksen kulmakivet

Projektilla voi olla useita erilaisia laskutustapoja, myös poikkeavia ja monitasoisia. Webinaarissa asiantuntijamme Teemu Ilkka kertoo, kuinka hoidat hankalaltakin vaikuttavat laskutukset helposti ja nopeasti.

Katso tallenne
Tilitoimistolle myyntiä webinaari

Tehoa ja kasvua tilitoimistollesi

Enää ei kannata odottaa, että asiakas löytää tilitoimistosi, vaan muuta lähestymistapa ja panosta myyntiin! Webinaarissa käsittelemme Kohon pitkän tilitoimisto kokemuksen ja Mikon modernin otteen kautta tilitoimiston näkökulmasta sitä, miten saat parhaiten kasvua yrityksellesi.

Katso tallenne
Tehosta projektinhallintaa webinaari

Tehosta projektinhallintaa – parhaimmat digitaaliset järjestelmät projektinhallintaan

Mitä mahdollisuuksia projektiyrityksessä on hoitaa projektinhallintaa, resursointia ja laskutusta, ja mitkä ovat parhaimmat käytännöt erikokoisten projektiyritysten näkökulmasta? Katso webinaaritallenne ja saa vinkkejä yrityksesi kasvuun.

Katso tallenne
Tilitoimiston projektinhallinta

Tilitoimiston projektinhallinta

Mitä hyötyä projektinhallinnan työkalusta on tilitoimistolle, missä tilanteissa ja miten sitä kannattaa käyttää? Katso webinaaritallenne ja saat näihin kysymyksiin vastauksia.

Katso tallenne
Asiantuntijayrityksen tietoturva-webinaarivideo

Asiantuntijayrityksen tietoturva ja sen aukot

Monella pk-yrityksellä ei ole kunnollisia toimintatapoja tai edes tietoa siitä, mitä kaikkea pitäisi tietoturvan kannalta tänä päivänä ottaa huomioon. Keskustelimme Etevä tietopalveluyhtiön toimitusjohtajan kanssa aiheesta.

Lue lisää
Tilitoimiston myyminen

Onnistu tilitoimiston myymisessä – Menestyjät kertovat

Miten kauppa pitäisi hoitaa, miten prosessi etenee, kenelle myydään, miten arvo määritetään ja miten tilitoimiston myyminen ylipäätään toteutetaan.

Lue lisää
Saitin kuvakkeet

Resursoi tehokkaasti Koholla -webinaari

Webinaaritallenteessa kerrotaan miten Kohon resursointi palvelee sinua. Työkalulla voi mm tehostaa yrityksen toimintaa ja parantaa henkilöstön hyvinvointia. Voit myös seurannan avulla suunnittelemaan resursseja pitkälle tulevaisuuteen.

Katso tallenne
Screenshot 2020-12-31 at 14.07.35

Webinaaritallenne asiantuntijayrityksen tietoturvasta

Tässä webinaarissa Etevä Tietopalveluyhtiön toimitusjohtaja Panu Palmu kertoo asiantuntijayrityksen tärkeimmistä tietoturvaan liityvistä kysymyksistä. Mukana keskustelemassa Kohon toimitusjohtaja Mikael Wallstén.

Katso tallenne
Screenshot 2020-12-31 at 13.10.21

Webinaaritallenne myyntibuukkaamisesta

Tässä webinaarissa yksi Suomen kovimmista myyntitapaamisten buukkaajista Jarrad Tuokko Flowsalesilta kertoo asiantuntijayrityksen myyntikäyntien buukkausten saloista ja antaa huippuvinkkinsä, miten saat myyntisi kuntoon. Keskustelemassa mukana myös Kohon toimitusjohtaja Mikael Wallstén.

Katso tallenne

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.