Kohon sisältöpankki

Lue täältä  ja opi uutta! Blogikirjoituksia, uutisia ja asiantuntijasisältöjä liittyen mm. toiminnanohjaukseen, tehtävien ja asiakkuuksien hallintaan, projekteihin, parhaisiin käytäntöihin sekä kannattavuuteen. Mukana myös asiakaskokemuksia.

Täältä löydät jatkossa myös webinaarimateriaalit. Käytä suodatusta alla. Tervetuloa!

Kategoriat

Avainsanat

Haku

Tilitoimistolle myyntiä webinaari

Tehoa ja kasvua tilitoimistollesi

Enää ei kannata odottaa, että asiakas löytää tilitoimistosi, vaan muuta lähestymistapa ja panosta myyntiin! Webinaarissa käsittelemme Kohon pitkän tilitoimisto kokemuksen ja Mikon modernin otteen kautta tilitoimiston näkökulmasta sitä, miten saat parhaiten kasvua yrityksellesi.

Katso tallenne
Tehosta projektinhallintaa webinaari

Tehosta projektinhallintaa – parhaimmat digitaaliset järjestelmät projektinhallintaan

Mitä mahdollisuuksia projektiyrityksessä on hoitaa projektinhallintaa, resursointia ja laskutusta, ja mitkä ovat parhaimmat käytännöt erikokoisten projektiyritysten näkökulmasta? Katso webinaaritallenne ja saa vinkkejä yrityksesi kasvuun.

Katso tallenne
Tilitoimiston projektinhallinta

Tilitoimiston projektinhallinta

Mitä hyötyä projektinhallinnan työkalusta on tilitoimistolle, missä tilanteissa ja miten sitä kannattaa käyttää? Katso webinaaritallenne ja saat näihin kysymyksiin vastauksia.

Katso tallenne
Saitin kuvakkeet

Resursoi tehokkaasti Koholla

Webinaaritallenteessa kerrotaan miten Kohon resursointi palvelee sinua. Työkalulla voi mm tehostaa yrityksen toimintaa ja parantaa henkilöstön hyvinvointia. Voit myös seurannan avulla suunnittelemaan resursseja pitkälle tulevaisuuteen.

Katso tallenne
Tarjoukset ja sopimukset Webinaaritallenne

Tarjoukset ja sopimukset Kohossa

Opi parhaat käytännöt Kohon tarjous- ja sopimustyökalujen käyttöön. Saat myös hyötyä ja vinkkejä, että asiat ovat varmasti kirjattuna oikeaan paikkaan.

Katso tallenne
Screenshot 2020-12-31 at 14.07.35

Webinaaritallenne asiantuntijayrityksen tietoturvasta

Tässä webinaarissa Etevä Tietopalveluyhtiön toimitusjohtaja Panu Palmu kertoo asiantuntijayrityksen tärkeimmistä tietoturvaan liityvistä kysymyksistä. Mukana keskustelemassa Kohon toimitusjohtaja Mikael Wallstén.

Katso tallenne
Screenshot 2020-12-31 at 13.10.21

Webinaaritallenne myyntibuukkaamisesta

Tässä webinaarissa yksi Suomen kovimmista myyntitapaamisten buukkaajista Jarrad Tuokko Flowsalesilta kertoo asiantuntijayrityksen myyntikäyntien buukkausten saloista ja antaa huippuvinkkinsä, miten saat myyntisi kuntoon. Keskustelemassa mukana myös Kohon toimitusjohtaja Mikael Wallstén.

Katso tallenne

Oletko valmis kokeilemaan?
Varaa aika etäesittelyyn!

Tilaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme tehostamaan myyntiä ja säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa.