Kohon sisältöpankki

Lue täältä  ja opi uutta! Blogikirjoituksia, uutisia ja asiantuntijasisältöjä liittyen mm. toiminnanohjaukseen, tehtävien ja asiakkuuksien hallintaan, projekteihin, parhaisiin käytäntöihin sekä kannattavuuteen.

Tervetuloa!

Kategoriat

Avainsanat

Haku

avintarkastus

AVIn tarkastus tulossa – laita työajanseuranta kuntoon

AVIn tarkastus eli työsuojelutarkastus on tulossa, kääk. Varsinkin ensimmäisellä kerralla tarkastus on varsin jännittävää useimmille. Mitä pitäisi ottaa huomioon?

Lue lisää
työajanseuranta webinaari

Webinaaritallenne työajanseurannasta

Mitä työajanseurannassa lain mukaan pitää seurata ja mitä yrityksen sen lisäksi kannattaa seurata, mitä hyötyä siitä on ja miten se kannattaa tehdä.

Katso tallenne
työmäärysten hyödyt

Näin seuraat päivittäisiä töitä työmääräysten avulla

Työmääräyksillä voidaan hallinnoida ja ohjata käytössä olevia työresursseja tehokkaasti, seurata asiakastöiden edistymistä, valmistumista ja työntekijöiden kuormitusta sekä varmistaa, että kaikki yrityksen työt saadaan tehdyksi ja laskutetuksi.

Lue lisää
mael-balland-p1u0pMSweb0-unsplash

Gps-paikantaminen työajanseurannassa, mitä siitä pitäisi tietää?

Gps-paikantaminen on mahdollista monissa työelämän ohjelmistoissa, kuten sähköisessä työajanseurantaohjelmistossa. Lue mitä ottaa huomioon.

Lue lisää
brad-neathery-nPy0X4xew60-unsplash-1151x768

Työaikalaki päivittyy 2020-luvulle

Aiempi työaikalaki on peräisin vuodelta 1996, jonka jälkeen työn luonne on muuttunut monella melkoisesti erityisesti tietotyöläisillä, joiden työ ei ole paikkaan sidottua. Lue tärkeimmät muutokset.

Lue lisää

Lisätehoa työpäivään Pomodoro-tekniikalla

Pomodoro-tekniikan avulla otat työajasta maksimihyödyn irti ja saat kellosta motivoivan työkaverin. Pomodoro on itsensä johtamisen tekniikka.

Lue lisää

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.