3 tapaa säästää yrityksen kustannuksissa käyttämällä Kohoa

Yrityksen kustannukset kuriin Kohon avulla

Tyytyväinen työntekijä on hyvä työntekijä. Kun prosessit toimivat, työntekijöillä on selkeä tieto siitä, mitä heiltä odotetaan sekä varma ja turvallinen olo. Henkilöstöä voikin vaikka hemmotella välillä ja yksi tapa mahdollistaa se, on tehdä asioita järkevästi, tehokkaalla tavalla ja automatisoimalla prosesseja. Tässä kolme esimerkkiä siitä, miten saat yrityksen kustannukset kuriin Kohon avulla.

1. Automatisoi pakollisia tehtäviä – säästät viikoittain arvokkaita työtunteja

Esimerkiksi tarjoukset voidaan koostaa suoraan sopimuksiksi, jonka jälkeen ne voidaan lähettää suoraan laskutukseen. Manuaalisesti tehtynä tämä prosessi veisi työntekijöiltä moninkertaisesti kauemmin.

Lue myös: Näin helposti luot tarjoukset Kohossa

2. Koho koostaa automaattiset raportit kaikista myynnin tapahtumista ja näyttää ne käyttäjäkohtaisesti

Näin johto pääsee seuramaan myyntiprosessien etenemistä reaaliajassa. Koho laskee myös automaattisesti tulevan kassavirran ja sopimuskannan arvon. Näin säästyy lisää arvokkaita työtunteja.

Reaaliaikainen raportointi toimii vain yhdellä klikkauksella. Sen avulla pystymme seuraamaan myyntiä, tuntikirjauksia ja saamme paremman käsityksen kannattavimmista projekteista. Dashboardiin voi kukin työntekijä tuoda itselleen tärkeimmät raportit helposti käytettäväksi.

3. Säästät noin kaksi tuntia viikossa omasta työajastasi käyttämällä Kohoa tuntikirjaukseen

Ennen tunnit kirjattiin manuaalisesti taulukkoon, josta valittu henkilö sai naputella ne laskutusjärjestelmään käsin. Nykyisin sen voi hoitaa helpommin ja samalla säästää arvokkaita työtunteja. Johto näkee suoraan työntekijöiden ajankäytön eikä tunteja tarvitse syöttää erikseen järjestelmään palkanmaksua varten. Kaikki tieto kulkee myös reaaliajassa. Näin tuntikirjaukset ovat koko ajan ajantasalla ja työajanseurantaan ei kulu ylimääräistä aikaa.

Ajankäyttö ja yrityksen kustannukset käyvät käsi kädessä: kun säästät aikaa rutiinitehtävien manuaaliselta suorittamiselta ja keskität toimintasi, aikaa vapautuu yrityksen liiketoiminnalle olennaisille tehtäville.

Sinua voisi kiinnostaa myös: Kasvu ja kannattavuus syntyvät tehokkuudesta

Haluatko kuulla ja nähdä lisää konkreettisia tapoja, miten Koho auttaa laittamaan yrityksen kustannukset kuriin? Etäesittelyssä näet järjestelmän käytännössä!

Sinua voisi kiinnostaa myös

Haluaisitko kuulla lisää?
Varaa aika etäesittelyyn!

Tilaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, ja saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi.