Näin helposti luot tarjoukset Kohossa

Koho on monipuolinen projektinhallinta- ja toiminnanohjausjärjestelmä, jossa asioita voi tehdä monella tavalla ja kokeilla itselleen parhaiten sopivan toimintatavan. Asiakkaamme kyselevät välillä ns. best practices -tapoja, parempia tai tehokkaampia tapoja tehdä asioita. Niinpä päätimme, että alamme pitämään webinaareja, jotka käsittelevät juuri näitä asioita. Asiakkaamme saavat asiantuntijaltamme havainnollisesti tiiviissä puolen tunnin tietoiskussa näytettynä, miten joku asia – esimerkiksi tarjousten luonti – kannattaa tehdä.

Pidimme hiljattain webinaarin aiheesta Tarjoukset ja sopimukset Kohossa. Aihe kiinnosti asiakkaitamme valtavasti, linjoilla oli noin 50 asiakasta. Tästä pääset katsomaan tallenteen, alla kooste webinaarista.

Asiantuntijamme Teemu Ilkka kävi webinaarissa läpi, kuinka helposti ja nopeasti monipuolisten tarjousten luonti onnistuu Koholla. Kohosta löytyvät valmiit tarjouspohjat, jotka ovat muokattavissa yrityksenne ilmeen mukaan. Koho luo annettujen tietojen pohjalta valmiin tarjouksen minuuteissa. Sisällön voi lisätä joko automaattisesti tuotteiden tai palveluiden mukaan tai hyödyntämällä valmiita lausekkeita. Kohon avulla tuote-esittelyt sekä sopimusehdot ja tuotehinnat ovat aina ajan tasalla ja myyjien käytettävissä. Tarjouksen voi tulostaa (pdf) tai lähettää suoraan järjestelmästä ja avoimia tarjouksia voi seurata ja muokata.

Älä menetä potentiaalisia kauppoja

Myynti saa tarjousten seurannan automaattisesti ilman erillistä raportointia. Koho myös muistuttaa erääntyvistä tarjouksista. Näin et menetä potentaalisia kauppoja!
Kohossa on oma CRM osionsa, mutta Koho myös integroituu suosituimpien CRM-järjestelmien kanssa, jotta myyntiprosessia voidaan jatkaa helposti aina laskutukseen ja raportointiin asti. Taustalla siirtyy asiakastiedot sekä myyntiprosessin tapahtumat.

Kohon tarjousten luonti

Sopimukset ja jatkomyynti

Myös sopimusten hallinta muuttuu myös helpoksi Kohon avulla. Koho automatisoi sopimuslaskutuksen yhdellä klikkauksella. Sopimuksesta voidaan luoda yksi tai useampi kertaluontoinen lasku tai sen kuukausiveloitteiset palvelut laskutetaan automaattisesti määrätyn laskutusjakson mukaisesti. Sopimuspankki mahdollistaa yrityksen kaikkien tarjousten ja sopimusten helpon löydettävyyden koska vain. Koho tarjoaa automaattiset hälytykset päättyvistä sopimuksista. Enää et unohda jatkomyyntimahdollisuuksia!

Kohon avulla näet sopimuskannan arvon kehityksen sekä tulevan kassavirran yhdellä klikkauksella. Koho automatisoi sopimuslaskutuksen ja varmistaa, että laskut lähtevät aina ajallaan.
Sopimusmuutoksista syntyy automaattisesti muutoslaskut. Koho tehostaa sopimuslaskutukseen ja -raportointiin käytettävää aikaa jopa 90 %.

Lue lisää Kohon CRM- ja myyntiominaisuuksista

Haluatko tietää lisää henkilökohtaisesti? Ota yhteyttä, Koho-asiantuntijamme näyttää mielellään lisää.

Sinua voisi kiinnostaa myös

työmööröys_upotettu

Termit tutuksi: Kohon työmääräyksillä toistuvat työt hallintaan

Tilitoimistossa, samoin kuin projektitoiminnassa on tarve suunnitella ja seurata projektin tehtäviä, ja sitä hoituvatko ne aikataulussa ja järjestyksessä. Työmäärykset auttavat tässä.

Lue lisää

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.