Kohon sisältöpankki

Lue täältä  ja opi uutta! Blogikirjoituksia, uutisia ja asiantuntijasisältöjä liittyen mm. toiminnanohjaukseen, tehtävien ja asiakkuuksien hallintaan, projekteihin, parhaisiin käytäntöihin sekä kannattavuuteen. Mukana myös asiakaskokemuksia.

Täältä löydät jatkossa myös webinaarimateriaalit. Käytä suodatusta alla. Tervetuloa!

Kategoriat

Avainsanat

Haku

Untitled design (6)

Tilitoimistotöiden hinnoitteluun apua oppaalla

Hinnoitteluoppaamme on kattava tietopaketti, joka sisältää tietoa mm hinnoittelusta, hinnoittelumalleista, segmentoinnista, ja tuotteistamisesta.

Lataa opas
Untitled design (6)

Isännöitsijälle hyödyllinen opas

Mietitkö, miten saisit apua isännöintiyrityksen kiireiseen arkeen? Lataa alta isännöitsijän opas, johon kokosimme vinkkejä rutiinitöitä tehostavien järjestelmien valintaan.

Lataa opas

Toistuvat työt seurantaan

Oletko ottamassa Kohoa käyttöön? Tai mietitkö mistä lähtisit liikkeelle tai mitä asioita tilitoimistossa pitäisi seurata? Lataa tästä tilitoimiston toistuvien töiden seuranta -excel avuksesi!

Lataa excel
Untitled design (6)

Apua asiantuntijayrityksen tuotteistamiseen

Tämän oppaan avulla opit paketoimaan osaamisesi ja palvelutarjoamasi oikeanlaisiksi kokonaisuuksiksi, jotta osaamisesi ostaminen on mahdollisimman helppoa.

Lataa opas

Haluaisitko kuulla lisää?
Varaa aika etäesittelyyn!

Tilaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, ja saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi.