Kohon sisältöpankki

Lue täältä  ja opi uutta! Blogikirjoituksia, uutisia ja asiantuntijasisältöjä liittyen mm. toiminnanohjaukseen, tehtävien ja asiakkuuksien hallintaan, projekteihin, parhaisiin käytäntöihin sekä kannattavuuteen.

Tervetuloa!

Kategoriat

Avainsanat

Haku

Taloudenhallintajärjestelmien vertailu 2022

Koho Sales toteutti asiakkailleen keväällä 2022 kyselyn asiantuntijayritysten käyttämistä taloudenhallintajärjestelmistä ja loppukäyttäjien tyytyväisyydestä niihin. Lataa tästä infograafi tuloksista.

Lataa tulokset
7 syytä valita Koho

Miksi Koho-järjestelmä valitaan

Pohditko Kohon käyttöönottoa? Lataa tästä vapaasti 7 syytä valita Koho -pdf, jossa käymme läpi yleisimmät syyt miksi asiakasyrityksemme ovat valinneet Kohon.

Lataa PDF

Tilitoimistotöiden hinnoitteluun apua oppaalla

Hinnoitteluoppaamme on kattava tietopaketti, joka sisältää tietoa mm hinnoittelusta, hinnoittelumalleista, segmentoinnista, ja tuotteistamisesta.

Lataa opas

Toistuvat työt seurantaan

Oletko ottamassa Kohoa käyttöön? Tai mietitkö mistä lähtisit liikkeelle tai mitä asioita tilitoimistossa pitäisi seurata? Lataa tästä tilitoimiston toistuvien töiden seuranta -excel avuksesi!

Lataa excel

Apua asiantuntijayrityksen tuotteistamiseen

Tämän oppaan avulla opit paketoimaan osaamisesi ja palvelutarjoamasi oikeanlaisiksi kokonaisuuksiksi, jotta osaamisesi ostaminen on mahdollisimman helppoa.

Lataa opas

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.