Hinnasto

Paljonko Kohon käyttäminen maksaa yritykselleni?

Kohon Tuntikone on helppo ja edullinen palvelu jonka avulla keräät työajankertymiä asiakkailtasi palkkahallintoon turvallisesti ja tehokkaasti. Palkanlaskenta sujuu entistä tehokkaammin, kun kaikki tiedot löytyvät kootusti yhdestä osoitteesta.

Tuntikoneen käyttö on tilitoimistoille ilmaista ja asiakkaille edullista. Tuntikoneesta on myös saatavilla white label -versio, yrityksesi brändin väreissä.

Sopimuslaskutuksen automatisointi

Tarvitsetko pelkän automaattisen sopimuslaskutuksen?
1 € / kk / aktiivinen sopimus.

Työajanseuranta

Työajanseuranta ilman laskentakohteita tai projekteja.
5 € / kk / käyttäjä.

Helppoa ja nopeaa

Asiakkaalle helppo käyttöönotto

Kohon käyttöönotto on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Toimitat meille vain perustamiseen tarvittavat materiaalit ja perustamme tilinne käyttövalmiiksi. Käyttöönotto viimeistellään jaksotetuilla koulutuksilla, jotta uusi järjestelmä on mahdollisimman helppo omaksua yrityksesi käyttöön.

Kuukausihintaan kuuluva asiakaspalvelu

Saat aina apua asiakaspalvelustamme, kun sitä tarvitset. Maksuton asiakaspalvelumme on saanut kiitosta ripeydestään. Kuuntelemme aina asiakkaidemme muutostoiveita, jotta saisit Kohon käyttöön omassa organisaatiossasi juuri niillä ominaisuuksilla, joita tarvitset järjestelmältäsi.

Integroidu muihin järjestelmiin

Koho integroituu vaivatta ulkopuolisiin järjestelmiin. Integraatioiden välityksellä tietoa voidaan tuoda ja viedä Kohon ja muiden järjestelmien välillä.

Kokemuksemme Kohosta

Start typing and press Enter to search