Taloushallintoliiton sopimuskone tilitoimistoille

Kohon ja Taloushallintoliiton pilvipohjainen Taloushallintoliiton sopimuskone

Kohon ja Taloushallintoliiton yhteistyössä kehittämä Taloushallintoliiton sopimuskone on tilitoimistoille tarkoitettu sopimusten hallintaan ja TAL2023-sopimusdokumenttien luontiin tarkoitettu pilvipohjainen palvelu.

Taloushallintoliiton sopimuskoneella tehtävä sopimus on Toimeksiantosopimus TAL2023:n mukainen ja sopimuksen laatija voi ottaa huomioon tarvittavat palvelut ja niiden erittelyt. Omia palvelualueita ja palvelutuotteita on helppo lisätä ja ohittaa sopimuslomakkeelta ne kohdat, jotka eivät kyseisessä sopimuksessa ole aiheellisia. Sopimusdokumentin voi tehdä myös ruotsin- ja englannin kielellä. Yleiset sopimusehdot TAL2023 ovat aina osa sopimusta, jos Taloushallintoliiton sopimuskonetta käytetään.

Tehosta toimintaa Taloushallintoliiton sopimuskoneella

Kohon kehittämän Taloushallintoliiton sopimuskoneen avulla tilitoimiston sopimustenhallinta ja -luonti on vaivatonta. Sopimusten luonti on nopeaa ja sähköinen allekirjoitus mahdollistaa sopimusprosessin hoitamisen ilman paperinpyörittelyä.


Taloushallintoliiton sopimuskoneen käyttö

Taloushallintoliiton sopimuskoneen käyttö on Taloushallintoliiton auktorisoiduille jäsenille ilmaista, muilta käyttäjiltä peritään maksu, joka löytyy Taloushallintoliiton sivuilta. Rekisteröitymään pääset tästä.

Taloushallintoliiton sopimuskoneella tehtävä sopimus on Toimeksiantosopimus TAL2023:n mukainen ja sopimuksen laatija voi ottaa huomioon tarvittavat palvelut ja niiden erittelyt. Omia palvelualueita ja palvelutuotteita on helppo lisätä ja ohittaa sopimuslomakkeelta ne kohdat, jotka eivät kyseisessä sopimuksessa ole aiheellisia. Sopimusdokumentin voi tehdä myös ruotsin- ja englannin kielellä. Yleiset sopimusehdot TAL2023 ovat aina osa sopimusta, jos Taloushallintoliiton sopimuskonetta käytetään.

Sopimus sisältää seuraavat osa-alueet:

  • Sopimus henkilötietojen käsittelystä, sekä sen kolme liitettä
  • Palveluerittely
  • Hintaliite
  • Yleiset sopimusehdot TAL2023
  • Lisäksi sopimukseen voi lisätä hinnaston ja muita liitteitä

Sähköinen allekirjoitus

Lisäpalveluna Taloushallintoliiton sopimuskoneessa on myös mahdollista allekirjoittaa sopimuksia sähköisesti, joka tehostaa tilitoimiston vastuunjakosopimuksen prosessia merkittävästi. Sähköinen allekirjoitus on toteutettu yhteistyössä Visma Signin kanssa, ja on tilitoimiston asiakkaalle merkittävästi miellyttävämpi tapa lukea ja hyväksyä sopimus.

Sähköisen allekirjoituksen käyttöönottomaksu on 45 € ja kuukausittainen palvelumaksu on  5 €/kk sisältäen viisi sähköisesti allekirjoitettua dokumenttia (yksi dokumentti voi sisältää useamman allekirjoituksen). Ylimenevät allekirjoitukset ovat 2,50 €/kpl. Sähköinen allekirjoitus on maksullinen myös Taloushallintoliiton jäsenille. Palvelu veloitetaan ennakkoon kuuden kuukauden erissä. Hinnat alv. 0%

Lisää tietoa sähköisen allekirjoituksen käyttöönotosta ja toiminnasta esitteestämme, lataa tästä linkistä

Taloushallintoliiton sopimuskone on nostanut KL2004 -sopimuksen käyttöastetta entiseen toimintatapaan verrattuna. Sopimuksen luonti on nopeaa ja sähköisen allekirjoituksen myötä helposti kuitattavissa ilman paperirumbaa.

Usein kysytyt

Onko sopimusdokumentti päivitetty?

Taloushallintoliiton TAL2023 dokumentti ja GDPR tietosuojaliite on käytettävissä Taloushallintoliiton sopimuskoneessa.

Voiko Taloushallintoliiton sopimuskoneen sopimuksen tehdä ruotsin- tai englanninkielisenä?

Kyllä voi. Dokumentit löytyvät suomen-, ruotsin ja englanninkielellä.

Mitä kuluja minulle tulee Taloushallintoliiton sopimuskoneesta?

Sopimuskone on veloitukseton palvelu Taloushallintoliiton jäsenille. Taloushallintoliiton ulkopuolisten yritysten veloituksen pääsette näkemään tästä linkistä.

Sähköinen allekirjoitus on erikseen tilattava lisäpalvelu, jonka käyttöönottomaksu on 45 € ,alv. 0% ja kuukausiveloitus 5 €, sisältäen viiden dokumentin sähköisen allekirjoittamisen. Ylimenevät allekirjoitukset veloitetaan toteutuneen mukaan 2,50€ alv.0% per dokumentti.

Mikä on sähköinen allekirjoitus?

Palvelun avulla voi lähettää KL2004/TAL2018 sopimuksen sähköisesti allekirjoitettavaksi Visma Sign palvelun välityksellä. Sähköinen allekirjoitus vaatii TUPAS-tunnistautumisen. Dokumentti on tarvittaessa tulostettavissa.

Sähköisen allekirjoituksen käyttöönottomaksu on 45 € ja kuukausittainen palvelumaksu on 5 € kuukaudessa sisältäen viisi sähköisesti allekirjoitettua dokumenttia. Ylimenevät allekirjoitukset ovat 2,50 € kappale. Sähköinen allekirjoitus on maksullinen myös Taloushallintoliiton jäsenille. Palvelu veloitetaan ennakkoon kuuden kuukauden erissä. Hinnat alv. 0%.

Montako sopimusta voin tehdä Taloushallintoliiton sopimuskoneella?

Sopimuskoneessa ei ole rajoitteita sopimuksien määrään. Voitte tehdä vapaasti niin paljon uusia toimeksiantoja kuin haluatte.

Kuuluuko palveluun asiakaspalvelu?

Palvelusta on sähköinen ohjeistus, jonka avulla dokumenttien teko ja käsittely onnistuu helposti. Palvelu ei kata ilmaista puhelintukea. Virhetilanteissa autamme arkisin 9-16 välisenä aikana veloituksetta.

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.