Kohon sisältöpankki

Blogikirjoituksia, uutisia ja muita asiantuntijasisältöjä liittyen mm. toiminnanohjaukseen, tehtävien ja asiakkuuksien hallintaan, projekteihin, parhaisiin käytäntöihin sekä kannattavuuteen.

Tervetuloa!

Kategoriat

Avainsanat

Haku

Asiakastyöt ja työpäiväkello

Kuusi syytä erottaa asiakastyöt ja työpäivän kellotus

Monissa asiantuntijayrityksissä on totuttu seuraamaan henkilökunnan työaikaa asiakastöiden ja omien sisäisten tehtävien kautta. Tämä käytäntö on yleinen, mutta siinä on omat haasteensa. Koholla on parempi vaihtoehto.

Lue lisää
FBLinkedin-59

Toiminnanohjausjärjestelmien vertailu tilitoimistoille

Toiminnanohjausjärjestelmän valintaan kannattaa laittaa aikaa ja ajatusta. Helpottaaksemme työtä, kokosimme tähän vertailuun muutamia yleisimpiä tilitoimistoissa käytössä olevia toiminnanohjausjärjestelmiä ja niiden vertailua.

Lue lisää
Palvelun-laatu

Palvelun laatu asiantuntijayrityksessä – miksi se on tärkeää?

Tässä blogissa esittelemme viisi syytä, miksi asiantuntijayrityksen kannattaa panostaa laadukkaaseen palveluun.

Lue lisää
Asiakaskeskeisyys tilitoimistoissa

Asiakaskeskeisyys tilitoimistopalveluissa – mitä se tarkoittaa?

Asiakaskeskeisyys on yksi tärkeimpiä tekijöitä tilitoimistopalveluiden menestyksessä. Lue blogista, mitä asiakaskeskeisyys käytännössä tarkoittaa ja miksi siihen kannattaa panostaa.

Lue lisää

Ketterä projektinhallinta: kuinka PSA-järjestelmät ovat hyödyksi

Ketterä (agile) projektinhallinta on noussut suosituksi lähestymistavaksi projekti- ja teknologiamaailmassa. Se mahdollistaa organisaatioille nopeamman reagoinnin …

Lue lisää
Asiakkaan odotusten hallinta osana projektin hallintaa - tiivistelmä

Asiakkaan odotusten hallinta osana projektin johtamisen strategiaa

Kohon webinaarissa 30.8. projektijohtajamme Kalle Raitio käsitteli projektin kokonaisuuden onnistumiseen olennaisesti vaikuttavaa asiakkaan odotusten hallintaa, (CEM, Customer Expectation Management). Asiakkaan odotusten hallinnalla varmistetaan, että asiakkaan odotukset projektilta ovat realistiset, ymmärrettävät ja saavutettavissa.

Lue lisää

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.