7 syytä miksi PSA-järjestelmä kannattaa kustomoida

Valmiit PSA-ratkaisut tarjoavat monia ominaisuuksia, mutta kustomoinnin avulla on mahdollista viedä toiminnallisuus täysin uudelle tasolle. Tiiviisti liiketoiminnan tarpeisiin sovitettu PSA-liiketoimintajärjestelmä tehostaa organisaatiosi toimintaa monella tapaa. Tässä blogissa esittelemme seitsemän syytä, miksi järjestelmän kustomointia kannattaa harkita.

PSA-järjestelmä Kohon vakiotoimintoja voidaan kustomoida laajasti.
Kohon yksi erityispiirteistä on vakiotoimintojen laaja kustomointi asiakkaan yrityskohtaisia tarpeita vastaavaksi.

Nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä teknologian hyödyntäminen on yhä tärkeämpää kilpailukyvyn ja tehokkuuden säilyttämiseksi. PSA-järjestelmä eli asiantuntijayrityksen toiminnanohjausjärjestelmä (Professional Services Automation) on yksi teknologinen työkalu, josta on tullut välttämätön monille organisaatioille.

Lue myös: PSA toiminnanohjaus – mikä se oikeastaan on ja kenelle?

1. Mukautuva PSA-järjestelmä tehostaa toimintaa

Valmiit PSA-järjestelmät eivät välttämättä ole täysin linjassa organisaation omien työnkulkujen kanssa. Kustomoinnin avulla voit määrittää järjestelmän vastaamaan saumattomasti organisaatiosi omia prosesseja esimerkiksi poistamalla tarpeettomat vaiheet. Näin saat merkittävästi lisättyä tehokkuutta ja tuottavuutta tiimisi jäsenten keskuudessa.

2. Järjestelmän käyttöönottoaste paranee

Muutosvastarinta on haaste, jonka organisaatiot usein kohtaavat tavallisten PSA-järjestelmien kanssa. On selvää, että jos järjestelmän terminologia, asettelut tai toiminnot eivät vastaa henkilöstön tottumuksia, käyttäjien on haastavampaa omaksua sitä käyttöönsä.

Kustomoinnin avulla voit suunnitella PSA-järjestelmän käyttöliittymän vastaamaan organisaatiosi tapoja. Henkilökohtainen käyttökokemus parantaa käyttöönottoastetta, koska käyttäjien on helpompi omaksua ja ottaa järjestelmä osaksi päivittäisiä rutiinejaan.

Lue myös: Järjestelmähankinnan 3 yleisintä harhaluuloa

3. Skaalautuva PSA-järjestelmä tukee yrityksesi kasvua

Yrityksen kasvu ja kehitys voi aiheuttaa vakiojärjestelmille haasteita mukautua uusiin prosesseihin tai organisaatiorakenteen muutoksiin. Kustomoinnin ansiosta PSA-järjestelmä skaalautuu liiketoiminnan mukana. Näin voit varmistua, että järjestelmä pysyy arvokkaana voimavarana myös yrityksesi laajentuessa.

4. Integraatiot sujuvoittavat tiedonkulkua ohjelmistojesi välillä

PSA-järjestelmän rinnalla käytetään usein paljon muitakin työkaluja ja järjestelmiä. Kustomoinnin avulla onnistuu PSA-järjestelmän integrointi muihin olemassa oleviin työkaluihin, kuten CRM-, projektinhallinta- tai taloudenhallintaohjelmistoihin. Näin voit varmistaa saumattoman tiedonkulun ohjelmistojesi välillä, vähentää manuaalista tietojen syöttämistä ja minimoida virheet.

Lue myös: Ohjelmistointegraatiot, mitä hyötyä niistä on?

5. Parempi asiakaskokemus

Asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen on menestymisen edellytys. PSA-järjestelmän ominaisuuksia kustomoimalla voit parantaa vuorovaikutusta asiakkaidesi kanssa. Kustomoinnin avulla voit esimerkiksi viestiä asiakkaillesi henkilökohtaisemmin sekä tarjota reaaliaikaisia päivityksiä ja yksityiskohtaisempia raportteja. Tämä on erinomainen tapa parantaa asiakastyytyväisyyttä ja uskollisuutta.

6. Kohdennetut raportit helpottavat päätöksentekoa

Yleiset raportointiominaisuudet PSA-järjestelmissä eivät välttämättä kata kaikkia organisaatiolle relevantteja mittareita. Kustomoinnin avulla voit suunnitella juuri sinun organisaatiosi tarpeisiin kohdennettuja raportteja ja analytiikan koontinäyttöjä. Näin parannat näkyvyyttä liiketoiminnan tärkeisiin osa-alueisiin ja helpotat tietoon perustuvaa päätöksentekoa. 

7. Seuraat yrityksellesi relevantteja tietoja

Vakiojärjestelmät eivät välttämättä kerää kaikkia tarvittavia datapisteitä, jotka ovat välttämättömiä yrityksen toiminnalle tai raportointitarpeille. Kustomoinnin avulla voit sisällyttää PSA-järjestelmään yrityksellesi relevantteja tietokenttiä ja näin varmistaa kattavan ja tarkan tietojen seurannan.

Haluaisitko tutustua tarkemmin PSA-liiketoimintajärjestelmän kustomointiin?

Lataa ilmaiseksi aihetta käsittelevä white paperimme, josta saat arvokasta tietoa ja käytännön vinkkejä kustomoinnin tueksi.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Ketterä projektinhallinta: kuinka PSA-järjestelmät ovat hyödyksi

Ketterä (agile) projektinhallinta on noussut suosituksi lähestymistavaksi projekti- ja teknologiamaailmassa. Se mahdollistaa organisaatioille nopeamman reagoinnin …

Lue lisää