Skip to content

Koho toiminnanohjausjärjestelmä

Koho toiminnanohjausjärjestelmä on monta ratkaisua samassa paketissa. Koholla hoidat toiminnanohjauksen, tuntikirjaukset, työajanseurannan, sopimukset sekä myyntilaskutuksen.

Yhdistä projektit, ihmiset sekä johtaminen samaan toiminnanohjausjärjestelmään

Kohon avulla parannat yrityksen johtamista ja seurantaa sekä nopeutat myyntiä, tarjousten tekoa ja laskutusta. Kohon avulla voit myös seurata projekteja ja kuormitusta, sekä tehdä tuntikirjauksia ja hallinnoida tiedostoja. Kaikesta saat kattavat raportit. Katso alta Kohon monipuoliset ominaisuudet!

Koho toimii niin isoille kuin pienemmillekin yrityksille

Koho toiminnanohjausjärjestelmää voivat käyttää yhtähyvin niin isot kuin pienemmät yritykset, koska se skaalautuu erinomaisesti. Käyttäjäkunnassa on erityisen paljon tilitoimistoja, isännöintiyrityksiä sekä erilaisia projekti- ja prosessiyrityksiä.

Autamme mielellämme tarkemmissa kysymyksissä. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Kaikki, mitä parempaan kannattavuuteen tarvitset

Kannattavuuden edellytys on jatkuva seuranta ja ajantasainen tieto siitä, missä mennään. Kohossa seuraat myynnin onnistumista ja ennusteita, projektien etenemistä ja kannattavuutta sekä hoidat laskutuksen.

Koho selkeyttää liiketoimintaprosesseja. Kun kaikki työntekijät käyttävät samaa järjestelmää, ovat kaikki tiedot heti johdon saatavilla.

Katso hinnoittelu

Muista myös Kohon näppärä Tuntikone

Tuntikone on helppo ja edullinen palvelu, jonka avulla keräät työajankertymiä palkkahallintoon turvallisesti ja tehokkaasti. Tuntikoneella ratkaiset myös lakisääteiset velvoitteesi.

Lue lisää

Myös he ovat asiakkaitamme:

Haku