Koho toiminnanohjaus­järjestelmä

Koho toiminnanohjaus­järjestelmä on monta ratkaisua samassa paketissa. Koholla hoidat toiminnanohjauksen, tuntikirjaukset, työajanseurannan, sopimukset sekä myyntilaskutuksen.

Yhdistä projektit, ihmiset sekä johtaminen samaan toiminnanohjaus­järjestelmään

Kohon avulla parannat yrityksen johtamista ja seurantaa sekä nopeutat myyntiä, tarjousten tekoa ja laskutusta. Kohon avulla voit myös seurata projekteja ja kuormitusta, sekä tehdä tuntikirjauksia ja hallinnoida tiedostoja. Kaikesta saat kattavat raportit. Katso alta Kohon monipuoliset ominaisuudet!

Koho toimii niin isoille kuin pienemmillekin yrityksille

Koho toiminnanohjausjärjestelmää voivat käyttää yhtähyvin niin isot kuin pienemmät yritykset, koska se skaalautuu erinomaisesti. Käyttäjäkunnassa on erityisen paljon tilitoimistoja, isännöintiyrityksiä sekä erilaisia projekti- ja prosessiyrityksiä.

Autamme mielellämme tarkemmissa kysymyksissä. Ota yhteyttä!

Kaikki, mitä parempaan kannattavuuteen tarvitset

Kannattavuuden edellytys on jatkuva seuranta ja ajantasainen tieto siitä, missä mennään. Kohossa seuraat myynnin onnistumista ja ennusteita, projektien etenemistä ja kannattavuutta sekä hoidat laskutuksen.

Koho selkeyttää liiketoimintaprosesseja. Kun kaikki työntekijät käyttävät samaa järjestelmää, ovat kaikki tiedot heti johdon saatavilla.

Muista myös Kohon näppärä Tuntikone

Tuntikone on helppo ja edullinen palvelu, jonka avulla keräät työajankertymiä palkkahallintoon turvallisesti ja tehokkaasti. Tuntikoneella ratkaiset myös lakisääteiset velvoitteesi.

Asiakkaidemme menetystarinoita

Miten tilitoimisto Accountor Go hyötyy Kohon toiminnan­ohjaus­järjestelmästä?

Accountor toimii seitsemässä maassa ja on yksi Pohjoismaiden suurimmista taloushallinnon toimijoista. Yritys tarjoaa taloushallinnon palveluita ja konsultointipalveluita laidasta laitaan, ja …

Lue lisää

Kohon tuntikirjaus on Monetran luottotyökalu

Monetra luottaa Kohoon kaikissa perusprosesseissaan Monetra on kuntakentän moniosaaja. Monetralta löytyy Suomen monipuolisin palveluvalikoima kunta-alan tarpeisiin. Monetra on taloudellisesti tehokas, …

Lue lisää

Koho kasvaa ja kehittyy Sinisen Meteoriitin mukana

Koho on mainio asiantuntijaorganisaation toiminnanohjausjärjestelmä Nykyaikaisia digitalisaatiopalveluita asiakasyrityksilleen tarjoava Sininen Meteoriitti otti Kohon käyttöön pari vuotta sitten. Nopean hankintapäätöksen jälkeen …

Lue lisää

Oletko valmis kokeilemaan?
Varaa aika etäesittelyyn!

Tilaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme tehostamaan myyntiä ja säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa.