Data Group Saimaan palveluliiketoiminnan kasvua kirittää nyt Koho

Etsimme pitkään ketterää ja monipuolista pk-yrityksen käyttöön soveltuvaa toiminnanohjausjärjestelmää. Saimme Kohosta suosituksen yhteistyökumppanilta ja varasimme demon. Päätös hankinnasta syntyikin nopeasti.

Käyttöönottovaihe mietittiin Kohon asiantuntijoiden kanssa yhdessä tarkasti. Kaikki olemassa oleva asiakasdata, sopimukset sekä tuotetiedot saatiin kätevästi siirrettyä – ja aikataulu piti. Tarvittavat räätälöinnit ovat onnistuneet hyvin ja viimeistelyvaihe on käynnissä. Aloitimme henkilöstön kanssa muutaman kuukauden harjoittelujakson nyt syksyllä 2021 ja tuotantovaiheeseen siirrytään jo tammikuussa 2022.

Alkuvaiheessa tärkeimmät ominaisuudet meille ovat palvelusopimus- ja tuotehallinta, tiimityöskentely, laskutettavan työajan kellotus sekä palvelusopimusten automatisoitu laskutus. Järjestelmän ominaisuuksia, automatisaatiota ja ulkoisia yhteyksiä laajennetaan jo vuoden 2022 aikana merkittävästi. Erityinen kiitos Koho Salesin Jouni Hakkaraiselle ja hänen tiimilleen käyttöönottoprojektin sujuvasta läpiviennistä – ja työ jatkuu.”

Marko Korjus, Yrittäjä, Data Group Saimaa

Lue lisää Kohon referenssejä!

Sinua voisi kiinnostaa myös

Finansiolle Kohon käyttö ratkaisi työnhallinnan ja laskutuksen

Finansiolle Kohon käyttö ratkaisi työnhallinnan ja laskutuksen haasteet. ”Suurin helpotus Kohon käytössä on se, että kuukauden laskutus on tehty alle viidessä minuutissa ja tiketöinnissä tehtävät työt pysyvät järjestyksessä”

Lue lisää

Design Valkea: Koholla palvelu toimii

”Erityiskiitokset Koholle kyvystä reagoida hankaliinkin toiveisiin ja kykyyn ratkoa niitä. Palvelualttius yllätti todella positiivisesti!”

Lue lisää

Colliers Finlandille Kohon toiminnanohjausjärjestelmä käyttöön

Colliersilla järjestelmähankinnan taustalla oli tarve saada nykyaikainen, käyttäjäystävällinen sekä aikaa säästävä järjestelmä.

Lue lisää

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.