Koho on isännöitsijän tärkein työkalu

Koho helpottaa isännöitsijän arkea. Kohon avulla parannat yrityksesi kannattavuutta ja tehostat rutiineja, minimoit manuaaliset työvaiheet ja automatisoit myyntilaskutustasi. Näin säästät aikaasi isännöintiin.

Koho helpottaa päivittäistä toimintaasi

Koholla lisätehoa liiketoimintaan! Koho tarjoaa kokonaisvaltaiset ratkaisut toiminnanohjaukseen, myyntilaskutukseen, tuntikirjaukseen sekä työajanseurantaan.  Laskutat tekemäsi työt kalenterimerkintöjen perusteella helposti tuomalla ne suoraan laskuriveiksi Kohoon. Voit myös kätevästi kirjata merkintöjesi yhteyteen mm. kokouksiin osallistuneet henkilöt palkkioiden maksamista varten.

Kohon avulla hallitset helposti myös muun lisälaskutettavat työn sekä tuntityöt. Valmiit laskut tarvitsee vain hyväksyä ennen lähettämistä taloudenhallintaan, ja sieltä asiakkaalle. Kohon avulla säästät laskutuksessa aikaa jopa 87 % Excel – taloudenhallintajärjestelmä -yhdistelmään verrattuna – lue lisää.

Koholla on jo yli 700 käyttäjää isännöintiyrityksissä.

Paranna kannattavuutta ja helpota yhteistyötä

Koho helpottaa isännöitsijän arkea monin tavoin.

  • Koho pitää ajantasalla vuosikellotöistä.
  • Kätevällä pikakauppa-toiminnolla mikään ei jää laskuttamatta ja laskutat varmasti pienetkin “sälät”,
    jolloin kannattavuus paranee huomattavasti.
  • Portaalin avulla helpotat kollaborointi taloyhtiön ja isännöitsijän välillä: chatti, dokumenttien nopea drag and droppaus.
  • Tiketöinnillä pidät työpyynnöt järjestyksessä.

”Ajankäyttö on pudonnut murto-osaan toimistokululaskutuksessa verrattuna aikaisempaan käytäntöön. […] Helppo käyttää ja kehitysajatuksemme otetaan selkeästi huomioon.”

– Kiinteistötahkola

Tuo kalenterimerkinnät laskuriveiksi vaivatta kalenterituonnilla

Koholla tuot kalenterimerkinnät nopeasti ja vaivattomasti laskuriveiksi järjestelmään. Erityisesti isännöitsijät ovat kiittäneet tästä ominaisuudesta, koska sillä tuot esim. taloyhtiöiden kokoukset kätevästi laskutettavaksi. Katso kalenterituonnin esittelyvideo!

 

Tiketöinti on isännöitsijän valttikortti

Varmista, että asiakkaidesi viesteihin ja työpyyntöihin vastataan tehokkaasti tiketöinnin avulla! Kun otat tiketöinti-ominaisuuden käyttöösi, saat eri kanavista tulevat viestit yhteen paikkaan ja vastuutat ne oikeille henkilöille. Vastaanotat ja käsittelet näin Kohossa mm. muuttoilmoitukset ja työpyynnöt sen sijaan että ne lojuisivat sähköpostin uumenissa. Voit myös helposti kellottaa tiketteihin käyttämääsi aikaa.

Kohon parhaita ominaisuuksia isännöintiyrityksille

 

calendar

Kalenterituonti

Koho on mahdollista integroida suoraan käyttäjän o365 tai Google -kalenteriin, jolloin kalenterin merkinnät voidaan tuoda käyttäjän tuntikirjauksiksi Kohoon.

refresh

Laskutuksen automatisointi

Koholla laskutat nopeasti ja helposti. Näet nopeasti kuinka paljon sopimuksista ja tuotteista on tulossa rahaa. Lasku muodostuu valintasi mukaan automaattisesti tai muutamalla klikkauksella.

documents

Sopimusten hallinta

Seuraa ja hallitse taloyhtiöiden toistuvaa sopimuslaskutusta. Koho luo laskuja automaattisesti sopimuksien perusteella jolloin varmistat, että sovitut asiat päätyvät laskutukseen.

envelope

Vuosikellotyöt haltuun

Toistuvat työt, kuten vuosikellotyöt saadaan järkevöitettyä helposti Kohon työmääräysten avulla. Määrität vain aikataulut ja laskutussäännöt – Koho muistuttaa tulevista tehtävistä.

phone

Mobiilikäyttö

Kohoa voi käyttää myös mobiilisti. Syötä kätevästi työaika-, tunti- ja laskutusmerkinnät myös ajasta ja paikasta riippumatta.

browser

Työajanseuranta

Seuraa työntekijöiden työaikaa ja liukumia päivätasolla. Tehdyt tunnit voit tulostaa raporttina palkanmaksuun tai jopa sisäänajettavana siirtotiedostona. Tarvittaessa myös TES-automatiikka.

Ollaan yhteydessä

Keskustelemme mielellämme henkilökohtaisesti!
Etäesittelyssä voimme yhdessä katsoa järjestelmää ja mitkä toiminnallisuudet olisivat teille oleellisia.
Esittely on maksuton eikä sido sinua mihinkään.
Jos et löydä sopivaa aikaa kalenterista, voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen.