Moderni toiminnanohjaus isännöintiyritykselle

Kohon avulla parannat yrityksesi kannattavuutta ja tehostat rutiineja, minimoit manuaaliset työvaiheet ja automatisoit myyntilaskutustasi. Hyvä toiminnanohjaus säästää aikaa isännöintiin.

streetsign

Tuo isännöintitoimintasi nykyaikaan

Koholla teet työsi tehokkaammin ja varmistat, että työt tulevat myös laskutetuksi. Koho tarjoaa monipuoliset ratkaisut kokonaisvaltaiseen liiketoiminnan ja henkilöresurssien hallinnoimiseen. Kirjaat ja seuraat työaikaa helposti, varmistat että tehtävät tulevat tehdyksi oikeiden henkilöiden toimesta, seuraat kannattavuuden kehitystä ja palvelet asiakkaitasi paremmin.

Kohon avulla kaikki tarvittava päätyy laskulle – myös ne lisälaskutettavat pikkutyöt. Saat jopa kalenterimerkinnät muutettua tuntikirjauksiksi ja siitä laskuksi. Kun käytössäsi on Koho, säästät laskutuksessa aikaa jopa 87 % verrattuna taulukko-ohjelmien käyttöön.

Kohoa käyttää jo yli 700 henkilöä isännöintiyrityksissä – liity sinäkin mukaan!

Kohon parhaita ratkaisuja isännöintiyrityksille

 

calendar

Saat kokousmerkinnät tuntikirjauksiksi

Saat kalenterimerkinnät suoraan tuntikirjauksiksi ja siitä laskulle! Voit käyttää Kohossa olevaa kalenteria tai tuoda merkinnät integraation kautta omasta O365 tai Google-kalenteristasi.

pricetags

Saat työt nopeasti ja helposti laskulle

Työtunnit, sälätyöt, kokoukset sun muut – kaiken saat laskulle helposti. Lasku muodostuu valintasi mukaan automaattisesti tai muutamalla klikkauksella. Näet nopeasti, kuinka paljon sopimuksista ja tuotteista on tulossa rahaa.

documents

Laskutat automaattisesti sopimuksen mukaan

Seuraa ja hallitse taloyhtiöiden toistuvien palveluiden laskutusta. Koho luo laskuja automaattisesti sopimuksien perusteella jolloin varmistat, että sovitut asiat päätyvät laskutukseen.

refresh

Ota vuosikellotyöt haltuun

Saat vaivatta selkeytettyä toistuvat työt, kuten vuosikellotyöt. Määrität vain aikataulut ja laskutussäännöt – Koho muistuttaa tulevista tehtävistä. Hoidat helposti myös tuurauksen ja hyödynnät tehokkaasti henkilöresursseja.

phone

Käytä missä ja milloin vain

Isännöitsijä ei paljoa paikallaan pysy: Kohoa voi käyttää sekä selaimessa että mobiilissa, jolloin syötät kätevästi työaika-, tunti- ja laskutusmerkinnät ajasta ja paikasta riippumatta.

hourglass

Seuraa työaikaa kattavasti

Seuraa työntekijöiden työaikaa ja liukumia päivätasolla ja saat tehdyt tunnit helposti myös palkanmaksuun. TES-automatiikka onnistuu tarvittaessa.  Kohossa näet selvästi tehdyt työt ja jopa henkilön kuormitustason.

Tarjoa parempaa palvelua isännöntiyrityksesi asiakkaille

Kohon Business+ paketti sisältää kaksi työkalua, jotka todella vievät isännöinnin seuraavalle tasolle. Tehtävienhallinta ja asiakaspalvelu helpottuu merkittävästi, kun työpyynnöt ja materiaalit ovat siellä missä muutkin työt.

Varmista työpyyntöjen tehokas käsittely tiketöinnillä

Tiketöinnin avulla saat eri kanavista tulevat viestit, kuten muuttoilmoitukset, vahinkoilmoitukset ja muut työpyynnöt yhteen paikkaan. Voit asettaa, että taloyhtiön sivuilla olevan lomakkeen täyttö luo tiketin, joka voidaan taas vastuuttaa ja varmistaa että se tulee tehdyksi. Vastaanotat ja käsittelet näin Kohossa kaikki tärkeät ilmoitukset sen sijaan, että ne lojuisivat sähköpostin uumenissa.

Paranna yhteistyötä taloyhtiöiden kanssa Portaalissa

Portaali keskittää materiaalien hallinnan ja luo yhteiskäyttöjärjestelmän isännöintiyrityksesi ja taloyhtiön välille. Saat myös tiketit näkymään Portaalissa ja varmistat näin, että kaikki ovat tietoisia asioiden etenemisestä yhteisen näkymän avulla. Raportointi taloyhtiön puheenjohtajalle on nopeampaa ja voit välittää taloyhtiöille tiedotteita ilmoitustaulun tapaan.

Tuo kalenterimerkinnät laskuriveiksi vaivatta kalenterituonnilla

Koholla tuot kalenterimerkinnät Google- tai Office365-kalenteristasi nopeasti ja vaivattomasti laskuriveiksi järjestelmään. Erityisesti isännöitsijät ovat kiittäneet tästä ominaisuudesta, koska sillä tuot esim. taloyhtiöiden kokoukset kätevästi laskutettavaksi. Voit myös kirjata merkintöjesi yhteyteen mm. kokouksiin osallistuneet henkilöt palkkioiden maksamista varten.
Katso kalenterituonnin esittelyvideo!

”Ajankäyttö on pudonnut murto-osaan toimistokululaskutuksessa verrattuna aikaisempaan käytäntöön. […] Helppo käyttää ja kehitysajatuksemme otetaan selkeästi huomioon.”

– Kiinteistötahkola

Ollaan yhteydessä

Keskustelemme mielellämme henkilökohtaisesti!
Etäesittelyssä voimme yhdessä katsoa järjestelmää ja mitkä toiminnallisuudet olisivat teille oleellisia.
Esittely on maksuton eikä sido sinua mihinkään.
Jos et löydä sopivaa aikaa kalenterista, voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen.