Koho on isännöitsijän tärkein työkalu

Koho helpottaa isännöitsijän arkea. Kohon avulla parannat yrityksesi kannattavuutta ja tehostat rutiineja, minimoit manuaaliset työvaiheet ja automatisoit myyntilaskutustasi. Näin säästät aikaasi isännöintiin.

Koho helpottaa päivittäistä toimintaasi

Koholla lisätehoa liiketoimintaan! Koho tarjoaa kokonaisvaltaiset ratkaisut toiminnanohjaukseen, myyntilaskutukseen, tuntikirjaukseen ja työajanseurantaan, sekä vuosikellotöiden hallinnoimiseen. Koholla laskutat tekemäsi työt helposti esim. tunti- tai kalenterimerkintöjen perusteella.

Kohon avulla hallitset helposti myös muun lisälaskutettavat työn. Kätevällä pikakauppa-toiminnolla mikään ei jää laskuttamatta ja laskutat varmuudella pienetkin “sälät”, jolloin kannattavuus paranee huomattavasti. Kohon avulla säästät laskutuksessa aikaa jopa 87 % Excel – taloudenhallintajärjestelmä -yhdistelmään verrattuna.

Koholla on jo yli 700 käyttäjää isännöintiyrityksissä.

Tiketöinti ja Portaali tuovat selkeyttä isännöintiin

Kohon Business+ paketti sisältää kaksi työkalua, jotka todella vievät isännöinnin seuraavalle tasolle. Tehtävienhallinta helpottuu merkittävästi, kun työpyynnöt ja materiaalit ovat siellä missä muutkin työt.

Tiketöinnillä varmistat työpyyntöjen tehokkaan käsittelyn

Tiketöinnin avulla saat eri kanavista tulevat viestit, kuten muuttoilmoitukset, vahinkoilmoitukset ja muut työpyynnöt yhteen paikkaan. Voit asettaa, että taloyhtiön sivuilla olevan lomakkeen täyttö luo tiketin, joka voidaan taas vastuuttaa ja varmistaa että se tulee tehdyksi. Vastaanotat ja käsittelet näin Kohossa kaikki tärkeät ilmoitukset sen sijaan, että ne lojuisivat sähköpostin uumenissa.

Portaalilla saat suoraviivaisuutta ja nopeutta viestintään

Portaali keskittää materiaalien hallinnan ja luo yhteiskäyttöjärjestelmän isännöintiyrityksesi ja taloyhtiön välille. Tuomalla tiketöinnin Portaaliin varmistat, että kaikki ovat tietoisia asioiden etenemisestä yhteisen näkymän avulla. Raportointi taloyhtiön puheenjohtajalle on nopeampaa ja voit välittää taloyhtiöille tiedotteita ilmoitustaulun tapaan.

Hyväksy markkinointievästeet
katsoaksesi tämän videon.

Tuo kalenterimerkinnät laskuriveiksi vaivatta kalenterituonnilla

Koholla tuot kalenterimerkinnät Google- tai Office365-kalenteristasi nopeasti ja vaivattomasti laskuriveiksi järjestelmään. Erityisesti isännöitsijät ovat kiittäneet tästä ominaisuudesta, koska sillä tuot esim. taloyhtiöiden kokoukset kätevästi laskutettavaksi. Voit myös kirjata merkintöjesi yhteyteen mm. kokouksiin osallistuneet henkilöt palkkioiden maksamista varten.

 

Katso kalenterituonnin esittelyvideo!

 

Kohon parhaita ominaisuuksia isännöintiyrityksille

 

calendar

Kalenterituonti

Koho on mahdollista integroida suoraan käyttäjän o365 tai Google -kalenteriin, jolloin kalenterin merkinnät voidaan tuoda käyttäjän tuntikirjauksiksi Kohoon.

refresh

Laskutuksen automatisointi

Koholla laskutat nopeasti ja helposti. Näet nopeasti kuinka paljon sopimuksista ja tuotteista on tulossa rahaa. Lasku muodostuu valintasi mukaan automaattisesti tai muutamalla klikkauksella.

documents

Sopimusten hallinta

Seuraa ja hallitse taloyhtiöiden toistuvaa sopimuslaskutusta. Koho luo laskuja automaattisesti sopimuksien perusteella jolloin varmistat, että sovitut asiat päätyvät laskutukseen.

alarmclock

Vuosikellotyöt haltuun

Toistuvat työt, kuten vuosikellotyöt saadaan järkevöitettyä helposti Kohon työmääräysten avulla. Määrität vain aikataulut ja laskutussäännöt – Koho muistuttaa tulevista tehtävistä.

phone

Mobiilikäyttö

Kohoa voi käyttää myös mobiilisti. Syötä kätevästi työaika-, tunti- ja laskutusmerkinnät myös ajasta ja paikasta riippumatta.

hourglass

Työajanseuranta

Seuraa työntekijöiden työaikaa ja liukumia päivätasolla. Tehdyt tunnit voit tulostaa raporttina palkanmaksuun tai jopa sisäänajettavana siirtotiedostona. Tarvittaessa myös TES-automatiikka.

”Ajankäyttö on pudonnut murto-osaan toimistokululaskutuksessa verrattuna aikaisempaan käytäntöön. […] Helppo käyttää ja kehitysajatuksemme otetaan selkeästi huomioon.”

– Kiinteistötahkola

Ollaan yhteydessä

Keskustelemme mielellämme henkilökohtaisesti!
Etäesittelyssä voimme yhdessä katsoa järjestelmää ja mitkä toiminnallisuudet olisivat teille oleellisia.
Esittely on maksuton eikä sido sinua mihinkään.
Jos et löydä sopivaa aikaa kalenterista, voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen.