Kohon sisältöpankki

Lue täältä  ja opi uutta! Blogikirjoituksia, uutisia ja asiantuntijasisältöjä liittyen mm. toiminnanohjaukseen, tehtävien ja asiakkuuksien hallintaan, projekteihin, parhaisiin käytäntöihin sekä kannattavuuteen.

Tervetuloa!

Kategoriat

Avainsanat

Haku

Juha Supponen, Service Management Partner, Staria

”Kohon keskeisistä ominaisuuksista unohtuu usein mahdollisuus laadukkaaseen tiketöintiin. Näkymästä, jossa ammattilaiset kirjaavat työvuorot voi tehdä myös asiakaspalvelua ilman, että ammattilainen avaa erikseen muita järjestelmiä.

Tiketöinti oli helppo ottaa käyttöön, käyttöliittymä on selkeä ja käyttöönottoon saa hyvän tuen. Erityismaininta käyttäjäystävällisyydestä sekä selkeydestä.

Asiakaspalvelun laadussa on tärkeää hyvät SLA raportit ja ne saa helposti visuaaliseen muotoon esim. oman henkilökunnan tai asiakkaiden kanssa läpikäyntiin.”

Toiminnanohjausjärjestelmä tilitoimistolle

Toiminnanohjausjärjestelmä tilitoimistolle – mitä ottaa huomioon?

Järjestelmän valinta on aina tärkeä prosessi ja kannattaa tehdä huolella. Lue tästä oppaasta, mitä ottaa huomioon kun hankinnassa on tilitoimiston toiminnanohjausjärjestelmä.

Lue opas
asiakkaan-onboarding

Kuinka tehdä onnistunut asiakkaan onboarding?

Asiakkaan onboarding tarkoittaa asiakaskokemusprosessia, jonka avulla uusi käyttäjä tulee sinuiksi tuotteesi tai palvelusi kanssa. Menestyksekäs …

Lue lisää

Kiitos kaikille Tili- ja Veropäivillä osastollamme käyneille

Koholaiset olivat jälleen isolla jengillä mukana Tili- ja Veropäivillä 23.-24.1.2023 Messukeskuksen Siivessä esittelemässä Suomen suosituinta …

Lue lisää

Poikkeamaraportointi auttaa kehittämään liiketoimintaprosesseja

Yrityksen kehittämisen kannalta poikkeamaraportointi on olennainen osa. Se auttaa ongelmien identifioimisessa ja prosessin parantamisessa.

Lue lisää

Tiedolla johtamisella parempaa liiketoimintaa

Tiedolla johtaminen ja datan hyödyntäminen on tärkeämpää kuin koskaan aikaisemmin. Yritysten on kyettävä muutoksiin nopeammin, …

Lue lisää

4 merkkiä siitä, että yrityksesi tarvitsee järjestelmän toiminnanohjaukseen

Jokaisen asiantuntijapalveluita tarjoavan yrityksen kehityksessä tulee hetki, jolloin on aika siirtyä manuaalisesta toiminnasta ja prosesseista …

Lue lisää
FBLinkedin-60

7 vinkkiä: pienten tiimien projektinhallinta

Lue vinkkejä hyviksi todetuista toimintatavoista pienten tai keskisuurien tiimien projektinhallintaan. Ota nämä vinkit käyttöön erityisesti luovilla aloilla tai konsultointialoilla!

Lue lisää

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.