CRM ja Myynti

Kohon CRM:llä suunnittelet ja hallinnoit myyntityötäsi myyntifunnelin kaikissa vaiheissa. Tarjoukset ja sopimukset -työkaluillamme luot minuuteissa näyttävät dokumentit.

 

Asiakkuudenhallinnan avulla luot paremman asiakaskokemuksen

Tiedät mitä asiakkaan kanssa on sovittu ja puhuttu, miten projekti etenee, ja mitä on laskutettu.

Miltä Kohon myynnintyökalut näyttävät?

Tarjousten ja sopimusten teko Koholla helpottaa jokapäiväistä työtäsi eikä niiden tekeminen ole enää niin työlästä kuin aiemmin.

Katso videolta lyhyt intro miten voit hoitaa päivittäistä myyntiä Kohon avulla. Voit varata maksuttoman etäesittelyn asiantuntijaltamme ja pääset tutustumaan tarkemmin Kohoon.

Täysin uudenlainen tapa myydä

Luo helposti ja nopeasti näyttäviä ja monipuolisia tarjouksia!

  • Kohosta löydät valmiit tarjouspohjat, jotka ovat muokattavissa yrityksenne ilmeen mukaan.
  • Sisällön voi lisätä automaattisesti tuotteiden tai palveluiden mukaan ja hyödyntämällä valmiita lausekkeita.
  • Tarjouksen voi tulostaa (pdf) tai lähettää suoraan järjestelmästä.
  • Avoimia tarjouksia on helppo seurata ja muokata.

myynti

document

Uusi tapa luoda tarjouksia

Luo upeita tarjouksia yrityksesi ilmeellä minuuteissa. Koho lisää tuote-esittelyt ja sopimusehdot automaattisesti tarjottujen tuotteiden perusteella. Kohon avulla tuote-esittelyt sekä sopimusehdot ja tuotehinnat ovat aina ajantasalla ja myyjien käytettävissä.

search

Automaattinen tarjousten seuranta

Myynti saa tarjousten seurannan automaattisesti ilman erillistä raportointia. Koho muistuttaa erääntyvistä tarjouksista. Näin et menetä potentaalisia kauppoja!

gears

Integroi CRM-ohjelmiston kanssa

Kohossa on oma CRM osionsa, mutta Koho myös integroituu suosituimpien CRM-järjestelmien kanssa, jotta myyntiprosessia voidaan jatkaa helposti aina laskutukseen ja raportointiin asti. Taustalla siirtyy asiakastiedot sekä myyntiprosessin tapahtumat.

Sopimusten hallinta helpoksi Kohon avulla

Sopimusten hallinta ei ole ikinä ollut näin helppoa.

  • Koho automatisoi sopimuslaskutuksen yhdellä klikkauksella.
  • Sopimuksesta voidaan luoda yksi tai useampi kertaluontoinen lasku tai sen kuukausiveloitteiset palvelut laskutetaan automaattisesti määrätyn laskutusjakson mukaisesti.
layers

Sopimuspankki

Sopimuspankki mahdollistaa yrityksen kaikkien tarjousten ja sopimusten helpon löydettävyyden koska vain. Koho tarjoaa automaattiset hälytykset päättyvistä sopimuksista. Enää et unohda jatkomyyntimahdollisuuksia!

refresh

Automatisoi sopimuslaskutus

Koho automatisoi sopimuslaskutuksen ja varmistaa, että laskut lähtevät aina ajallaan. Sopimusmuutoksista syntyy automaattisesti muutoslaskut. Koho tehostaa sopimuslaskutukseen ja -raportointiin käytettävää aikaa jopa 90 %.

linegraph

Reaaliaikainen raportointi

Kohon avulla näet sopimuskannan arvon kehityksen sekä tulevan kassavirran yhdellä klikkauksella.

video

Haluatko nähdä, kuinka tarjoukset ja sopimukset työkalu toimii Kohossa? Katso webinaaritallenne, joss Teemu näyttää parhaimmat käytännöt monipuolisien ja personoitujen tarjousten tekemiseen ja kuinka saat ne nappia painamalla muodostettua sopimuksiksi.

Haluaisitko kuulla lisää?
Varaa aika etäesittelyyn!

Tilaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, ja saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi.