CRM ja myynnin työkalut

Kohon CRM:llä suunnittelet ja hallinnoit myyntityötäsi myyntifunnelin kaikissa vaiheissa. Saat liidin Kohoon suoraan yhteydenottolomakkeelta ja asiakaskortilta näet kattavasti tietoa asiakkuudesta. Tarjoukset ja sopimukset -työkaluillamme luot minuuteissa näyttävät dokumentit.

trophy

Asiakkuudenhallinnan avulla luot paremman asiakaskokemuksen

Hyvä CRM, eli suomeksi asiakkuudenhallintajärjestelmä, on tärkeä osa yrityksen kokonaisvaltaista menestystä. Kohon CRM:n avulla tiedät mitä asiakkaan kanssa on sovittu ja puhuttu, miten projekti etenee, ja mitä on laskutettu. Kohoon voit toki integroida myös toisen CRM:n.

Hyväksy markkinointievästeet
katsoaksesi tämän videon.

Helppo ja monipuolinen tarjouksen luonti Kohossa

Tarjousten ja sopimusten teko Koholla helpottaa jokapäiväistä työtäsi eikä niiden tekeminen ole enää niin työlästä kuin aiemmin. Hyväksytyn tarjouksen muuttaminen sopimukseksi on erittäin helppoa ja voit muuntaa sen samantien myös projektiksi.

Katso videolta esittely, miten voit helposti tehdä tarjouksen Kohon avulla. Varaamalla etädemon asiantuntijaltamme pääset tutustumaan tarkemmin Kohoon.

Täysin uudenlainen tapa myydä

Luo helposti ja nopeasti näyttäviä ja monipuolisia tarjouksia!

Kohosta löydät valmiit tarjouspohjat, jotka ovat muokattavissa yrityksesi ilmeen mukaan. Sisällön voit lisätä automaattisesti tuotteiden tai palveluiden mukaan ja hyödyntämällä valmiita lausekkeita. Tulosta tarjous (pdf) tai lähetä se suoraan järjestelmästä. Avoimia tarjouksia on helppo seurata ja muokata.

document

Uusi tapa luoda tarjouksia

Luo upeita tarjouksia yrityksesi ilmeellä minuuteissa. Koho lisää tuote-esittelyt ja sopimusehdot automaattisesti tarjottujen tuotteiden perusteella. Kohon avulla tuote-esittelyt sekä sopimusehdot ja tuotehinnat ovat aina ajantasalla ja myyjien käytettävissä.

search

Automaattinen tarjousten seuranta

Myynti saa tarjousten seurannan automaattisesti ilman erillistä raportointia. Koho muistuttaa erääntyvistä tarjouksista. Näin et menetä potentaalisia kauppoja!

gears

Integroi CRM-ohjelmiston kanssa

Kohossa on oma CRM osionsa, mutta Koho myös integroituu suosituimpien CRM-järjestelmien kanssa, jotta myyntiprosessia voidaan jatkaa helposti aina laskutukseen ja raportointiin asti. Taustalla siirtyy asiakastiedot sekä myyntiprosessin tapahtumat.

”Kohossa tarjoukset ovat nyt yhdessä paikassa ja tarjouksen pohjalta saa suoraan tehtyä sopimuksen ja luotua projektin. Tämä nopeuttaa ja selkeyttää myyntiä ja kommunikointia.”

– Elisa Nuutinen, Tabella

Sopimusten hallinta helpoksi Kohon avulla

Koho automatisoi sopimuslaskutuksen yhdellä klikkauksella. Sopimuksesta voidaan luoda yksi tai useampi kertaluontoinen lasku tai sen kuukausiveloitteiset palvelut laskutetaan automaattisesti määrätyn laskutusjakson mukaisesti. Sopimusten hallinta ei ole ikinä ollut näin helppoa!

Sopimuspankki

Sopimuspankki mahdollistaa yrityksen kaikkien tarjousten ja sopimusten helpon löydettävyyden koska vain. Koho tarjoaa automaattiset hälytykset päättyvistä sopimuksista. Enää et unohda jatkomyyntimahdollisuuksia!

Sopimuslaskutus

Koho automatisoi sopimuslaskutuksen ja varmistaa, että laskut lähtevät aina ajallaan. Sopimusmuutoksista syntyy automaattisesti muutoslaskut. Koho tehostaa sopimuslaskutukseen ja -raportointiin käytettävää aikaa jopa 90 %. Lue lisää!

Reaaliaikainen raportointi

Kohon avulla näet sopimuskannan arvon kehityksen sekä tulevan kassavirran yhdellä klikkauksella.

video

Haluatko nähdä, kuinka tarjoukset ja sopimukset työkalu toimii Kohossa? Katso webinaaritallenne, joss Teemu näyttää parhaimmat käytännöt monipuolisien ja personoitujen tarjousten tekemiseen ja kuinka saat ne nappia painamalla muodostettua sopimuksiksi.

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.