Keskitetty projektinhallinta insinööritoimistolle

Monen insinööritoimiston projektinhallinnan solmuna on useaan eri paikkaan tallennetut tiedot ja jatkuva kamppailu projektien laajuuksien tai toimitusaikojen kanssa.

Asioiden ei tarvitse turhaan olla vaikeita ja monimutkaisia: Koho pitää projektit hallinnassa ja kaikki tarvittava tieto löytyy yhdestä järjestelmästä.

Juuri sellainen projektinhallintajärjestelmä, kuin sen tulisikin olla

Suunnittele, seuraa, budjetoi, ja resursoi projektisi yhdessä järjestelmässä.

pricetags

Hinnoittelu

Koholla on useita erilaisiin tarpeisiin räätälöityjä paketteja, joista voit valita yrityksellesi sopivan. Katso myös kätevä ominaisuuslista.

phone

Soittoaika

Nopea 15min keskusteluaika asiantuntijamme kanssa: tee pikakartoitus, kuinka Koho soveltuisi teille.

desktop

Varaa maksuton etäesittely

Henkilökohtainen esittely, jossa näet paremmin Kohon mahdollisuudet. Varaa joko 15, 30 tai 60min palaveri.

 

”Saamme Kohosta reaaliaikaista tietoa projektien kulusta ja laskutuksesta. Kun ennen tieto jouduttiin keräämään Excelistä, on aina ajan tasalla olevia lukuja nykyään helppo seurata Kohosta. Työtämme on nopeuttanut erityisesti raportoinnin ajantasaisuus ja se, että projektikohtaista tietoa on nopeasti ja helposti saatavilla”

– Henri Airaksinen, Äyräväinen

6 tapaa, joilla Koho tehostaa insinööritoimiston projektinhallintaa

Järjestä projektisi alusta alkaen oikein, yksityiskohtaisista vaiheistuksista laskutukseen – ja kaikki siltä väliltä. Kun pystyt suunnittelemaan tarkasti, hallitset riskejä tehokkaammin ja vapautat resursseja tuottavampaan työhön.

 

presentation

Hallitset projektin muuttujia ja ennakoit riskejä

Vaiheista projektisi niin yksityiskohtaisesti kuin tarve vaatii ja hallinnoi muuttujia jokaisella vaiheella. Asetat vaiheille tarvittavat resurssit, aikataulut, budjetit, kustannukset ja laskutussäännöt – yksityiskohtaisen suunnitelman avulla pystyt paremmin ennakoimaan projektin riskejä. Näet selkeästi, mitä projektissa tapahtuu ja voit reagoida nopeasti muutoksiin.

documents

Suoraviivaistat myyntiprosessin ja parannat kassavirtaa

Hallinnoi tarjouksia ja sopimuksia keskitetysti ja minimoi niiden työstämiseen käytetty aika. Voit tehdä tarjouksen pohjalta sopimuksen ja luoda siitä suoraan projektin. Myyntiprosessin valvominen käy helposti ja järjestelmä muistuttaa deadlineista. Pitkälle automatisoidun sopimuslaskutuksen avulla selkeytät laskutusprosessin ja tasoitat kassavirran.

hourglass

Saat työt tehdyksi ja tuntikirjaukset varmuudella laskulle

Koholla seuraat töiden valmistumista ja varmistat, että ne tulevat myös laskutetuksi. Kirjaat helposti mm. laskutettavia, projektiin kuuluvia tai sisäisiä tunteja sinulle parhaalla tavalla. Tähänkin – kuten moniin muihinkin järjestelmän osa-alueisiin – saat tarvittaessa lisäominaisuuksia yrityksesi tarpeiden mukaan. Matkakulujen ja muiden lisukkeiden lisääminen onnistuu myös näppärästi.

browser

Jätät taakse monimutkaiset laskutusprosessit

Laskuttaminen vie yllättävän paljon resursseja, jos järjestelmä ei taivu tarvittaviin prosesseihin. Koholla laskutat vaivattomasti tunnit, sopimukset ja projektit – myös normaalista poikkeavat projektilaskutukset. Asettamalla asiakkaan veloitusperusteet valmiiksi ei niitä tarvitse enää miettiä laskutusvaiheessa. Kaiken lisäksi saat ostolaskutkin käsiteltyä suoraan Kohossa.

tools

Resursoit oikeat ihmiset oikeille tehtäville

Resursointityökalu toimii apuna sekä työntekijöiden aikaa ja osaamista, että tuotteita ja tuotantokapasiteettia resursoidessa. Ennusteen ja toteuman avulla säädät helposti henkilöresursseja suuntaan tai toiseen. Tasoitat näin myös kuormitusta ja varmistat henkilöstön hyvinvoinnin. Reaaliaikaisen seurannan avulla suunnittelet resursseja pitkälle tulevaisuuteen ja ymmärrät toiminnan trendejä.

Saat yrityksellesi soveltuvan järjestelmän

Koho on helposti integroitavissa web service API-rajapinnan avulla muihin liiketoimintaasi tukeviin järjestelmiin – minimoit näin manuaalisen tiedonsyötön ja toiston. Tilikustomoinnin avulla saat juuri teidän toimintaanne tukevan järjestelmän käyttöösi kustannustehokkaasti. Järjestelmän näkymät voidaan kustomoida käyttäjäkohtaisesti, selkeyttäen työntekijöiden päivittäisen työnkulun.

compass

Emme jätä sinua yksin järjestelmämme käyttöönotossa, vaan opastamme teidät perusteellisesti sujuviksi käyttäjiksi. Yhteistyö jatkuu läpi asiakkuuden, ja olemme aina valmiina kehittämään järjestelmää asiakkaiden pyyntöjen perusteella. Ensiluokkainen palvelualttiutemme onkin saanut erityistä kiitosta asiakkailtamme.

Kattavaa raportointia Koholla

Insinööritoimistojen työssä projektin raportointi on olennainen osa-alue, tarjoten näkymän projektin nykytilaan ja eväät ennustaa tulevaa. Se antaa myös mahdollisuuden havaita ja puuttua mahdollisiin epäkohtiin. Johdon raportointi on monessa insinööriyrityksessä haastavaa, sillä projektit ovat monisyisiä eikä raporteista saa irti tarvittavia tietoja.

Kohosta saat ajettua monipuolisesti selkeitä raportteja: jos tiedot on merkitty järjestelmään, niistä on myös saatavilla raportti. Muutamia hyödyllisiä raportteja ovat esimerkiksi projektikannattavuus sekä tuntiseurannan raportit, joista nähdään muun muassa laskutettavat tunnit ja henkilöstön kuormitus.

Sopimuslaskutusraportti

Ollaan yhteydessä

Keskustelemme mielellämme henkilökohtaisesti!
Etäesittelyssä voimme yhdessä katsoa järjestelmää ja mitkä toiminnallisuudet olisivat teille oleellisia.
Esittely on maksuton eikä sido sinua mihinkään.
Jos et löydä sopivaa aikaa kalenterista, voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen.Sukella sisältöihimme

kysely

Projektikysely: Edelleen noin neljäsosa projektiyrityksistä toimii ilman kunnollista projektijärjestelmää – Näin hoituu työaika, resursointi ja laskutus projektiyrityksissä

Koho Sales toteutti keväällä -21 kyselyn 28 projektiyritykselle, lue tulokset!

Lue lisää