Keskitetty projektinhallinta insinööritoimistolle

Monen insinööritoimiston projektinhallinnan kiusana on useaan eri paikkaan tallennetut tiedot ja jatkuva kamppailu projektien laajuuksien tai toimitusaikojen kanssa.

Asioiden ei tarvitse turhaan olla vaikeita ja monimutkaisia: Koho pitää projektit hallinnassa ja kaikki tarvittava tieto sekä raportit löytyvät yhdestä järjestelmästä.

Juuri sellainen projektinhallintajärjestelmä kuin sen tulisikin olla

Suunnittele, seuraa, budjetoi, ja ajasta projektisi yhdessä järjestelmässä.

pricetags

Hinnoittelu

 • Koholla on useita erilaisiin tarpeisiin räätälöityjä paketteja, joista voit valita yrityksellesi sopivan
 • Ominaisuuslistasta näet kätevästi mitä mihinkin pakettiin tarkalleen kuuluu
 • Meillä on myös hyödyllisiä lisäpalveluja, joiden avulla vapautat aikaa olennaisiin tehtäviin
phone

Soittoaika

 • Koho pähkinänkuoressa
 • Keskustele asiantuntijamme kanssa haasteistanne ja kuinka Koho voi ratkaista ne
 • Varaa asiantuntijaltamme aika kalenterista ja saat soiton sinulle sopivaan aikaan
 • Puhelu kestää noin 15 minuuttia
desktop

Varaa maksuton etäesittely

 • Henkilökohtainen esittely
 • Pääset näkemään juuri teitä kiinnostavia ominaisuuksia
 • Näet käytännössä, kuinka Koho voi tehostaa toimintaanne
 • Etäesittely kestää noin tunnin
bargraph

Kattavaa raportointia Koholla

Projektin raportointi on keskeinen työkalu insinööritoimistojen työssä, tarjoten näkymän projektin nykytilaan ja eväät ennustaa tulevaa, sekä tilaisuuden puuttua epäkohtiin. Johdon raportointi on monessa yrityksessä ongelmallista eikä siitä helposti saa irti tarvittuja tietoja. Kohosta saat monipuolisesti ajettua selkeitä raportteja: jos tiedot on merkitty järjestelmään, niistä on myös saatavilla raportti. Muutamia hyödyllisiä raportteja ovat esimerkiksi tuntiseurannan raportit, joista nähdään muun muassa laskutettavat tunnit, kuormitus ja työmääräykset.

Sopimuslaskutusraportti

6 tapaa joilla Koho tehostaa toimintaasi

Insinööritoimistot joutuvat usein pitämään montaa lankaa hyppysissään, ja monivaiheiset projektit vaativat sekä aikaa että resursseja.
Kohon avulla järjestät projektisi alusta alkaen oikein, vaiheistuksesta laskutukseen ja kaikkeen siltä väliltä, ja säästät näin aikaa olennaiseen.

 

presentation

Luo ja hallitse projekteja

Kohon avulla seuraat projektien etenemistä myös vaiheittain, ja kokonaisuus on helppo hahmottaa joko puunäkymässä, tai visuaalisena GANTT -kaaviona tai KANBAN -näkymässä. Samalla saat arvokasta tietoa projektien budjeteista, toteutuneista kateosuuksista ja kannattavuuksista, sekä niille kohdistetuista kirjauksista. Voit myös luoda uuden projektin aikaisemman pohjalta.

documents

Rakenna monipuolisia tarjouksia ja sopimuksia

Tarjoustyökalun avulla säästät rutkasti aikaa ja tarjouspohjasi ovat yhteneväisen näköiset. Tarjoukset ovat yhdessä paikassa, ja niiden pohjalta saat suoraan tehtyä sopimuksen ja luotua projektin. Kohossa pystyt seuraamaan myyntitoimintoja sekä valvomaan niiden edistymistä, ja automaattisten muistutusten avulla et enää koskaan menetä tärkeitä deadlineja.

hourglass

Laskuta ja seuraa työtunteja

Koholla varmistat, että kaikki työt tulevat tehdyksi ja myös laskutetuksi. Monta helppoa tuntimerkintätapaa, mm. laskutettavia, projektiin kuuluvia tai sisäisiä. Tähänkin – kuten moniin muihinkin järjestelmän osa-alueisiin – saat tarvittaessa lisäominaisuuksia yrityksesi tarpeiden mukaan. Matkakulujen ja muiden lisukkeiden lisääminen onnistuu myös näppärästi.

browser

Helpotusta poikkeaviin laskutuksiin

Koholla laskutat ja automatisoit vaivattomasti myös normaalista poikkeavat projektilaskutukset. Näitä ovat mm. osamaksu-laskuttaminen, koontilaskutukset, maksuposti- ja kumulatiivinen laskutus, sekä kustomoidut laskuerittelyt projekteittain. Asettamalla asiakkaan veloitusperusteet valmiiksi ei niitä tarvitse enää miettiä laskutusvaiheessa.

tools

Seuraa resursointia ja kuormitusta

Resursointityökalu toimii apuna sekä työntekijöiden aikaa ja osaamista, että tuotteita ja tuotantokapasiteettia resursoidessa. Näet sekä ennusteen että toteuman, ja sen jälkeen kuormitusta ja resursseja onkin helppoa säätää suuntaan tai toiseen ja varmistat henkilöstön hyvinvoinnin. Reaaliaikaisen seurannan avulla suunnittelet resursseja pitkälle tulevaisuuteen ja ymmärrät toiminnan trendejä.

adjustments

Helppo integrointi ja kustomoitavuus

Koho on helposti integroitavissa web service API-rajapinnan avulla esimerkiksi useisiin CRM-, taloudenhallinta- ja kalenterijärjestelmiin, ja sillä on helppo toimittaa lakisääteiset työaikaraportit eteenpäin. Meillä on jo pitkä lista valmiita integraatioita ja lisää on tulossa. Tilikustomoinnin avulla saat asiakaskohtaisen ja helppokäyttöisen järjestelmän käyttöösi kustannustehokkaasti.

compass

Emme jätä sinua yksin järjestelmämme käyttöönotossa, vaan opastamme teidät perusteellisesti sujuviksi käyttäjiksi. Yhteistyö jatkuu läpi asiakkuuden, ja olemme aina valmiina kehittämään järjestelmää asiakkaiden pyyntöjen perusteella. Ensiluokkainen palvelualttiutemme onkin saanut erityistä kiitosta asiakkailtamme.

”Saamme Kohosta reaaliaikaista tietoa projektien kulusta ja laskutuksesta. Kun ennen tieto jouduttiin keräämään Excelistä, on aina ajan tasalla olevia lukuja nykyään helppo seurata Kohosta. Työtämme on nopeuttanut erityisesti raportoinnin ajantasaisuus ja se, että projektikohtaista tietoa on nopeasti ja helposti saatavilla”

– Henri Airaksinen, Äyräväinen

 

Ollaan yhteydessä

Keskustelemme mielellämme henkilökohtaisesti!
Etäesittelyssä voimme yhdessä katsoa järjestelmää ja mitkä toiminnallisuudet olisivat teille oleellisia.
Esittely on maksuton eikä sido sinua mihinkään.
Jos et löydä sopivaa aikaa kalenterista, voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen.Sukella sisältöihimme

kysely

Projektikysely: Edelleen noin neljäsosa projektiyrityksistä toimii ilman kunnollista projektijärjestelmää – Näin hoituu työaika, resursointi ja laskutus projektiyrityksissä

Koho Sales toteutti keväällä -21 kyselyn 28 projektiyritykselle, lue tulokset!

Lue lisää