Yhteystiedot

Koho Sales Oy
Vanha Talvitie 11 C
00580 Helsinki, Finland

Asiakaspalvelu
puh. +358 10 5262 600
asiakaspalvelu@kohosales.com

Laskutusosoite
Address: FI8312373000143054
Operator: Nordea (NDEAFIHH)

Myynti
puh. +358 10 5262601
myynti@kohosales.com

Meistä

Koho Sales Oy on vuonna 2014 perustettu ohjelmistoyritys. Koho Sales kehittää ja myy pilvipalveluna toteutettua Koho-toiminnanohjausta. Haluamme auttaa asiakkaitamme tehostamaan toimintaansa ja vapauttamaan aikaa olennaiseen.

Koholla on yli 9000 käyttäjää ja takana useiden satojen käyttökoulutusten kokemus. Koho-ohjelmistoa kehitetäänkin asiakkaiden toiveesta jatkuvasti. Kohossa on erityisesti kiinnitetty huomiota helppokäyttöisyyteen ja meitä on kiitetty erityisesti loistavasta asiakastuesta. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kalasatamassa.

Olemme luotettava (AA-luottoluokitus) suomalainen yritys. Palvelimemme sijaitsevat turvallisissa konesaleissa Suomessa, suomalaisen lainsäädännön alla.

Järjestelmän muokattavuus, automaatiot ja räätälöitävyys ovat merkittävimmät kilpailuvalttimme. Kohoa voi käyttää yli 270 eri tavalla. Tämä yhdistettynä jatkuvaan nopeaan kehitykseen ja yli 60 rajapintaan tekee Kohosta yhden segmenttinsä parhaista järjestelmistä.

Arvot

Olemme asiakasta arvostava ohjelmistoyritys, jonka tavoite on tuottaa merkittävää lisäarvoa jokaiselle asiakkaalleen. Haluamme asiakkaillemme aidosti hyvää ja siksi perehdymme jokaisen asiakkaan tilanteeseen huolellisesti.

Haluamme palvella asiakasta myynnistä käyttöönottoon ja sen jälkeen asiakaspalvelussa niin hyvin, että asiakkaamme kokevat saaneensa parasta palvelua.

Tavoitteemme on pystyä jakamaan ja konsultoimaan asiakkaillemme aina parhaita toimintamalleja. Meille voi koska tahansa soittaa matalalla kynnyksellä ja keskustella liiketoimintaan liittyvistä parhaista käytännöistä.

 

Kohon tiimi

Asiantuntijamme auttavat mielellään kaikissa palveluihimme liittyvissä asioissa

Janne Salonkangas

Advisor, ohjelmistokehitys

Petteri Kivimäki

Advisor, ohjelmistokehitys

Oletko valmis kokeilemaan?
Varaa aika etäesittelyyn!

Tilaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme tehostamaan myyntiä ja säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa.