Järjestelmäintegraatiot

Yhdistämällä lempiohjelmiasi Kohoon tieto välittyy järjestelmästä toiseen ja vähennät manuaalista siirtelyä.

Integraatioilla säästät aikaa ja rahaa

Yritykset hyödyntävät toiminnassaan yhä suurempia määriä erilaisia sovelluksia ja järjestelmiä eikä nykyisin ole tarkoituskaan, että kaikki hoituu yhdellä isolla järjestelmällä. Integraatioiden avulla voidaan varmistaa informaation siirtyminen sovellusten ja järjestelmien välillä ja saat aika- ja kustannussäästöjä.

Kohon integroit vaivattomasti suosikkijärjestelmäsi kanssa ja säästät aikaa ja rahaa, sekä saat juuri teidän toimintamalliin sopivat ohjelmat käyttöösi.

Alla löydät osan järjestelmistä, joihin Koholla on jo valmis integraatio. Koholla on myös oma API, joten jos Kohoa ei voida (vielä) yhdistää tietyn järjestelmän kanssa, niin jutellaan ihmeessä lisää!

Taloudenhallinnan integraatiot

CRM-integraatiot

Projektinhallinta-, tiedostonhallinta- ja tikettijärjestelmät

Sähköiset allekirjoitukset

BI- ja muut integraatiot

 

”Verrattuna muihin laajoja integraatioita tarjoaviin kilpailijoihin, Kohossa on keskitytty olennaiseen ja ajateltu ensisijaisesti käyttäjiä. Koho on yksinkertainen ja mutkaton ohjelmisto, jonka hankkimisesta on ollut meille selvästi liiketaloudellista hyötyä.”

– Juha Heikkinen, Compile

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.