Referenssit

Selaa asiakkaitamme ja lue heidän menestystarinansa. Varaa kanssamme palaveri kuullaksesi lisää.

Wisenheimers sai Kohosta avun erillislaskutettavien töiden kirjaamiseen

Wisenheimers sai Kohosta avun erillislaskutettavien töiden hallintaan. Kohon käyttöönoton myötä töiden laskutus on nopeutunut ja toiminnan seuranta parantunut.

”Koho on terävöittänyt toimintaamme, jota pystytään nyt seuraamaan ja katsomaan, että miten kukakin toimii kuukausittain.”

Lue lisää

Töölön Vireessä prosessit nopeutuivat Kohon avulla

”Koho on helppokäyttöisyydessään nopeuttanut merkittävästi laskuttamista. Kohossa näkee ja voi myös helposti korjata omat virheensä. Olemmekin saaneet Koholla hyviä tuloksia ja virhekerroin on laskenut verrattuna aiempaan toimintatapaan. Emme enää selviäisi laskutusprosessista ilman Kohoa.”

Lue lisää

Provincialle Kohon monipuolisuus on valttia

”Olemme pystyneet luopumaan erillisistä järjestelmistä ja yhdistämään toimintoja yhteen ohjelmistoon. Uusi toimintatapa on lisännyt tehokkuutta ja tuonut läpinäkyvyyttä ja selkeyttä tekemiseen. Lisäksi Kohosta saa hyvin tietoa esihenkilötyön tueksi, ja se on muuttanut tapaa johtaa.”

Lue lisää

Juha Supponen, Service Management Partner, Staria

”Kohon keskeisistä ominaisuuksista unohtuu usein mahdollisuus laadukkaaseen tiketöintiin. Näkymästä, jossa ammattilaiset kirjaavat työvuorot voi tehdä myös asiakaspalvelua ilman, että ammattilainen avaa erikseen muita järjestelmiä.

Tiketöinti oli helppo ottaa käyttöön, käyttöliittymä on selkeä ja käyttöönottoon saa hyvän tuen. Erityismaininta käyttäjäystävällisyydestä sekä selkeydestä.

Asiakaspalvelun laadussa on tärkeää hyvät SLA raportit ja ne saa helposti visuaaliseen muotoon esim. oman henkilökunnan tai asiakkaiden kanssa läpikäyntiin.”

Finansiolle Kohon käyttö ratkaisi työnhallinnan ja laskutuksen

Finansiolle Kohon käyttö ratkaisi työnhallinnan ja laskutuksen haasteet. ”Suurin helpotus Kohon käytössä on se, että kuukauden laskutus on tehty alle viidessä minuutissa ja tiketöinnissä tehtävät työt pysyvät järjestyksessä”

Lue lisää

Design Valkea: Koholla palvelu toimii

”Erityiskiitokset Koholle kyvystä reagoida hankaliinkin toiveisiin ja kykyyn ratkoa niitä. Palvelualttius yllätti todella positiivisesti! Matkan varrella tulee varmasti vielä eteen muutostarpeita, mutta se ei huoleta, koska voimme luottaa siihen, että Koho ottaa ehdotukset nopeasti käsittelyyn.”

Lue lisää

Harri Hokkanen, rakennuttajakonsultti, osakas, Harristo Oy

”Koho-järjestelmän myötä yrityksemme alkutaival on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja olemme saaneet työajan seurantamme sekä laskutuksen organisoitua erittäin tehokkaaksi. Järjestelmän käyttöönotto sujui joustavasti ja nopeasti. Järjestelmän myötä olemme saaneet keskittyä ydintehtäväämme eli lisäarvon tuottamiseen asiakkaillemme.

Suosittelemme lämpimästi Kohoa kaikille, joilla on tarvetta saada käyttäjäystävällinen ja tehokas ohjelmisto avukseen.”

Maria Lindholm, Medidyne Oy

”Käytämme Koho-järjestelmää työaikaseurantaan, koska se on joustava ja on muokkautunut hyvin meidän yrityksen tarpeisiin.

Käyttöönotto meni sujuvasti ja tarvittaessa saimme helposti apua omalta Koho-yhteyshenkilöltä.”

Harri Ruokokoski, HR-Tilipalvelu

Pasi Ikonen, CEO, Savon Automaatio

”Kohoon vaihtaminen kehitti eniten laskutuspuolta, kun aiemmin jäi laskuttamatta tehtyjä tuntitöitä. Asiakaspalvelu ja ohjelman räätälöinti ovat olleet positiivinen yllätys.

Koho on myös kehittänyt ohjelmistoa toiveidemme pohjalta. Kohoon vaihto mahdollistaa liiketoimintamme kasvattamisen, myös tulevaisuudessa.”

Data Group Saimaan palveluliiketoiminnan kasvua kirittää nyt Koho

”Alkuvaiheessa tärkeimmät ominaisuudet meille ovat palvelusopimus- ja tuotehallinta, tiimityöskentely, laskutettavan työajan kellotus sekä palvelusopimusten automatisoitu laskutus.”

Lue lisää

Colliers Finlandille Kohon toiminnanohjausjärjestelmä käyttöön

Colliersilla järjestelmähankinnan taustalla oli tarve saada nykyaikainen, käyttäjäystävällinen sekä aikaa säästävä järjestelmä.

Lue lisää

Accountor valitsi Kohon toiminnanohjauksen

”Meille oli tärkeää, että kumppanimme ymmärtää liiketoimintamme ja palvelun laadun merkityksen asiakastyytyväisyydessä ja on valmis joustavasti kehittämään tuotetta tarpeisiimme.”

Lue lisää

Kohon suomalaisuus, vahvat integraatiot ja käyttöönoton sujuvuus vakuuttivat Cadpoolin

”Kohon puolelta käyttöönotossa oli rautaista ammattitaitoa ja yhteistyö oli erittäin toimivaa. Dialogi osattiin toteuttaa niin, ettei tarvinnut olla varsinainen IT-ammattilainen pysyäkseen kärryillä. Toiveemme ja tarpeemme huomioitiin ja aidosti esitettiin meille parhaita ratkaisuja.”

Lue lisää

Janne Enkama, toimitusjohtaja, Enco Oy

”Toimitusprosessimme pyörii täysin Kohossa: Asiakkuushallinta, liidit/tarjoukset, tilaukset /sopimukset, projektihallinta (suunnittelu ja resursointi) ja laskutus.
Pystymme yhden järjestelmän kautta hallinnoimaan kaikki meille tärkeät prosessit ja raportoimaan niiden tilanteen reaaliaikaisesti. Koho on erittäin käyttäjäystävällinen ja toimiva kokonaisuus. Pieniä parannuksia tulee koko ajan ja asiallisiin kehitystoivomuksiin on reagoitu nopeasti.
Voin vilpittömästi suositella järjestelmää kaikille konsultti- ja projektitaloille.”

Myös he ovat asiakkaitamme:

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.