Aikaa säästävä projektinhallinta IT-yrityksille

Säästä aikaa ja vaivaa Kohon avulla: automatisoi lisenssien veloitus, hallinnoi työtilauksia keskitetysti ja suoraviivaista projektinhallinta. Kohon ehdoton vahvuus on räätälöitävyys: sen ansiosta voimme yhdessä rakentaa toimintaympäristön vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita.

Laita projektinhallinta & prosessit kuntoon Kohon avulla

Suunnittele, seuraa, kellota ja laskuta tehtäviä yhdessä järjestelmässä.

pricetags

Hinnoittelu

Koholla on useita erilaisiin tarpeisiin räätälöityjä paketteja, joista voit valita yrityksellesi sopivan. Katso myös kätevä ominaisuuslista.

phone

Soittoaika

Nopea 15min keskusteluaika asiantuntijamme kanssa: tee pikakartoitus, kuinka Koho soveltuisi teille.

desktop

Varaa maksuton etäesittely

Henkilökohtainen esittely, jossa näet paremmin Kohon mahdollisuudet. Varaa joko 15, 30 tai 60min palaveri.

”Alkuvaiheessa Kohon tärkeimmät ominaisuudet meille ovat palvelusopimus- ja tuotehallinta, tiimityöskentely, laskutettavan työajan kellotus sekä palvelusopimusten automatisoitu laskutus. Järjestelmän ominaisuuksia, automatisaatiota ja ulkoisia yhteyksiä laajennetaan jo vuoden 2022 aikana merkittävästi.”

– Marko Korjus, Data Group Saimaa

6 tapaa, joilla Koho tehostaa IT-yrityksen projektinhallintaa

Monet IT-yritykset kamppailevat sopimustenhallinnan ja laskutettavien tuntikirjausten ajantasaisuuden kanssa – monimutkainen projektinhallintajärjestelmä vain lisää kapuloita rattaisiin. Ota siis Koho oikeaksi kädeksesi ja pysyt aikataulussa, saat kaikki työt laskutettua, ja kohdennat kulut sekä resurssit oikeisiin projekteihin.

 

presentation

Seuraat helposti projektien etenemistä

Kohon avulla suunnittelet projektisi kunnolla alusta alkaen, jolloin selkeytät tehtävien etenemisen ja vähennät stressiä. Seuraat projektien etenemistä joko kokonaisuutena tai vaiheittain ja hallinnoit helposti projektiportfoliotasi. Raporteilta saat arvokasta ja yksityiskohtaista tietoa projekteista helposti analysoitavassa muodossa.

hourglass

Saat työtunnit varmuudella laskulle

Koholla varmistat, että kaikki työt tulevat tehdyksi ja myös laskutetuksi. Merkitset tunnit helposti ja voit laskuttaa esimerkiksi tehtävän kellotuksen mukaan. Saat myös asiakkaan puheluun tai tikettiin käytetyn ajan laskutettua. Automatisoit näppärästi toistuvat palvelut, kuten ohjelmistolisenssien ja käyttäjätunnusten kuukausiveloituksen.

browser

Suoraviivaistat laskutusprosessit

Kohossa pystyt kustomoimaan laskutusprosesseja monipuolisesti: asettamalla asiakkaan veloitusperusteet valmiiksi ei niitä tarvitse enää miettiä laskutusvaiheessa. Suoraviivastat näin myös kaikenlaiset poikkeavat projektilaskutukset. Sopimusvarauksen avulla saat jopa sopimukselta ylimenevät tunnit automaattisesti laskulle sovitun mukaisesti.

clipboard

Parannat asiakastyytyväisyyttä

Kustannustehokkaalla tiketöinnillä tarjoat parempaa ja johdonmukaisempaa palvelua asiakkaille. Kun työpyynnöt löytyvät samasta järjestelmästä kuin muutkin tehtävät, mikään ei jää enää tekemättä – tai laskuttamatta. Aseta, seuraa ja kellota tikettejä keskitetysti. Tikettien status ja työntekijöiden aikataulussa pysyminen on helposti nähtävissä sekä ennustettavissa.

tools

Hallinnoit kuormitusta tehokkaasti

Resursoi helposti työntekijöiden aikaa ja osaamista, sekä tiimien että yksilöiden kannalta. Näet sekä ennusteen että toteuman, jolloin kuormitusta ja resursseja on helppoa säätää suuntaan tai toiseen ja varmistat henkilöstön hyvinvoinnin. Reaaliaikaisen seurannan avulla suunnittelet resursseja pitkälle tulevaisuuteen ja ymmärrät toiminnan trendejä.

Saat tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden

Koho on helposti integroitavissa web service API-rajapinnan avulla esimerkiksi useisiin CRM-, taloudenhallinta- ja kalenterijärjestelmiin, ja sillä on helppo toimittaa lakisääteiset työaikaraportit eteenpäin. Valmiita integraatioita on yli 70 ja lisää on tulossa. Tilikustomoinnin avulla saat teille sopivan ja helppokäyttöisen järjestelmän käyttöön kustannustehokkaasti.

compass

Emme jätä sinua yksin järjestelmämme käyttöönotossa, vaan opastamme teidät perusteellisesti sujuviksi käyttäjiksi. Yhteistyö jatkuu läpi asiakkuuden, ja olemme aina valmiina kehittämään järjestelmää asiakkaiden pyyntöjen perusteella. Ensiluokkainen palvelualttiutemme onkin saanut erityistä kiitosta asiakkailtamme.

Ollaan yhteydessä

Keskustelemme mielellämme henkilökohtaisesti!
Etäesittelyssä voimme yhdessä katsoa järjestelmää ja mitkä toiminnallisuudet olisivat teille oleellisia.
Esittely on maksuton eikä sido sinua mihinkään.
Jos et löydä sopivaa aikaa kalenterista, voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen.Sukella sisältöihimme

Kuormitusraportti ja resursointi

Projektin resursointi paranee kuormitusraportin avulla

Mistä tiedät, kuka työntekijä tekee, mitä ja milloin? Kenellä työntekijällä on mahdollisesti liikaa kuormitusta ja kenelle mahtuu vielä lisää? Mihin projektiin tarvitaan lisää tekijöitä? Projektin resursointi on kaiken projektityön pohjalla ja tehostaa toimintaa.

Lue lisää
sopimuslaskutus

Sopimuslaskutus ja -varaus – Kohon superkombinaatio

Tiesitkö, että Kohossa onnistuu muissa vastaavissa järjestelmissä harvinainen sopimusvaraus, jossa toistuvaislaskutusopimuksen yli menevältä osalta järjestelmä …

Lue lisää
Projektikoonti 3

Projektikoonti 3: Projektinhallinnan kehittäminen

Kun projektinhallinnan perusteet ovat hallussa, on aika viedä projektien hallinta seuraavalle tasolle. Tässä projektiblogien kolmannessa koonnissa neuvomme, kuinka parannat projektejasi raportoinnin, resursoinnin ja seurannan avulla.

Lue lisää