Koholla tukea IT-yrityksille

Säästä aikaa ja vaivaa Kohon avulla. Pystyt yhdessä järjestelmässä hallinnoimaan mm. työpyyntöjä, työtilauksia, projekteja ja lisenssien veloituksia. Kohon ehdoton vahvuus on räätälöitävyys: sen ansiosta voimme yhdessä rakentaa juuri teidän yrityksenne tarpeiden mukaisen Koho-tilin.

Laita projektinhallinta ja prosessit kuntoon Kohon avulla

Suunnittele, seuraa, ajasta ja laskuta projektisi yhdessä järjestelmässä.

pricetags

Hinnoittelu

 • Koholla on useita erilaisiin tarpeisiin räätälöityjä paketteja, joista voit valita yrityksellesi sopivan
 • Ominaisuuslistasta näet kätevästi mitä mihinkin pakettiin tarkalleen kuuluu
 • Meillä on myös hyödyllisiä lisäpalveluja, joiden avulla vapautat aikaa olennaisiin tehtäviin
phone

Soittoaika

 • Koho pähkinänkuoressa
 • Keskustele asiantuntijamme kanssa haasteistanne ja kuinka Koho voi ratkaista ne
 • Varaa asiantuntijaltamme aika kalenterista ja saat soiton sinulle sopivaan aikaan
 • Puhelu kestää noin 15 minuuttia
desktop

Varaa maksuton etäesittely

 • Henkilökohtainen esittely
 • Pääset näkemään juuri teitä kiinnostavia ominaisuuksia
 • Näet käytännössä, kuinka Koho voi tehostaa toimintaanne
 • Etäesittely kestää noin tunnin

6 tapaa joilla Koho tehostaa toimintaasi

Monet IT-yritykset kamppailevat sopimustenhallinnan ja laskutettavien tuntikirjausten ajantasaisuuden kanssa – monimutkainen projektinhallintajärjestelmä vain lisää kapuloita rattaisiin. Ota siis Koho oikeaksi kädeksesi ja pysyt aikataulussa, saat kaikki työt laskutettua, ja kohdennat kulut sekä resurssit oikeisiin projekteihin.

 

presentation

Luo ja hallitse projekteja

Onnistuneen projektin perustana on kunnolla tehty suunnittelutyö: määrittelemällä projektisi kunnolla alusta alkaen vähennät stressiä ja tiedät missä olet menossa. Kohon avulla seuraat projektien etenemistä joko kokonaisuutena tai vaiheittain. Samalla saat arvokasta tietoa projektien budjeteista, toteutuneista kateosuuksista ja kannattavuuksista, sekä niille kohdistetuista kirjauksista.

hourglass

Laskuta ja seuraa työtunteja

Koholla varmistat, että kaikki työt tulevat tehdyksi ja myös laskutetuksi. Monta helppoa tuntimerkintätapaa, mm. laskutettavia, projektiin kuuluvia tai sisäisiä, ja voit laskuttaa esimerkiksi tehtäväperusteisen kellotuksen mukaan. Koholla hoidat toistuvat laskutukset ja automatisoit näppärästi myös kuukausiveloituksen ohjelmistolisensseille ja järjestelmien käyttäjätunnuksille.

browser

Helpotusta poikkeaviin laskutuksiin

Monet laskutustavat voivat tuntua turhan monimutkaisilta; Koholla laskutat ja automatisoit vaivattomasti myös normaalista poikkeavat projektilaskutukset. Näitä ovat mm. osamaksu-laskuttaminen, koontilaskutukset, maksuposti- ja kumulatiivinen laskutus, sekä kustomoidut laskuerittelyt projekteittain. Asettamalla asiakkaan veloitusperusteet valmiiksi ei niitä tarvitse enää miettiä laskutusvaiheessa.

clipboard

Asiakastyytyväisyyttä tiketöinnillä

Kustannustehokkaalla tiketöinnillä tarjoat parempaa ja johdonmukaisempaa palvelua asiakkaille: kun keskität asiakkaiden työpyynnöt eri kanavien välillä yhteen järjestelmään, mikään ei jää enää tekemättä. Kohossa asetat, seuraat, ja kellotat tikettejä, sekä voit saada niistä ilmoituksia myös sähköpostitse. Tikettien status ja työntekijöiden aikataulussa pysyminen on helposti nähtävissä sekä ennustettavissa.

tools

Seuraa resursointia ja kuormitusta

Resursointityökalu toimii apuna sekä työntekijöiden aikaa ja osaamista, että tuotteita ja tuotantokapasiteettia resursoidessa. Näet sekä ennusteen että toteuman, ja sen jälkeen kuormitusta ja resursseja onkin helppoa säätää suuntaan tai toiseen ja varmistat henkilöstön hyvinvoinnin. Reaaliaikaisen seurannan avulla suunnittelet resursseja pitkälle tulevaisuuteen ja ymmärrät toiminnan trendejä.

adjustments

Helppo integrointi ja kustomoitavuus

Koho on helposti integroitavissa web service API-rajapinnan avulla esimerkiksi useisiin CRM-, taloudenhallinta- ja kalenterijärjestelmiin, ja sillä on helppo toimittaa lakisääteiset työaikaraportit eteenpäin. Meillä on jo pitkä lista valmiita integraatioita ja lisää on tulossa. Tilikustomoinnin avulla saat asiakaskohtaisen ja helppokäyttöisen järjestelmän käyttöösi kustannustehokkaasti.

compass

Emme jätä sinua yksin järjestelmämme käyttöönotossa, vaan opastamme teidät perusteellisesti sujuviksi käyttäjiksi. Yhteistyö jatkuu läpi asiakkuuden, ja olemme aina valmiina kehittämään järjestelmää asiakkaiden pyyntöjen perusteella. Ensiluokkainen palvelualttiutemme onkin saanut erityistä kiitosta asiakkailtamme.

”Meillä on käytössä Kohon tuntikirjaus- ja laskutusjärjestelmä, joista molemmat toimivat yhtä näppärästi. Henkilökuntamme työaikaa säästyy merkittävästi, kun käytössä on helppo ja nopea työkalu. Esimerkiksi työtunnit saa kätevästi ilmoitettua työtekijöidemme suosimassa mobiilisovelluksessa.”

– Juha Heikkinen, Compile

 

Ollaan yhteydessä

Keskustelemme mielellämme henkilökohtaisesti!
Etäesittelyssä voimme yhdessä katsoa järjestelmää ja mitkä toiminnallisuudet olisivat teille oleellisia.
Esittely on maksuton eikä sido sinua mihinkään.
Jos et löydä sopivaa aikaa kalenterista, voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen.Sukella sisältöihimme

Kuormitusraportti ja resursointi

Projektin resursointi paranee kuormitusraportin avulla

Mistä tiedät, kuka työntekijä tekee, mitä ja milloin? Kenellä työntekijällä on mahdollisesti liikaa kuormitusta ja kenelle mahtuu vielä lisää? Mihin projektiin tarvitaan lisää tekijöitä? Projektin resursointi on kaiken projektityön pohjalla ja tehostaa toimintaa.

Lue lisää
sopimuslaskutus

Sopimuslaskutus ja -varaus – Kohon superkombinaatio

Tiesitkö, että Kohossa onnistuu muissa vastaavissa järjestelmissä harvinainen sopimusvaraus, jossa toistuvaislaskutusopimuksen yli menevältä osalta järjestelmä …

Lue lisää
Projektikoonti 3

Projektikoonti 3: Projektinhallinnan kehittäminen

Kun projektinhallinnan perusteet ovat hallussa, on aika viedä projektien hallinta seuraavalle tasolle. Tässä projektiblogien kolmannessa koonnissa neuvomme, kuinka parannat projektejasi raportoinnin, resursoinnin ja seurannan avulla.

Lue lisää