10 hyötyä Kohosta, jotka saat, kun otat Kohon käyttöön

Etsitkö tehokkuutta yrityksesi toimintaan? Haluatko vapauttaa aikaasi olennaiseen? Luet tästä jutusta 10 hyötyä Kohosta, joita saat, kun otat Kohon toiminnanohjauksen käyttöösi.

Koho-toiminnanohjausjärjestelmä tehostaa arkea minimoimalla manuaalisen työn määrän ja automatisoimalla perusrutiineja. Laskutukseen käytetty aika vähenee huomattavasti, kun järjestelmä luo automaattisesti laskuja. Mitään ei jää laskuttamatta, järjestelmä huolehtii asiakastöiden ja tehtävien valmistumisesta, sekä kerää laskutusmateriaalin keskitetysti yhteen näkymään. Uudenaikaisella järjestelmällä tuntikirjaus on helppoa ja nopeaa, tunnit siirretään nopeasti laskulle. Koho myös vähentää henkilöriskiä, kun työt ja tehtävät ovat keskitetysti yhdessä paikassa. Samalla henkilökunnan työaika ja lomat ovat helposti hallittavissa yhdessä paikassa. Kohosta löytyy myös monipuoliset projektinhallintaominaisuudet.

Katso tästä Kohon ratkaisut >>>

Kohon parhaita etuja:
  1. Kätevä töiden tuuraustoiminto poissaolojen ja lomien aikana
  2. Helppo kuormitus ja henkilöresursointitoiminto
  3. Keskitetty tehtävien hallinta ja toistuvat työt
  4. Automaattiset sopimus- ja tuntilaskut
  5. Kaikki työt varmasti laskulle – mitään ei jää laskuttamatta
  6. 7 eri tapaa merkata työaikaa
  7. Kattavat raportit, jotka ohjaavat tekemistä
  8. Virheet pienenevät ja vähennät manuaalista työtä
  9. Rajapinnat yli 60 järjestelmään
  10. Aikaa vapautuu yrityksen kehittämiseen

Koho on myös erittäin kustannustehokas toiminnanohjausjärjestelmä.
Tarkista hinta omalle yrityksellesi tästä.

Suurin pelko toiminnanohjausta hankkiessa on käyttöönotto

Kohon hyödyt

Voit olla huoletta, sillä olet hyvissä käsissä. Suurin prioriteettimme on, että Kohon käyttöönotto on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi. Mukautamme käyttöönoton sen mukaan, miten laajasti Koho-järjestelmä otetaan käyttöön ja Kohon asiantunteva henkilökunta avustaa käyttöönoton kaikissa vaiheissa ja asiakas-, tuote-, sopimus- sekä käyttäjätiedot on mahdollista lukea järjestelmään sisään massana. Niitä ei tarvitse näppäillä erikseen. Integroimme myös taloudenhallintajärjestelmän ja testaamme sen kanssasi.

Projektipäällikkömme kouluttaa henkilökunnan ja käyttö voi alkaa. Koho tarjoaa asiakkaillensa ilmaisen konsultoinnin ja sujuvan käyttöönoton. Tehokkaasta käyttöönottoprosessistamme voit lukea lisää täältä.

Koho on tehokas toiminnanohjausjärjestelmä laajoilla projektinhallintaominaisuuksilla. Etäesittelyssä pääset henkilökohtaisesti näkemään Kohon ominaisuuksia ja kuinka ne sopisivat yrityksellesi.


Käy myös lukemassa referenssejämme!

Sinua voisi kiinnostaa myös

Haluaisitko kuulla lisää?
Varaa aika etäesittelyyn!

Tilaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, ja saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi.