Above IT hoitaa laskutuksen Kohon avulla helposti ja nopeasti

Above IT logo

Above IT Oy on vuonna 2024 perustettu IT-alan yritys, joka tarjoaa tietohallinnon ’consigliere’ -palveluita. Heidän ydinosaamistaan ovat Microsoftin teknologiat ja tehtävänä on auttaa yritysten tietohallintoa hyödyntämään niitä entistä tehokkaammin. Lisäarvopalveluna Above IT tuottaa hallitun pilven palveluita muun muassa Microsoftin julkisen pilven palveluiden osalta. Yritys työllistää tällä hetkellä kolme yrittäjää.

Above IT otti Kohon ensimmäiset ominaisuudet käyttöönsä heti yrityksen alkutaipaleella helmikuussa 2024. Alusta asti oli selvää, että toiminnan tueksi hankitaan fiksu toiminnanohjaus. Toiveissa oli, että lisenssilaskutukset tukkurilta hoituisivat järjestelmän avulla mahdollisimman kevyesti kuukausittain, jotta laskuttamiseen ei tarvitsisi käyttää päivätolkulla aikaa.

”Palaset alkoivat loksahdella kohdilleen ja pohdinnassa olleista vaihtoehdoista päädyimme pian jatkamaan yhteistyötä Kohon kanssa. Merkittävin syy oli se, että Kohosta löytyy CRM-järjestelmä ja kaikki tarvittavat työkalut koko myyntiputken hallinnointiin aina tarjouksen luonnista laskutukseen saakka. Lisäksi meille tehtiin tarvitsemamme tukkuri-integraatio (ArrowSphere) vielä saman kevään aikana”, kertoo Above IT:n toimitusjohtaja Juha Kari.

Tutustu Kohon integraatioihin >>

”Järjestelmän käyttöönotto sujui uudelle yritykselle ketterästi ja kevyesti. Kohoa on kevään aikana pikkuhiljaa myös laajennettu. Olemme nyt päässeet hyvin vauhtiin ja Kohosta on ollut jo suuri apu päivittäisessä tekemisessämme”, Juha täydentää.

Tehokkuutta myyntiin ja työt fiksusti laskulle

Above IT tekee voimakkaasti myyntiä ja heille on tärkeää, että asiakasdata on keskitetty ja kaikki aktiviteetit löytyvät yhdestä samasta paikasta. Kohon CRM ja muut myynnin työkalut ovat vastanneet tähän tarpeeseen hyvin. Koko myyntiprosessi on tehokas, kun sitä voidaan seurata ja hallinnoida esimerkiksi tarjouksia ja sopimuksia yhdestä järjestelmästä.

Kaikista tärkein ominaisuus Kohossa on Juhan mukaan kuitenkin se, että asiat saadaan fiksusti laskulle. Sen merkitys tulee heillä jatkossa korostumaan entisestään asiakkaiden ja toistuvan kuukausilaskutuksen määrän kasvaessa.

”Laskuttaminen on Kohon avulla todella helppoa ja nopeaa. Viimeksi meni noin 5 minuuttia siihen, että kaikki työt ja lisenssit olivat laskutettu. Koen, että oma työaikani on arvokasta ja säästyneen ajan voin käyttää laskutettavan työn tekemiseen.”

Juha Kari, Above IT Oy

Lue lisää laskuttamisesta Kohon avulla >>

Kohoa kehitetään asiakkaiden toiveiden mukaan

Kohon asiakaspalveluun Juha on itse ollut muutamia kertoja yhteydessä. Hän kiittelee erityisesti sitä, että Kohoa kehitetään asiakkaiden toiveiden pohjalta:

”Olen tiedustellut asiakaspalvelusta esimerkiksi sähköiseen allekirjoitukseen liittyvää muistutus-ominaisuutta, jota en Kohosta löytänyt. Parin päivän kuluttua tämä puuttuva ominaisuus oli lisätty järjestelmään. On hienoa, että Kohoa kehitetään aidosti asiakkaan toiveiden mukaan.”

Suosittelemme Kohoa projektiyrityksille

Juha on huomannut, että monesti esimerkiksi projektiluontoista työtä tekevissä IT-alan yrityksissä kipuillaan muun muassa laskutettavien tuntikirjausten kanssa. Työtunnit pitäisi saada laskuna asiakkaalle, mutta jos tähän ei ole kunnollista järjestelmää, paljon työtä voi jäädä laskuttamatta.

”Suosittelen Kohoa projektityötä tekeville yrityksille, jotka kamppailevat näiden haasteiden kanssa. Olennaisin syy on juuri se, että Koho tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun myynnin ja laskutuksen tehostamiseen. Olemme itse olleet Kohoon todella tyytyväisiä”, Juha kiteyttää.

Juha Kari
Juha Kari toimitusjohtaja, Above IT Oy

Haluaisitko kokea miten Koho tehostaisi sinun liiketoimintaasi? Varaa alta maksuton etäesittely.

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.