Kohon sisältöpankki

Blogikirjoituksia, uutisia ja muita asiantuntijasisältöjä liittyen mm. toiminnanohjaukseen, tehtävien ja asiakkuuksien hallintaan, projekteihin, parhaisiin käytäntöihin sekä kannattavuuteen.

Tervetuloa!

Kategoriat

Avainsanat

Haku

Juha Kari,
toimitusjohtaja,
Above IT Oy

Above IT hoitaa laskutuksen Kohon avulla helposti ja nopeasti

Above IT:lle tärkein ominaisuus Kohossa on se, että työt saadaan fiksusti laskulle.

”Laskuttaminen on Kohon avulla todella helppoa ja nopeaa. Viimeksi meni noin 5 minuuttia siihen, että kaikki työt ja lisenssit olivat laskutettu. Koen, että oma työaikani on arvokasta ja säästyneen ajan voin käyttää laskutettavan työn tekemiseen”, kertoo Above IT:n toimitusjohtaja Juha Kari.

Lue lisää

Data Group Saimaan palveluliiketoiminnan kasvua kirittää nyt Koho

”Alkuvaiheessa tärkeimmät ominaisuudet meille ovat palvelusopimus- ja tuotehallinta, tiimityöskentely, laskutettavan työajan kellotus sekä palvelusopimusten automatisoitu laskutus.”

Lue lisää

Tabellan manuaalinen työ väheni ja raportointi tarkentui Kohon avulla

Tabellan koko prosessi on suoraviivaistunut Kohon myötä paljon. Kohossa tarjoukset ovat nyt yhdessä paikassa ja tarjouksen pohjalta saa suoraan tehtyä sopimuksen ja luotua projektin. Tämä nopeuttaa ja selkeyttää myyntiä ja kommunikointia. Myös ohjelmiston räätälöinti juuri heidän tarpeisiinsa on ollut mieleistä.

Lue lisää

Ohjelmistotalo Compile valitsi käyttäjä­ystävällisen Kohon

”Verrattuna muihin laajoja integraatioita tarjoaviin kilpailijoihin, Kohossa on keskitytty olennaiseen ja ajateltu ensisijaisesti käyttäjiä. Koho on yksinkertainen ja mutkaton ohjelmisto, jonka hankkimisesta on ollut meille selvästi liiketaloudellista hyötyä.”

Lue lisää

Koho kasvaa ja kehittyy Sinisen Meteoriitin mukana

”Tutustuessamme Kohoon, sen mukautuvuus erilaisten asiakasyritysten tarpeisiin vaikutti olevan omaa luokkaansa. Lisäksi meitä on auttanut se, että Kohoon on rakennettu esityksestämme muutamia toiminnallisuuksia. Ottaessamme Kohon käyttöön, pääsimme myös samalla yhdestä sivusovelluksesta eroon, kun sama toiminto lisättiin Kohoon. Kohossa on kaikki.”

Lue lisää

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.