Tabellan manuaalinen työ väheni ja raportointi tarkentui Kohon avulla

tabella-logo

Tabella Finland Oy on suomalainen vuonna 1995 perustettu ohjelmistotalo, joka kehittää talouden suunnittelu- ja analysointiohjelmistoa. Tabella yhdistää raportoinnin, suunnittelun ja laskennan yhteen kustannustehokkaaseen valmisjärjestelmään, jonka vahvuuksia ovat datan yhdisteltävyys eri lähteistä sekä raportointirakenteiden joustava muokattavuus.

Tabella alkoi etsiä uutta järjestelmää noin vuosi sitten. Elisa Nuutinen Tabellasta kertoo:

– Etsin järjestelmää, joka yhdistäisi mm. tuntikirjauksen ja laskutuksen sekä helpottaisi sopimustenhallintaa. Aikaisemmin laskutus ja tuntikirjanpito on ollut meillä eri järjestelmissä, joka teetti paljon manuaalista työtä. Esimerkiksi sopimuksien massamuutos ei ollut mahdollista, joten mm. hinnanmuutokset täytyi tehdä yksittäin joka asiakkaalle. Sopimusten muutosten aikataulutus ei ollut myöskään mahdollista.

Toimitusjohtajamme oli saanut Kohon uutiskirjeen sähköpostiinsa ja vinkkasi Kohosta. Nopean vertailutyön jälkeen homma eteni Kohon kanssa jo muutamassa viikossa.

Kohossa osa-alueet yhdistettiin ja manuaalinen työ väheni

Nuutinen kertoo, että koko prosessi on suoraviivaistunut Kohon myötä paljon. Kohossa tarjoukset ovat nyt yhdessä paikassa ja tarjouksen pohjalta saa suoraan tehtyä sopimuksen ja luotua projektin. Tämä nopeuttaa ja selkeyttää myyntiä ja kommunikointia. Koho on myös integroitu rest/api -rajapinnalla Tabellan raportointiin siirtämällä mm. laskutusaineistot ja kirjatut tunnit henkilöittäin, projekteittain ja asiakkaittain. Tämä täydentää tarkemmalle tasolle kirjanpidosta siirrettävää tuloslaskelman kuluosuutta.

Nuutinen kertoo, että Kohon parhaat ominaisuudet juuri heille ovatkin sopimusten massamuokkaus, tuntikirjanpito-myyntilaskutus sekä myynnin- ja projektinhallinta.

Koho nopea reagointi kehitysehdotuksiin yllätti positiivisesti

Positiivisesti Nuutinen kertoo yllättyneensä Kohon nopeasta reagoinnista niin kysymyksiin kuin kehitysehdotuksiinkin ja asiakastuki toimii erinomaisesti. Hieno asia on ollut myös ohjelmiston räätälöinti juuri heidän tarpeidensa mukaan.

Haasteena Tabellalla oli hieman harvinaisempi CRM-järjestelmä, jossa dataa oli paljon useilta vuosilta ja jota he halusivat myös Kohossa hyödyntää. Joidenkin sopimustuotteiden kanssa dataa korjattiin muutaman kerran alussa, mutta tässäkin tapauksessa ongelmiin vastattiin ja hoidettiin ripeästi kuntoon.

Muuten käyttöönotto oli onnistunut nopeasta aikataulusta huolimatta. Myös käyttöliittymä on heillä koettu helpoksi käyttää ja ymmärtää, Nuutinen mainitsee.

– Olen suositellut ja tulen suosittelemaan Kohoa muillekin vastaaville yrityksille Nuutinen päättää.

Haluaisitko sinäkin kuulla miten Koho voi auttaa juuri teidän yritystä tehostamaan toimintaa?

Sinua voisi kiinnostaa myös

Design Valkea: Koholla palvelu toimii

”Erityiskiitokset Koholle kyvystä reagoida hankaliinkin toiveisiin ja kykyyn ratkoa niitä. Palvelualttius yllätti todella positiivisesti!”

Lue lisää

Data Group Saimaan palveluliiketoiminnan kasvua kirittää nyt Koho

”Alkuvaiheessa tärkeimmät ominaisuudet meille ovat palvelusopimus- ja tuotehallinta, tiimityöskentely, laskutettavan työajan kellotus sekä palvelusopimusten automatisoitu laskutus.”

Lue lisää

Colliers Finlandille Kohon toiminnanohjausjärjestelmä käyttöön

Colliersilla järjestelmähankinnan taustalla oli tarve saada nykyaikainen, käyttäjäystävällinen sekä aikaa säästävä järjestelmä.

Lue lisää

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.