Ohjelmistotalo Compile valitsi käyttäjä­ystävällisen Kohon

Kohon helppokäyttöisyys päihitti kilpailijat

Compile Oy

Compile Oy:n toinen osakas ja perustaja Juha Heikkinen kuuli Kohosta pari vuotta sitten, kun Compileen etsittiin uutta tuntikirjausjärjestelmää. Heikkinen tutustui useaan palveluntarjoajaan, mutta muistaa Kohon erottautuneen heti kilpailijoistaan selkeällä käyttöliittymällään.

  • Olemme Compilessa kokeneet yhteistyön Kohon kanssa nappivalinnaksi. Kohon käyttöliittymä on erittäin selkeä ja helppokäyttöinen, ja olemme saaneet siitä positiivista palautetta henkilökunnaltamme. Verrattuna muihin laajoja integraatioita tarjoaviin kilpailijoihin, Kohossa on keskitytty olennaiseen ja ajateltu ensisijaisesti käyttäjiä. Koho on yksinkertainen ja mutkaton ohjelmisto, jonka hankkimisesta on ollut meille selvästi liiketaloudellista hyötyä, Heikkinen kertoo.

Koho vapauttaa työaikaa

Koho on kehitetty nopeuttamaan prosesseja ja säästämään työaikaa, jotta sen voi käyttää liiketoiminnalle tärkeämpien tehtävien hoitamiseen.

  • Meillä on käytössä Kohon tuntikirjaus- ja laskutusjärjestelmä, joista molemmat toimivat yhtä näppärästi. Henkilökuntamme työaikaa säästyy merkittävästi, kun käytössä on helppo ja nopea työkalu. Esimerkiksi työtunnit saa kätevästi ilmoitettua työtekijöidemme suosimassa mobiilisovelluksessa, Heikkinen sanoo.

Kaksisuuntainen hyötysuhde

Ohjelmistoala muuttuu ja kehittyy jatkuvasti, ja yhteistyön toimivuus on molemmille osapuolille tärkeää.

Koemme ohjelmiston tuen ja jatkokehittämisen tärkeänä, ja molemmat toimivat Koholla hyvin. Toiveitamme kuunnellaan herkällä korvalla ja ongelmatilanteet hoidetaan Koholla nopeasti.

Heikkinen kertoo.

Nopea ja vaivaton käyttöönotto

Compile otti Kohon käyttöön noin kaksi vuotta sitten, jolloin yritys oli vielä nuori. Yrityksen kasvaessa voimakkaasti, myös Kohon käyttäjät ovat lisääntyneet yrityksessä. Vuoden 2019 loppuun mennessä käyttäjiä on yrityksessä arviolta noin 50 henkeä.

  • Kohon käyttöönotto sujui suunnitellusti ja saimme ohjelmiston kuukaudessa käyttöön. Koho järjesti koulutustilaisuuksia, joiden tueksi saimme kirjallista materiaalia, Heikkinen kertoo.
  • Tapaamme Kohon yhteyshenkilöä säännöllisesti ja käymme läpi kehitystoiveitamme. Voimme myös aina kääntyä Kohon puoleen, jos jotakin kysyttävää ilmenee. Meillä on pelkästään positiivisia kokemuksia kehitysideoiden vastaanottamisesta sekä virheenkorjaamisista, Heikkinen kertoo.

Compile Oy

Compile on kestävän ohjelmistokonsultoinnin ammattilaistalo, joka tarjoaa kestävää verkkopalveluiden, mobiilisovellusten ja web-sovellusten kehitystä. Compile syntyi halusta tehdä asiat paremmin. Tavoitteena on ollut luoda yrityskulttuuri, jossa otetaan aidosti omistajuus pitkäaikaisesta asiakastyytyväisyydestä. Asiakkuuksista ja projekteista vastaavana Juhan työ on taata Compilen ammattilaisille parhaat mahdolliset olosuhteet, työvälineet ja tuki, jotta he voivat antaa parastaan asiakkaille.

-Juha Heikkinen, Co-founder, partner

Haluatko kuulla lisää Kohosta?

Sinua voisi kiinnostaa myös

Data Group Saimaan palveluliiketoiminnan kasvua kirittää nyt Koho

Etsimme pitkään ketterää ja monipuolista pk-yrityksen käyttöön soveltuvaa toiminnanohjausjärjestelmää. Saimme Kohosta suosituksen yhteistyökumppanilta ja varasimme …

Lue lisää

Colliers Finlandille Kohon toiminnanohjausjärjestelmä käyttöön

Tiedote heinäkuu 2021 Colliers on johtava ja monipuolinen asiatuntijapalvelu- ja sijoituspalveluyritys, joka toimii 67 maassa …

Lue lisää

Koho toimitti toiminnanohjausjärjestelmän Provincialle

Tiedote kesäkuu 2021 Provincia Oy on kehittyvä ja kehittävä, korkeatasoisia henkilöstö- ja taloushallinnon palveluja tuottava …

Lue lisää

Haluaisitko kuulla lisää?
Varaa aika etäesittelyyn!

Tilaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, ja saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi.