Koho kasvaa ja kehittyy Sinisen Meteoriitin mukana

Sininen Meteoriitti

Koho on mainio asiantuntijaorganisaation toiminnanohjausjärjestelmä

Nykyaikaisia digitalisaatiopalveluita asiakasyrityksilleen tarjoava Sininen Meteoriitti otti Kohon käyttöön pari vuotta sitten. Nopean hankintapäätöksen jälkeen yrityksessä on oltu erittäin tyytyväisiä Kohon palvelutasoon sekä järjestelmän jatkuvaan kehittymiseen. Sinisen Meteoriitin talousjohtaja Henri Kortelaisen mukaan Koho-järjestelmää on jatkuvasti kehitetty vastaamaan entistä paremmin Sinisen Meteoriitin tarpeita, mikä on luonut vahvan pohjan yhteistyölle myös tulevaisuudessa.

Sininen Meteoriitti vakuuttui helposta ja edullisesta käyttöönotosta

Koho oli Siniselle Meteoriitille ennestään tuntematon järjestelmä, kun yritys pari vuotta sitten etsi uutta toiminnanohjaustyökalua. Koho vakuutti heti ensi näkemältä, sillä se vaikutti mukautuvalta, selkeältä ja kustannustehokkaalta työkalulta. Koho oli sellaisenaan sopiva ratkaisu aiempaan tilanteeseen, kun käytössä ollut järjestelmä koettiin kankeaksi ja käyttökustannuksiltaan Kohoa huomattavasti kalliimmaksi. Kohon nopea, vaivaton ja edullinen käyttöönotto puolsivat ennestään päätöstä Kohon hankkimiseksi ja tekivät ostopäätöksestä helpon.

– Kohon käyttöönotto ei vaatinut pitkää koulutus- eikä testausjaksoa, vaan järjestelmäuudistus oli helposti ja nopeasti toteutettavissa. Edullisen käyttöönoton vuoksi kokeiluun oli helppo ryhtyä. Hankinta oli helppoa ja suhteellisen riskitöntä, Henri Kortelainen kertoo yhteisestä alkutaipaleesta Kohon kanssa.

”Kohossa on kaikki”

Yhteistyö Kohon ja Sinisen Meteoriitin välillä on koettu molemmin puolin helpoksi ja mielekkääksi. Koho kuuntelee mielellään asiakkaiden toiveita, ja ketteränä ohjelmistoyrityksenä kasvaa ja kehittyy joustavasti asiakasyritystensä mukana vastaten yhä paremmin asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin.

– Koho kehittyy jatkuvasti taustalla ja olemme päässeet vaikuttamaan järjestelmän uusiin ominaisuuksiin. Koho on kehittynyt meidän aikanamme ja se vastaa koko ajan yhä enemmän tarpeitamme. Koemme, että Koho on mainio toiminnanohjaustyökalu  meidän kaltaiselle yritykselle! Suora keskusteluyhteys Kohon pääkehittäjään on tehnyt yhteistyöstä erityisen sujuvaa, Sinisen Meteoriitin Henri Kortelainen toteaa.

Lisäksi Henri Kortelainen kokee, että Kohon käyttäjäystävällisyys on kaukana vanhoista kankeista järjestelmistä:

– Tutustuessamme Kohoon, sen mukautuvuus erilaisten asiakasyritysten tarpeisiin vaikutti olevan omaa luokkaansa. Lisäksi meitä on auttanut se, että Kohoon on rakennettu esityksestämme muutamia toiminnallisuuksia. Ottaessamme Kohon käyttöön, pääsimme myös samalla yhdestä sivusovelluksesta  eroon, kun sama toiminto lisättiin Kohoon. Kohossa on kaikki.

Arki rullaa Kohossa

Sinisen Meteoriitin koko henkilökunta eli yli 90 henkeä käyttää Kohoa aktiivisesti, ja palaute on ollut pelkästään positiivista. Kaikki työntekijät kirjaavat työntuntinsa  Kohoon säännöllisesti  ja erityistä kiitosta onkin saanut tuntikirjausportaali ja sen helppokäyttöinen mobiilisovellus.

Tuntityökalusta projektibisnekseen?

Koho on alun perin rakennettu projektitason tuntilaskutuksen ja -seurannan tukemiseen, kun taas Sinisen Meteoriitin liiketoiminta perustuu tuntilaskutettavan työn ohella myös laajempiin palvelukokonaisuuksiin. Osapuolien hyvällä yhteistyöllä on Kohon projekti- ja asiakkuudenhallintatyökaluja saatu kehitettyä, ja työ jatkuu tulevaisuudessakin.

– Olen voinut suositella Kohoa muillekin yrityksille, koska yhteistyömme on ollut toimivaa. Ongelmatilanteet ratkeavat nopeasti ja kehitysideamme on otettu hyvin ja tosissaan vastaan. Edullinen hinta ja hyvä asiakaslähtöinen palvelu ovat Kohon merkittäviä etuja, Henri Kortelainen kiittää.

Kiinnostuitko Kohosta? Tilaa alta ilmainen etädemo.

Tutustu myös muihin Kohon referensseihin

Sinua voisi kiinnostaa myös

Data Group Saimaan palveluliiketoiminnan kasvua kirittää nyt Koho

Etsimme pitkään ketterää ja monipuolista pk-yrityksen käyttöön soveltuvaa toiminnanohjausjärjestelmää. Saimme Kohosta suosituksen yhteistyökumppanilta ja varasimme …

Lue lisää

Colliers Finlandille Kohon toiminnanohjausjärjestelmä käyttöön

Tiedote heinäkuu 2021 Colliers on johtava ja monipuolinen asiatuntijapalvelu- ja sijoituspalveluyritys, joka toimii 67 maassa …

Lue lisää

Koho toimitti toiminnanohjausjärjestelmän Provincialle

Tiedote kesäkuu 2021 Provincia Oy on kehittyvä ja kehittävä, korkeatasoisia henkilöstö- ja taloushallinnon palveluja tuottava …

Lue lisää

Haluaisitko kuulla lisää?
Varaa aika etäesittelyyn!

Tilaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, ja saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi.