Kohon sisältöpankki

Lue täältä  ja opi uutta! Blogikirjoituksia, uutisia ja asiantuntijasisältöjä liittyen mm. toiminnanohjaukseen, tehtävien ja asiakkuuksien hallintaan, projekteihin, parhaisiin käytäntöihin sekä kannattavuuteen.

Tervetuloa!

Kategoriat

Avainsanat

Haku

Provincialle Kohon monipuolisuus on valttia

”Olemme pystyneet luopumaan erillisistä järjestelmistä ja yhdistämään toimintoja yhteen ohjelmistoon. Uusi toimintatapa on lisännyt tehokkuutta ja tuonut läpinäkyvyyttä ja selkeyttä tekemiseen. Lisäksi Kohosta saa hyvin tietoa esihenkilötyön tueksi, ja se on muuttanut tapaa johtaa.”

Lue lisää
*/ ?>

Design Valkea: Koholla palvelu toimii

”Erityiskiitokset Koholle kyvystä reagoida hankaliinkin toiveisiin ja kykyyn ratkoa niitä. Palvelualttius yllätti todella positiivisesti!”

Lue lisää
*/ ?>

Harri Hokkanen, rakennuttajakonsultti, osakas, Harristo Oy

”Koho-järjestelmän myötä yrityksemme alkutaival on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja olemme saaneet työajan seurantamme sekä laskutuksen organisoitua erittäin tehokkaaksi. Järjestelmän käyttöönotto sujui joustavasti ja nopeasti. Järjestelmän myötä olemme saaneet keskittyä ydintehtäväämme eli lisäarvon tuottamiseen asiakkaillemme.

Suosittelemme lämpimästi Kohoa kaikille, joilla on tarvetta saada käyttäjäystävällinen ja tehokas ohjelmisto avukseen.”

*/ ?>

Colliers Finlandille Kohon toiminnanohjausjärjestelmä käyttöön

Colliersilla järjestelmähankinnan taustalla oli tarve saada nykyaikainen, käyttäjäystävällinen sekä aikaa säästävä järjestelmä.

Lue lisää
*/ ?>

Kohon suomalaisuus, vahvat integraatiot ja käyttöönoton sujuvuus vakuuttivat Cadpoolin

”Kohon puolelta käyttöönotossa oli rautaista ammattitaitoa ja yhteistyö oli erittäin toimivaa. Dialogi osattiin toteuttaa niin, ettei tarvinnut olla varsinainen IT-ammattilainen pysyäkseen kärryillä. Toiveemme ja tarpeemme huomioitiin ja aidosti esitettiin meille parhaita ratkaisuja.”

Lue lisää
*/ ?>

Monetra Pirkanmaa tarttuu Kohon avulla liiketoiminnan ongelmakohtiin nopeasti

”Kohon raportointi mahdollistaa myös asiakaskohtaisen budjettien seuraamisen. Laskutusprosessi on nyt hallittava ja luotettava. Datan keruu tapahtuu yhdessä järjestelmässä, joka mahdollistaa laskutuksen perusteena olevan suoritetiedon raportoinnin sisäisesti ja myös asiakkaille.”

Lue lisää
*/ ?>

Jani Jääskeläinen, CTO, Staria

”Koho on meille, asiantuntijapalveluiden tarjoajana, kaikkein tärkein ohjelmistomme liiketoiminnan johtamisen kannalta. Kohon avulla johdamme työtä, asiakkuuksia ja laskutusta.
Olemme saaneet Koholta nopeasti tukea, neuvoja ja koulutusta työkalun hyödyntämiseen liittyen. Arvostamme proaktiivista otetta, he eivät odota meidän keksivän tapoja hyödyntää työkalua itse, vaan Kohon asiantuntijat ehdottavat niitä meille.
Jatkossa otamme käyttöön lisää toiminnallisuuksia, kuten työmääräykset ja ennustemoduulit, ja odotamme niiden vaikuttavan merkittävästi liiketoimintamme kannattavuuteen. Näiden lisäksi hyödynnämme Kohoa entistä enemmän myös sensitiivisen materiaalin jakamisessa asiakkaiden kanssa.”

*/ ?>

Koho kasvaa ja kehittyy Sinisen Meteoriitin mukana

”Tutustuessamme Kohoon, sen mukautuvuus erilaisten asiakasyritysten tarpeisiin vaikutti olevan omaa luokkaansa. Lisäksi meitä on auttanut se, että Kohoon on rakennettu esityksestämme muutamia toiminnallisuuksia. Ottaessamme Kohon käyttöön, pääsimme myös samalla yhdestä sivusovelluksesta eroon, kun sama toiminto lisättiin Kohoon. Kohossa on kaikki.”

Lue lisää
*/ ?>

Kohon tuntikirjaus on Monetran luottotyökalu

”Taulukkolaskelmat ja paperimuistiot ovat Kohon myötä historiaa. Koho on monipuolinen ja pitää henkilöstön aina ajan tasalla muun muassa työtunneista. Uusi toimintatapa säästää paljon työaikaamme, sillä asiat on kenen vain helppo tarkistaa Kohosta. Jos lähettämistämme laskuista tulee myöhemmin kysyttävää, on tunnit helppo jäljittää.”

Lue lisää
*/ ?>

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.