Kohon tuntikirjaus on Monetran luottotyökalu

Monetra luottaa Kohoon kaikissa perusprosesseissaan

Monetra on kuntakentän moniosaaja. Monetralta löytyy Suomen monipuolisin palveluvalikoima kunta-alan tarpeisiin. Monetra on taloudellisesti tehokas, ja säästöjen synnyttämät taloudelliset edellytykset takaavat kunnan itsenäisyyden myös jatkossa. Monetra on luotettava kumppani, jonka palveluksessa on yli 450 ammattilaista.

Monetra tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon lisäksi rekrytointi-, hankinta-, hallinto-, tulkki-, viestintä- ja painatuspalveluita. Yhteistyö Kohon kanssa alkoi kesällä 2016, kun sopivaa toiminnanohjausjärjestelmää etsinyt Monetra otti Kohon pilottikäyttöön.

Koholla panostetaan sujuvaan käyttöönottoon

– Koho kotiutui Monetraan puskaradion kautta. Löysimme Kohon kotisivuilta lisätietoa ja otimme yhteyttä. Koho päihitti toisen testissä olleen ohjelmiston selkeydellään ja muokattavuudellaan. Koho on uudenaikaisen näköinen ja helposti omaksuttava ohjelmisto, joka oli helppo integroida työprosesseihimme, ICT-asiantuntija Joni Raappana ja Laatu- ja IT-vastaava Timo Ritola kuvailevat.

Monetra luottaa Kohoon kaikissa perusprosesseissaan, kuten kirjanpidossa, maksuliikenteessä, myynnissä ja reskontrassa sekä palkanlaskennassa. Tällä hetkellä Koho on käytössä noin sadalla Monetran työntekijällä, ja henkilöstön palaute on ollut pelkästään positiivista.

”Käytämme Kohoa taloushallinnon ja projektien työaikojen seurantaan ja laskutukseen. Työntekijät kirjaavat tunnit, jotka esimiehet tarkastavat, ja sen jälkeen ne siirtyvät laskutukseen. Kohon raportointia ollaan ottamassa tehokkaammin käyttöön lähitulevaisuudessa. Työntekijöiden palautteen mukaan Koho ei hidasta työtahtia, ja sitä pidetään selkeänä ja helppokäyttöisenä. Myös käyttöönotto sujui yllättävän vaivattomasti”, Joni Raappana kertoo.

Monipuolinen ja mukautuva

Kohoa on mahdollista muokata ja kehittää asiakkaiden erityistoiveiden mukaan. Koholla otetaan mielellään vastaan kehitysideoita ja niihin pyritään vastaamaan nopealla aikataululla. ”Testasimme ensin Kohon perusmallia ja toivoimme siihen lisäominaisuutena muun muassa tuntikirjaukseen liittyvää prosenttijakoa, jonka avulla saimme tarkkuutta ja tehokkuutta pienempien tehtävien laskuttamiseen. Olemme melko usein yhteydessä Kohoon erilaisiin kysymyksiin liittyen, ja ratkaisu on löytynyt aina hyvin nopeasti, vuorokauden aikana. Toiveitamme on kuunneltu hyvin”, Joni Raappana ja Timo Ritola kertovat.

Koho-toiminnanohjaus tekee perinteisestä taulukkojen pyörittämisestä tarpeetonta ja on aina kaikkien käyttäjien saatavilla. ”Taulukkolaskelmat ja paperimuistiot ovat Kohon myötä historiaa. Koho on monipuolinen ja pitää henkilöstön aina ajan tasalla muun muassa työtunneista. Jokainen käyttäjä merkitsee työtuntinsa ja tehtävänsä suoraan Kohoon. Uusi toimintatapa säästää paljon työaikaamme, sillä asiat on kenen vain helppo tarkistaa Kohosta. Jos lähettämistämme laskuista tulee myöhemmin kysyttävää, on tunnit helppo jäljittää ja selvittää tekijän kanssa, minkälaisia tehtäviä on laskutettu.”

Lue myös aiemmin ilmestynyt blogi, jossa Tilihalmeen Salla Saarinen kertoo, kuinka tärkeitä toiminnanohjausjärjestelmä ja tuntikirjaus ovat tilitoimistolle: Tilihalme Oy – Tehtävienhallinnalla tarkkuutta työntekoon

Kiinnostuitko Kohosta?

Sinua voisi kiinnostaa myös

Image from iOS (1)

Kohotamme tunnelmaa Taloushallintoliiton kesäpäivillä

Myyntitiimimme kohottaa tunnelmaa 6.-8.6. Taloushallintoliiton kesäpäivillä kauniissa Holiday Club Saimaan maisemissa. Osastopaikkamme on 15. Tule …

Lue lisää

Design Valkea: Koholla palvelu toimii

”Erityiskiitokset Koholle kyvystä reagoida hankaliinkin toiveisiin ja kykyyn ratkoa niitä. Palvelualttius yllätti todella positiivisesti!”

Lue lisää

Harri Ruokokoski, HR-Tilipalvelu

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.