Monetra Pirkanmaa tarttuu Kohon avulla liiketoiminnan ongelmakohtiin nopeasti

Monetra Pirkanmaa Oy on kuntaomisteinen yritys, jonka päätoimena on tarjota omistaja-asiakkaille talous- ja henkilöstöpalveluja. Yritys toimii Pirkanmaan alueella ja työllistää yli 250 henkilöä. Valtteri Palmu kertoo, että Koho oli käytössä Monetra-konserniin kuuluvassa toisessa yhtiössä, ja tutustuttuaan Kohoon sitä kautta, he totesivat, että Kohossa oli myös kaikki heidän tarvitsemansa toiminnallisuudet. Valinta oli siis helppo ja Kohon käyttöönotto tapahtui loppuvuodesta 2019.

Monetra-logo liiketoiminnan ongelmakohtiin apua Koholla

Koho on todella monipuolinen

Koho on todella monipuolinen työkalu, kertoo Palmu. Koho ratkaisi heti Monetra Pirkanmaan laskutuksen ja tuntiseurannan. Aiemmin heillä ei ollut asiakas- ja palvelukohtaista tuntiseurantaa tässä laajuudessa ja laskutustiedon keruu tapahtui Excelissä ja useissa muissa järjestelmissä.

-Yrityksessämme käytämme Kohoa kolmeen päätarkoitukseen”, listaa Valtteri Palmu:

Laskutus
Kirjaamme Kohoon erikseen laskutettavan työn tuntikirjauksien mukaan. Koho kirjaa työvuoron asiakaskohtaisesti ja tuntilaskutettava työ siirtyy automaattisesti laskulle. Käytämme Kohoa myös kappaletietojen ajoon laskulle. Tämä työkalu mahdollistaa järjestelmäraporttien viennin Excelillä suoraan Kohoon ja osaksi laskutusta.

Kiinteät kuukausilaskutettavat palvelut ovat myös helposti hallinnoitavissa Kohossa ja asetuksissa on kattavat vaihtoehdot toteuttaa kuukausilaskutus sovitulla tavalla. Tämän jälkeen laskut kasaantuu automaattisesti oikea aikaisesti.

Tuntiseuranta
Seuraamme kohossa omaa työpanostamme asiakaskohtaisesti, palvelukohtaisesti sekä projektikohtaisesti. Pystymme erittelemään yksittäiset ja normaali palvelusta poikkeavat projektit omiksi kokonaisuuksiksi.

Raportointi
Koho mahdollistaa kätevät rajapinnat raportointityökaluihin sekä Kohossa itsessään on hyvät raportit valmiina, mitkä meillä on kovassa käytössä. Myös mahdollisuus raporttien tulostukseen on tehty helpoksi.

Kohon avulla toiminnan saa kohdistettua oikeisiin asioihin

Kohon suurin hyöty Monetra Pirkanmaalle on se, että Koho kohdistaa toiminnan oikeisiin asioihin.

”Raporttien ansiosta pystymme tarrautumaan nopeasti ongelmakohtiin ja uudelleenohjaamaan resurssejamme.”

kertoo Palmu.

-Kohon raportointi mahdollistaa myös asiakaskohtaisen budjettien seuraamisen. Laskutusprosessi on nyt hallittava ja luotettava. Datan keruu tapahtuu yhdessä järjestelmässä, joka mahdollistaa laskutuksen perusteena olevan suoritetiedon raportoinnin sisäisesti ja myös asiakkaille. Raportointia olemme laajentaneet myös Power Bi:hin helpon rajapinnan avulla, lisää Palmu.

-Käyttöönotossa, näin jälkiviisaana, olisi auttanut oman yhtiön tarpeiden parempi määrittely heti alkuun. Koko toiminta järkevöityy niin paljon, että erityisesti järjestelmän tarjoamat mahdollisuudet olisi hyvä ymmärtää ja hyödyntää paremmin heti alusta asti. Olen suositellut ja esitellyt järjestelmää talon sisäisesti muille alueyhtiöille.

Loppuun Valtteri Palmu vielä huikkaa, että Kohon asiakaspalvelu on tehokas ja nopea. Apuja saa aina tarvittaessa. Ja että Kohon räätälöinti on monipuolista, he ovat saaneet paljon ominaisuuksia käyttöön, kuten esim. laskutukseen URL-laskuerittelyn.

Kiinnostuitko sinäkin Kohosta?

Sinua voisi kiinnostaa myös

Image from iOS (1)

Kohotamme tunnelmaa Taloushallintoliiton kesäpäivillä

Myyntitiimimme kohottaa tunnelmaa 6.-8.6. Taloushallintoliiton kesäpäivillä kauniissa Holiday Club Saimaan maisemissa. Osastopaikkamme on 15. Tule …

Lue lisää

Design Valkea: Koholla palvelu toimii

”Erityiskiitokset Koholle kyvystä reagoida hankaliinkin toiveisiin ja kykyyn ratkoa niitä. Palvelualttius yllätti todella positiivisesti!”

Lue lisää

Harri Ruokokoski, HR-Tilipalvelu

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.