Colliers Finlandille Kohon toiminnanohjausjärjestelmä käyttöön

Tiedote heinäkuu 2021

Colliers on johtava ja monipuolinen asiatuntijapalvelu- ja sijoituspalveluyritys, joka toimii 67 maassa ja työllistää yli 15 000 yritteliästä ammattilaista, jotka tarjoavat asiantuntevaa neuvontaa kiinteistöjen haltijoille, omistajille ja sijoittajille. Colliers Finland Oy on osa Colliersia. Toiminnanohjauksen ratkaisun heille toimitti Koho Sales Oy.

colliers logo

Colliersilla järjestelmähankinnan taustalla oli tarve saada nykyaikainen, käyttäjäystävällinen sekä aikaa säästävä järjestelmä, jonka avulla he saavat tehostettua toimintansa.

”Valitsimme Kohon, koska järjestelmän joustavuus, monipuolisuus ja nopeus sopivat parhaiten meidän käyttötarkoitukseemme.” kertoo Timo Aaltonen, Colliers Internationalin Group Controller.

Colliersilla on pilotoitu Kohoa jo jonkin aikaa ja käyttöönotto on alkanut 1.5. Käyttäjiä on tässä vaiheessa yli 300. Syksyllä on tarkoitus siirtyä vielä seuraavaan vaiheeseen ja kehittää toimintaa edelleen.

Koho on monipuolinen ja skaalautuva toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu. Järjestelmän skaalautuvuus ja automaatiot ovat Kohon parhaita ominaisuuksia. Tämä yhdistettynä jatkuvaan nopeaan kehitykseen asiakkailta saadun palautteen pohjalta ja yli 60 rajapintaa tekee Kohosta yhden segmenttinsä parhaista järjestelmistä.

Lisätietoja:

Koho Sales Oy, CEO Mikael Wallstén, mikael.wallsten@kohosales.com, +358 (0)400 971 119

Colliers Finland Oy palvelee kiinteistösijoittajia ja -käyttäjiä, koti- ja ulkomaisia rahastoja asiakkaan kiinteistöjen tuoton ja käyttöarvon vaalimiseksi, sujuvuuden sekä kulujen hallitsemiseksi. www.colliers.com/fi

Koho Sales Oy tukee ja tehostaa yritysten liiketoimintaa toiminnanohjauksen ja projektinhallinnan ohjelmistoratkaisuilla. Koho on asiakasta arvostava ohjelmistoyritys, joka haluaa tarjota alan parasta palvelua ja jonka tavoite on tuottaa merkittävää lisäarvoa jokaiselle asiakkaalleen. www.kohosales.com

Sinua voisi kiinnostaa myös

vapauta_pieni-2

Vapauta aikaasi olennaiseen – valitse Koho

Me Koholla olemme havainneet haasteita projektiyritysten toimintamalleissa: dataa kopioidaan järjestelmien välillä käsin, aikaa kuluu ja …

Lue lisää
Vapauta aikaa olennaiseen.

PSA toiminnanohjaus – mikä se oikeastaan on ja kenelle?

PSA on lyhenne sanoista ”Professional Services Automation” ja se tarkoittaa asiantuntijayritysten toiminnanohjausta. (wikipedia) PSA eroaa …

Lue lisää

Haluaisitko kuulla lisää?
Varaa aika etäesittelyyn!

Tilaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, ja saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi.