Tilitoimisto Aarnio tehosti henkilöresursointiaan Kohon avulla

Tilitoimisto Aarnio logo

Tilitoimisto Aarnio on moderni taloushallintoalan perheyritys, joka työllistää tällä hetkellä yli 50 taloushallintoalan ammattilaista. Aarnio on kasvanut vuosikymmenten aikana kokonaisvaltaiseksi taloushallinnon kumppaniksi, joka tarjoaa palveluita eri kokoisille yrityksille ja yrittäjille.

Aarnio otti Kohon käyttöönsä vuonna 2017, ja muut konserniyhtiöt hieman myöhemmin. Ennen Kohoa yrityksellä oli käytössään toinen toiminnanohjausjärjestelmä, mutta he eivät kokeneet sen täysin vastaavan tarpeitaan.

”Päädyimme valitsemaan Kohon järjestelmäksi, koska kaipasimme helppoutta laskutukseen sekä töiden ja työkuormien seurantaan”, kertoo Tilitoimisto Aarnion kehitysjohtaja Teemu Aarnio.

Henkilöstön hyvinvointi parani tasaisemman työkuorman ansiosta

Tilitoimistoalalla työntekijöiden kuormitus lisääntyy etenkin tilinpäätöskauden aikaan tammi-huhtikuussa. Koho on tuonut Tilitoimisto Aarniolle lisää ennustettavuutta työkuormaan sekä apua töiden jakoon ja uusien asiakkaiden allokointiin. Lisäksi se on auttanut tarkastelemaan asiakkaiden prosesseja ja huomaamaan esimerkiksi asiakkaiden hinnoitteluvirheitä.

 ”Kohon työmääräysten ja ennusteen avulla olemme onnistuneet jakamaan työkuormaa tasaisemmin ja parantamaan henkilöstömme hyvinvointia. Kuorma ei perustu enää ”mutuun”, vaan meillä on nyt myös objektiivinen tarkastelumahdollisuus kuormitusennusteen ja kuormitustoteuman kautta”, Teemu iloitsee. 

Kuormitusennuste ja -toteuma auttaa meitä pysymään tilanteen päällä työntekijöiden kuormituksesta. Voimme reagoida siihen jo ennustavasti, mikä helpottaa töiden järjestelyä.

Teemu Aarnio, Tilitoimisto Aarnio Oy

Aarniolla on kokemusta sekä Kohon automaattikuormituksen että manuaalisen kuormituksen käytöstä. He ovat todenneet manuaalisen kuormituksen itselleen toimivammaksi vaihtoehdoksi ja siirtyneet käyttämään sitä. Sen avulla he pystyvät jo useita kuukausia aiemmin näkemään, mikäli salkun sisällä olevaa tehtävää pitää aikaistaa tai asiakkaita siirtää salkuissa.

Tutustu Kohon resursointityökaluun >>>

Kohon monipuolisuus on ehdoton hyöty

”Olemme suositelleet Kohoa niin toisille tilitoimistoille kuin omille asiakkaillemmekin. Koho on todella monipuolinen järjestelmä, joka on myös laajasti kustomoitavissa omiin tarpeisiin sopivaksi. Resursoinnin lisäksi esimerkiksi laskutus sekä työajan ja liukumien seuranta on Kohon avulla erittäin helppoa”, Teemu kiteyttää.

Myös yhteistyö Kohon kanssa on Teemun mukaan ollut sujuvaa: ”Koho ja koholaiset joustavat ja palvelevat tarpeitamme hyvin. Koholla on äärimmäisen hyvä ja nopea asiakaspalvelu, jonka kautta asiat ovat korjaantuneet parhaimmillaan jopa puolessa tunnissa.”

Teemu Aarnio
Teemu Aarnio
kehitysjohtaja, Tilitoimisto Aarnio Oy

Haluaisitko kokea miten Koho tehostaisi sinun liiketoimintaasi? Varaa alta maksuton etäesittely.

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.