Koho – Ketterästi kustomoitava järjestelmä

Oletko tympääntynyt jäykkään järjestelmään, jossa sinulla on monia työsi kannalta turhia ominaisuuksia, nappeja ja näkymiä? Kuluuko tuntikirjausten tekemiseen turhaa aikaa välilehtiviidakossa seikkaillessa? Oletko vailla ketterästi kustomoitavaa järjestelmää: projektinhallintaa tai toiminnanohjausta?

Koho - kustomoitava järjestelmä

Kohoa pystytään muokkaamaan tarpeidenne mukaan niin, että teille turhat painikkeet, näkymät ja välilehdet voidaan piilottaa. Näin saadaan aikaiseksi mahdollisimman yksinkertainen työnäkymä sekä suoraviivainen prosessi, mikä nopeuttaa työntekoa.

Lue myös: Kasvu ja kannattavuus syntyvät tehokkuudesta

Kaikilla on oma sormenjälki

Kaikki yritykset ja työntekijät tekevät työnsä omalla tavallaan, vaikka toimisivatkin samalla toimialalla. Tämä tarkoittaa käytännössä esimerkiksi, että käyttäjälle, joka kirjaa pelkästään tuntimerkintöjä ei näy kaikki Kohon toiminnot ja osiot. Näin hänellä ei mene aikaa hukkaan järjestelmän läpi kahlaamisessa. Taas käyttäjälle, joka muodostaa kirjattujen tuntien perusteella laskuja tai niiden vedoksia, näytetään myös laskutukseen liittyvät osiot joko kokonaisuudessaan, tai vain käyttäjän omien kirjausten tai vastuiden perusteella.

Ennen Kohon käyttöönottoa selvitämme, millainen juuri teidän käyttöprosessi tulee olemaan pohjakyselyn avulla. Sitä kautta tilinne rakennetaan käyttövalmiiksi eri vipuja päälle laittamalla – koodiin ei yleensä tarvitse koskea ollenkaan, sillä eri asetuksia on valmiina lukuisia. Asiakaskohtaisissa koulutuksissa opastamme käyttäjät läpi valitun prosessin.

Kohossa on toiminnallisuuksia moneen tarpeeseen

Isommissa organisaatioissa halutaan usein tehdä seurantaa yrityksen töistä ja niiden suoritustilanteesta, jolloin toiminnallisuuksia tarvitaan enemmän. Tällöin käytössä ovat kaikki järjestelmän työkalut ja näkymät, joilla pystytään hallinnoimaan yrityksen toistuvia töitä sekä muodostamaan yksittäiselle työntekijälle tehtävälistoja järjestelmään.

Pienessä organisaatiossa ei välttämättä tarvita näitä ominaisuuksia. Tällöin seurannan työkalut ja näkymät voivat olla turhia ja ne voidaan piilottaa käyttäjältä. Yrityksen kasvaessa voidaan uudelleen arvioida tarpeita ja helposti vaihtaa asetuksia.

Kohossa oleva laskutusprosessi on myös muokattavissa yrityksesi tarpeiden mukaan. Isommassa organisaatiossa työvuorohyväksyntä siirtää vuoron laskuttajan näkymään, mistä se käsitellään laskuksi. Pienessä yrityksessä tässä voidaan oikaista, jolloin työvuorojen hyväksynnän jälkeen Koho muodostaa automaattisesti laskun. Tilikohtaisella asetuksella pystytään Kohoon muodostamaan oma osio, joka pitää sisällään kaiken laskutukseen liittyvän työn aina vuorojen tarkastuksesta laskun lähettämiseen saakka.

Tutustu Kohon ratkaisuihin!

Pieni kustomointi kuuluu hintaan

Kohon hallintapaneelissa on jos jonkinmoista toiminnallisuutta ja vipua, joiden avulla asiakkaan tili kustomoidaan käyttöönottovaiheessa. Käyttöönoton yhteydessä luotava tili on aina käyttövalmis, mutta Koho järjestelmänä elää aina asiakkaan muuttuvien tarpeiden mukana.

Asetukset ja Koho-tilin toiminnallisuudet, jotka käyttöönottovaiheessa olivat olennaisia, yleensä muuttuvat ja kehittyvät. Tällöin hallintapaneelin asetuksia säätämällä saadaan tili toimimaan uuden tahtotilan mukaan, ilman käyttökatkoja tai edes suuria käyttöprosessin muutoksia.

Jos kaipaat kuitenkin jotakin suurempaa, vain sinun yrityksellesi tehtyä toiminnallisuutta, annamme työstä kustannusarvion, jonka hyväksynnän jälkeen vasta edetään itse töiden tekemisen kanssa. Näin takaamme sen, että hinnoittelu on aina läpinäkyvää ja selkeää. Koholla on myös kattava määrä valmiita integraatioita ja API-rajapinnan avulla uusia saadaan kätevästi.

Lue myös: Ohjelmistointegraatiot – mitä hyötyä niistä on?

Olemme aina kuulolla, jos asiakkaillamme on joitakin muutostoiveita omaan tiliinsä, esimerkiksi usein toistuvia ja käsin tehtäviä asioita, tai ylipäätään hankalilta tuntuvia työprosesseja. Todennäköisesti pystymme aina olemaan avuksi!

Kiinnostuitko Kohosta ja sen mahdollisuuksista? Varaa maksuton etädemo, jossa pääset näkemään millä tavalla Koho voi tehostaa teidän liiketoimintaanne.

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.