Koho – Ketterästi kustomoitava järjestelmä

Oletko tympääntynyt jäykkään järjestelmään, jossa sinulla on monia työsi kannalta turhia ominaisuuksia, nappeja ja näkymiä? Kuluuko tuntikirjausten tekemiseen turhaa aikaa välilehtiviidakossa seikkaillessa? Oletko vailla ketterästi kustomoitavaa järjestelmää: projektinhallintaa tai toiminnanohjausta?

Koho - kustomoitava järjestelmä

Kohoa pystytään muokkaamaan asiakkaan tarpeiden mukaan niin, että asiakkaalle turhat painikkeet, näkymät ja välilehdet voidaan piilottaa. Näin asiakkaalle saadaan aikaiseksi mahdollisimman yksinkertainen työnäkymä sekä suoraviivainen prosessi, mikä nopeuttaa työntekoa.

Lue myös: Kasvu ja kannattavuus syntyvät tehokkuudesta

Kaikilla on oma sormenjälki

Kaikki yritykset ja työntekijät tekevät työnsä omalla tavallaan, vaikka toimisivatkin samalla toimialalla. Tämä tarkoittaa käytännössä esimerkiksi, että käyttäjälle, joka kirjaa pelkästään tuntimerkintöjä ei näy kaikki Kohon toiminnot ja osiot, jotta hänellä ei mene aikaa hukkaan järjestelmän läpi kahlaamiseen. Käyttäjälle, joka muodostaa kirjattujen tuntien perusteella laskuja tai niiden vedoksia, näytetään myös laskutukseen liittyvät osiot joko kokonaisuudessaan tai vain käyttäjän omien kirjausten tai vastuiden perusteella.

Ennen Kohon käyttöönottoa selvitämme asiakkaan käyttöprosessia pohjakyselyn avulla ja sitä kautta asiakkaan tili rakennetaan käyttövalmiiksi. Asiakaskohtaisissa koulutuksissa opastamme asiakkaat läpi valitun prosessin.

Kohossa on toiminnallisuuksia moneen tarpeeseen

Isommissa organisaatioissa halutaan usein tehdä seurantaa yrityksen töistä ja niiden suoritustilanteesta, jolloin toiminnallisuuksia tarvitaan enemmän. Tällöin käytössä ovat kaikki järjestelmän työkalut ja näkymät, joilla pystytään hallinnoimaan yrityksen toistuvia töitä sekä muodostamaan yksittäiselle työntekijälle tehtävälistoja järjestelmään.

Pienessä organisaatiossa ei välttämättä tarvita näitä ominaisuuksia. Tällöin seurannan työkalut ja näkymät voivat olla turhia ja ne voidaan piilottaa käyttäjältä.

Kohossa olevaa laskutusprosessia voidaan muokata yrityksen tarpeiden mukaan. Isommassa organisaatiossa työvuorohyväksyntä siirtää vuoron laskuttajan näkymään, mistä se käsitellään laskuksi. Pienessä yrityksessä tässä voidaan oikaista, jolloin työvuorojen hyväksynnän jälkeen Koho muodostaa automaattisesti laskun. Tilikohtaisella asetuksella pystytään Kohoon muodostamaan oma osio, joka pitää sisällään kaiken laskutukseen liittyvän työn aina vuorojen tarkastuksesta laskun lähettämiseen saakka.

Tutustu Kohon ratkaisuihin!

Pieni kustomointi kuuluu hintaan

Kohon hallintapaneelissa on jos jonkinmoista toiminnallisuutta ja vipua, joiden avulla asiakkaan tili kustomoidaan käyttöönottovaiheessa. Käyttöönoton yhteydessä luotava tili on aina käyttövalmis, mutta Koho järjestelmänä elää aina asiakkaan muuttuvien tarpeiden mukana. Asetukset ja Koho-tilin toiminnallisuudet, jotka ovat toimineet käyttöönottovaiheessa yleensä muuttuvat ja kehittyvät, jolloin hallintapaneelin asetuksia säätämällä saadaan tili toimimaan uuden tahtotilan mukaan, ilman käyttökatkoja tai edes suuria käyttöprosessin muutoksia.

Jos asiakas kaipaa kuitenkin jotakin suurempaa vain hänelle tehtyä toiminnallisuutta, annamme kustannusarvion, jonka hyväksynnän jälkeen vasta edetään itse töiden tekemisen kanssa. Näin takaamme sen, että hinnoittelu on aina läpinäkyvää ja selkeää. Koholla on myös kattava määrä valmiita integraatioita ja API-rajapinnan avulla uusia saadaan kätevästi.

Lue myös ohjelmistointegraatioista

Haluamme mielellämme kuulla, jos asiakkaillamme on joitakin muutostoiveita omaan tiliinsä, usein toistuvia käsin tehtäviä asioita tai ylipäätään työprosesseja, jotka tuntuvat hankalilta. Todennäköisesti pystymme aina auttamaan asiakkaitamme!

Kiinnostuitko Kohosta? Pyydä ilmainen etädemo, jossa pääset näkemään millä tavalla Koho voi tehostaa teidän liiketoimintaanne.

Sinua voisi kiinnostaa myös

FBLinkedin-59

Toiminnanohjausjärjestelmien vertailu tilitoimistoille

Toiminnanohjausjärjestelmän valintaan kannattaa laittaa aikaa ja ajatusta. Helpottaaksemme työtä, kokosimme tähän vertailuun muutamia yleisimpiä tilitoimistoissa käytössä olevia toiminnanohjausjärjestelmiä ja niiden vertailua.

Lue lisää
Näyttökuva 2022-8-29 kello 15.29.01

Painavaa asiaa ja kohottavaa meininkiä Kohon tilitoimistoiltapäivässä

Koho järjesti iltapäivän kestävän tapahtuman tilitoimistoille Helsingissä, Hotelli Presidentissä 25.8. Paikalla oli oikein mukavasti väkeä! …

Lue lisää

Miten sähköiset järjestelmät voivat parantaa tiimityötä?

Yhdessä työskentely auttaa meitä taklaamaan isoja projekteja ja saavuttamaan tavoitteita, jotka eivät yksin olisi mahdollisia. Tehokas tiimityö auttaa yksilötasollakin yltämään parhaimpaansa.

Lue lisää

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.