Kasvu ja kannattavuus syntyvät tehokkuudesta

Niin yrityksen johtaminen kuin projektien hallinta vaativat ajantasaista ja täsmällistä tietoa. Jos yrityksen kannattavuus halutaan viedä uudelle tasolle, tarvitaan liiketoiminnan hallintajärjestelmä.

Kohon avulla kannattavuus paranee

– Yrityksillä on paljon toistuvia, rutiininomaisia töitä sekä aikaa vieviä ja monimutkaisia laskutusprosesseja, joita voidaan mahdollisesti automatisoida. Hyvä toiminnanohjausjärjestelmä kerää kaikki tiedot samaan järjestelmään, kertoo Koho Sales Oy:n toimitusjohtaja Mikael Wallstén.

Kohon toiminnanohjaus- ja projektinhallintajärjestelmä pitää sisällään projektien aikataulutuksen, resurssoinnin ja kannattavuuslaskennan. Lisäksi siihen kuuluvat kaluston ja henkilöstön kuormitustyökalut, työnohjaus, työajanseuranta ja tuntikirjaukset sekä CRM ja myyntilaskutus. Kannattavuus kasvaa, kun kaikki tiedot ja toiminnallisuudet löytyvät yhdestä paikasta.

– Tehtävämme on helpottaa asiantuntijoiden töiden hallintaa sekä nopeuttaa laskutusta. Esimerkiksi poikkeustilanteessa voidaan työt siirtää asiantuntijalta toiselle; tuuraaja näkee heti missä vaiheessa projekti on ja mitä pitää tehdä seuraavaksi. Myös kuormitushuippuja voidaan ennakoida. Henkilöstön hyvinvointi paranee, kun kuormitus on sopivalla asteella, vältetään niin ali- kuin ylikuormitusta, Wallstén toteaa.

– Tuotamme liiketoiminnan hyvinvointia, toimivat järjestelmät auttavat yritystä toimimaan tehokkaasti, lisää projektijohtaja Kalle Raitio.

Asiakkaan tarpeeseen räätälöity järjestelmä

– Yritykset kokevat järjestelmien käyttöönottoprosessit monimutkaisiksi ja työläiksi, vaikka näin ei ole. Käyttöönottoprosessit on Koholla tehty asiakkaalle mahdollisimman kevyiksi ja itse järjestelmä integroituu tarvittaessa muihin asiakasyrityksen käytössä oleviin järjestelmiin. Järjestelmien nykyaikainen hankintaprosessi onkin kuin karkkikauppa, jossa asiakas valitsee parhaiten heitä palvelevat järjestelmät, jotka sitten integroidaan toisiinsa yhdeksi kokonaisuudeksi, Kalle Raitio sanoo.

– Räätälöimme järjestelmän ja rajapinnat aina jokaisen asiakkaan kohdalla kunkin asiakkaan erityistarpeisiin. Koho on aina kustomoitu, Mikael Wallstén summaa.

Lue myös blogejamme:

Projektin budjetointi – Vinkkejä parhaisiin käytäntöihin

4+1 tapaa parantaa yrityksen taloutta

Kiinnostuitko Kohosta?

Jutun on kirjoittanut Kati Halonen, Mediaplanet.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Colliers Finlandille Kohon toiminnanohjausjärjestelmä käyttöön

Tiedote heinäkuu 2021 Colliers on johtava ja monipuolinen asiatuntijapalvelu- ja sijoituspalveluyritys, joka toimii 67 maassa ja työllistää yli 15 000 …

Lue lisää

Koho toimitti toiminnanohjausjärjestelmän Provincialle

Tiedote kesäkuu 2021 Provincia Oy on kehittyvä ja kehittävä, korkeatasoisia henkilöstö- ja taloushallinnon palveluja tuottava yritys. Heillä on noin sadan …

Lue lisää

Accountor valitsi Kohon toiminnanohjauksen

Tiedote toukokuu 2021 Suomen suurimpiin taloushallintoalan konserneihin kuuluva Accountor uudisti toiminnanohjausjärjestelmänsä vastaamaan liiketoiminnan nykyisiä tarpeita. Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon …

Lue lisää

Haluaisitko kuulla lisää?
Varaa aika etäesittelyyn!

Tilaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, ja saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi.