Talvi tulee ja sen myötä kausityöntekijät – Tuntikoneella tunnit ylös kätevimmin

Työnantaja, onko sinulla talveksi tulossa kausityöntekijöitä tai joulun kiireapua?

Kesä on tietysti kausityöntekijöiden kulta-aikaa, mutta monella alalla tarvitaan kausityöntekijöitä talvellakin, erityisesti joulusesonkina. Työnantajallahan on lain määräämä velvollisuus pitää kirjaa työntekijöidensä työtunneista, myös kausityöntekijöiden. Samalla työajanseuranta tuo helpotusta palkanmaksuun ja työtuntien kohdentamiseen. Työaikaa voidaan seurata esimerkiksi siten, että työntekijät leimaavat itsensä töihin, tauoille ja vapaa-ajalle, tai täyttävät tunnit vaikkapa johonkin excel-taulukkoon. Jossain on jopa käytössä vielä erilaiset lippuset ja lappuset, jotka vain työllistävät ja ovat hankalia.

Kohon Tuntikone ratkaisee

Koho on luonut huippukätevän Tuntikoneen tähän tarkoitukseen. Kokemuksemme mukaan Tuntikone sopii parhaiten yrityksille, joiden palkanmaksu on tuntipohjaista, kuten MaRa, siivous-, rakennus-, logistiikka-, maalaus- ja kiinteistöhuoltoyritykset. Tuntikoneesta maksat vain silloin, kun se on aktiivisesti käytössä ja se laskutetaan käyttäjien mukaan. Esimerkkinä vaikka golfkenttä. Kesäkaudella on käyttöä, talvella ei, mutta ei juokse myöskään kuukausittaisia kuluja. Silti saat taas kauden alkaessa nopeasti käyttöön.

Tuntikoneen työajanseurannan otat  käyttöön minuutissa! Se toimii selaimella tai mobiililla, ja on käyttäjälle yksinkertainen. Tuntikone on myös tietoturvallinen ja sillä ilmoitat työtunnit palkanmaksuun helposti. Tuntikoneessa hallinnoit käyttäjiä, saat selkeät raportit ulos ja saat sinne tehtyä myös työaikatulkintoja. Tuntikoneesta on saatavilla tarpeesi mukaan jopa kolme eri versiota: Tuntikone Lite peruskäyttöön, Tuntikone+, joka sisältää liukumaseurannan ja kustannuspaikat ja Tuntikone powered by Koho, joka on sitten jo vaativampaan käyttöön suunniteltu. Liten ja plussan saat 30 päivän kokeiluun maksutta!

tuntikonevideo
Klikkaa kuvaa, niin saat videon pyörimään.

Jos siis haluat säästää aikaa ja hoitaa tuntiseuranta-asiat helposti, tutustu Kohon Tuntikoneeseen.

Voit myös olla yhteydessä meihin

Sinua voisi kiinnostaa myös

Kohon Tuntikone – tehoja ja turvallisuutta tilitoimistolle työaikakertymien keräämiseen

Tilitoimisto, joko olet kuullut Kohon Tuntikoneesta? Kohon kehittämä Tuntikone on helppo ja edullinen palvelu, jonka …

Lue lisää

Haluaisitko kuulla lisää?
Varaa aika etäesittelyyn!

Tilaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, ja saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi.