Kohon sisältöpankki

Lue täältä  ja opi uutta! Blogikirjoituksia, uutisia ja asiantuntijasisältöjä liittyen mm. toiminnanohjaukseen, tehtävien ja asiakkuuksien hallintaan, projekteihin, parhaisiin käytäntöihin sekä kannattavuuteen.

Tervetuloa!

Kategoriat

Avainsanat

Haku

Asiantuntijayrityksen tietoturva-webinaarivideo

Asiantuntijayrityksen tietoturva ja sen aukot

Monella pk-yrityksellä ei ole kunnollisia toimintatapoja tai edes tietoa siitä, mitä kaikkea pitäisi tietoturvan kannalta tänä päivänä ottaa huomioon. Keskustelimme Etevä tietopalveluyhtiön toimitusjohtajan kanssa aiheesta.

Lue lisää
Screenshot 2020-12-31 at 14.07.35

Webinaaritallenne asiantuntijayrityksen tietoturvasta

Tässä webinaarissa Etevä Tietopalveluyhtiön toimitusjohtaja Panu Palmu kertoo asiantuntijayrityksen tärkeimmistä tietoturvaan liityvistä kysymyksistä. Mukana keskustelemassa Kohon toimitusjohtaja Mikael Wallstén.

Katso tallenne

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.