Ostolaskujen käsittely tarkentaa kustannusten seurantaa Kohossa

Ostolaskujen käsittely on yksi Kohon uusista ominaisuuksista, jota varsinkin projektiyritykset ovat toivoneet. Sen avulla Koho tuo ulkoisesta taloudenhallintajärjestelmästä esimerkiksi alihankinta- tai materiaalikuluja, jotka voidaan kohdistaa projekteille ja vastuuttaa tietyille henkilöille. Tällä tavoin kustannukset määräytyvät oikein ja raportointi pysyy ajantasalla. Tilitoimistoille tämän avulla tehtävä järjestelmäkulujen läpilaskutus sujuvoittaa toimintaa merkittävästi.

Kun ostolaskut käsitellään suoraan Kohossa, saadaan jälleen yksi järjestelmä pois välikädestä. Tämä suoraviivaistaa toimintaa entisestään sekä parantaa myös turvallisuutta ja käyttäjien hallinnointia. Näin yrityksenne voi vähentää käyttäjiä taloudenhallintajärjestelmässä ja rajata helposti yrityksen kriittisiä tietoja pois peruskäyttäjiltä.

Ostolaskujen käsittely

Koho tuo ostolaskut järjestelmään ulkoisesta taloudenhallintajärjestelmästä päivittäin. Kun kaikki tarvittava data on kokonaan Kohossa, sitä voidaan helposti filtteröidä ja selata yhdessä paikassa. Voit myös kohdistaa laskun tietylle asiakkaalle ja asettaa erilaisia automaatioita toimittajakohtaisesti. Voit esimerkiksi ohittaa yrityksen sähkölaskut ilman niiden jakamista asiakkaille, tai kenties haluat tuoda tietyn toimittajan laskut aina vain kuluina läpilaskutuksen sijaan.

Kun ostolaskut löytyvät keskitetysti Kohosta, ne voidaan myös kohdistaa automaattisesti oikealle vastuuhenkilölle. Tällöin hän pääsee suoraan Kohossa käsittelemään niiden sisällön, varmistamaan kulut, kohdistamaan rivit oikeille projekteille, ja hyväksymään laskun. Tarvittaessa tässä voi olla vielä välivaihe, jossa joku taho vielä varmistaa laskut, mutta rivit voi myös laittaa siirtymään suoraan laskutukseen. Näin ulkoiseen järjestelmään menee kuittaus, että lasku on hyväksytty.

Ostolaskukäsittely

Tällä hetkellä ostolaskujen käsittely onnistuu Talenom, Netvisor, Fennoa, Procountor ja Fivaldi -taloudenhallintaintegraatioilla. Laajennamme tulevaisuudessa tarvittaessa myös muihin taloudenhallintajärjestelmiin.

Ostolaskujen käsittely on maksuton ominaisuus Business- ja Enterprise-paketeissa. Ominaisuuden käyttöönoton hinta on 200€ alv. 0%, joka sisältää konfiguroinnin ja koulutuksen. Ominaisuus vaatii aktivoinnin Kohon ylläpidon toimesta, joten ole yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli haluatte liittää ostolaskujen käsittelyn Koho -tilillenne.

Haluatko kuulla tarkemmin kuinka ostolaskujen käsittely toimii Kohossa? Ota yhteyttä!

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.