Koho on myös Finago Toiminnanohjaus

Koho toiminnanohjaus on asiantuntijayrityksille kehitetty kevyt ja helppo toiminnanohjaus, joka pitää huolen tilitoimiston tärkeimmistä rutiineista. Kohon avulla tilitoimisto tehostaa työajanseurantaa, tuntikirjausta, toistuvien töiden hallintaa, laskutusta ja raportointia.

Koho Sales Oy on toteuttanut yhteistyössä Finagon kanssa tilitoimistoille suunnatun white label toiminnanohjausjärjestelmän. Finago Toiminnanohjaus julkaistiin marraskuussa 2017 Finago tilitoimistopäivillä. Tilitoimistopäivillä uusi Finago Toiminnanohjaus herätti paljon kiinnostusta. Helpolle tilitoimiston toiminnanohjausjärjestelmälle on selkeästi kysyntää.

Finago Toiminnanohjaus on helppo toiminnanohjausjärjestelmä tilitoimistoille, joka pitää huolen toimiston tärkeimmistä työnkuluista ja tehtävistä. Järjestelmä on vakiotuote, joka on tehty toimimaan Procountor ja Tikon taloudenhallintajärjestelmien kanssa yhteen. Käytettävyys on muokattu mahdollisimman tehokkaaksi juuri Finago asiakkaat huomioiden niin, että ylimääräiset välilehdet ja näppäimet ovat piilotettu. Tällä tavalla Finago Toiminnanohjaus on mahdollisimman tehokas ja suoraviivainen. Myös seurattavat ja toistuvat tehtävät ovat muutettu Finago asiakkaiden mukaisiksi.

Toiminnanohjaus tuo tilitoimistolle useita hyötyjä. Esimerkiksi tiedon löytyminen yhdestä paikasta vähentää henkilöriskiä ja tiedon etsimiseen käytettyä aikaa. Toistuvien töiden työlista selkeyttää työkuormaa ja auttaa johtamaan. Järjestelmä muuttaa tehdyt työt ja toimenpiteet valmiiksi laskuriveiksi säännön mukaan. Tällä tavalla säästetään aikaa esimerkiksi Excel laskuttamiseen verrattuna noin 87 %.

Lue lisää millä tavalla Koho säästää aikaa blogistamme tästä linkistä

Reaaliaikaiset raportit auttavat johtamaan toimistoa oikein. Asiakaskannattavuus, toistuvien toimenpiteiden aika ja valmistumisraportti, työntekijäkannattavuus ja laskutusraportit kertovat koska vain toimiston tärkeimmät tiedot tarkasti.

Tutustu Finago toiminnanohjaukseen Finagon sivuilta.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely on maksuton ja se ei velvoita sinua mihinkään. Saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.