Pääkäyttäjäpalvelulla tai konsultaatiolla tehoja tekemiseen

Tuntuuko, ettet ehdi paneutua Kohon käyttöön niin hyvin kuin haluaisit? Tai haluaisit aina helposti käyttöösi parhaat ja tehokkaimmat tavat käyttää Kohoa?

Meillä Koholla on nyt tarjolla myös ulkoistettu pääkäyttäjäpalvelu. Loimme palvelun asiakkaidemme toiveesta. Monella yrityksellä on tilanne, että järjestelmään ei ehdi perehtyä niin perin pohjin, että yrityksen sisäinen pääkäyttäjä pystyisi oikeasti toimimaan pääkäyttäjäroolissa. Syynä näihin on useimmiten ajanpuute tai ylipäätään tietoteknisen osaamisen puute. Usein halutaan myös keskittyä omaan core-osaamiseen ja keskittää tehokkaammin jollekin taholle. Tällöin apuun tulee Kohon pääkäyttäjäpalvelu.

Asiakaspalvelumme auttaa kuten ennenkin

Tarjoamme pääkäyttäjäpalvelua kuukausihintaan. Asiakkaan kanssa sovitaan kuukausittainen aika, esim tunti, joka merkitään kalenteriin ja tämän ajan puitteissa keskitytään auttamaan asiakasta juuri hänellä ilmenneissä haasteissa. Palvelun käyttöönotto pitää sisällään myös starttipalaverin, jossa kartoitetaan nykytilanne ja sovitaan yhdessä, miten palvelu toteutetaan. Palvelun käyttöönotto ei poista sitä, etteikö asiakaspalvelumme auttaisi jatkossakin selvissä asiakaspalveluasioissa. Erona tässä ehkä se, että hommaa on helppo kehittää kokonaisvaltaisemmin eteenpäin kuukausittaisella avulla kun taas asiakaspalvelusta saat vastauksen täsmäkysymyksiin.

Konsultointia, tuntitöitä ja lisäkoulutuksia

Pääkäyttäjäpalvelun lisäksi Koholta saat myös konsultointipalvelua. Tämä palvelu on tuntihinnoiteltua toteutuneiden tuntien mukaan. Esimerkkejä tällaisesta konsultoinnista voisi olla esimerkiksi laaja yrityksen digitaalisten toimintatapojen läpikäynti ja suositusten antaminen tai tilin tehostaminen (projektipäällikkökonsultaatio). Tuntityönä saat meiltä myös muita pääkäyttäjätöitä, kuten rekisterin sisäänajot, custom-näkymät, lisäkoulutukset ja custom-raportit.

Tässä vielä lisäpalvelumme:

  • Maksuton asiakaspalvelu -> ”miten teen jotain” ”mistä napista teen asian x” yms kysymykset.
  • Konsultaatio -> mitä muut tekevät, mitä mekin voisimme tehdä, Kohonkäytön tehostaminen, custom-raporttien suunnitteluapu jne.
  • Pääkäyttäjäpalvelu: ylläpitotyöt yms pääkäyttäjälle kuuluvat työt
  • Tilaustyö: Ajatteko sisään rekisterin, teettekö/korjaatteko/muutatteko, custom-näkymät, lisäkoulutukset jne.

Kiinnostuitko lisäpalveluistamme?

Sinua voisi kiinnostaa myös

Haluaisitko nähdä lisää? Varaa aika etäesittelyyn!

Varaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi tarpeet ja kulmakohdat ja autamme mm. tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, vaan saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi menestymään.