Projektinhallinta tilitoimistoille – lisää hyötyjä ja tehoja tekemiseen

Oletko ajatellut, että myös tilitoimistossa voidaan käyttää projektinhallintaa töiden suunnitteluun ja tehostamiseen? Pidimme asiakkaillemme webinaarin tilitoimiston projektinhallinnasta. Webinaarissa Mikko kävi läpi Kohon projektinhallinnan työkalun ja kertoi esimerkkejä, mihin sitä voisi käyttää. Katso video alta ja tutustu tarkemmin!

Projektinhallinta tilitoimistoille webinaarivideo

Projektinhallinta tilitoimistoille lähtee liikkeelle Projektit-välilehdeltä. Mikolla on videossa käytössä jo Kohon visuaalisesti uudistunut käyttöliittymä, joka ei ole vielä kaikilla käyttäjillä käytössä, älkää siis hämääntykö siitä, samat välilehdet löytyvät kyllä. Tässä Mikon esimerkissä on projektina asiakkaan haltuunotto, mutta tätä voi siis käyttää ihan mihin projektiin vaan, parina esimerkkinä vaikkapa uuden työntekijän aloittaminen, mitä kaikkea siihen liittyy tai joku projektiluonteinen palvelun myynti kuten vaikka yhtiöjärjestely.

Aluksi luodaan projekti ja liitetään asiakkuus siihen, videolla tämä on selostettu tarkemmin. Tämä on nopeaa, tapahtuu minuutissa. Sitten päästään suunnitelmaan. Suunnitelmassa tehdään projektiin vaiheet ja alavaiheet. luodut tuntimäärät näkyvät kuormituksessa ja menevät työntekijälle työmääräysten sekaan. Kohossa on selkeä projektikortti, jossa tiedot näkyy. Jos työ on laskutettavaa työtä, siirtyy se suoraan laskulle, työ voi olla myös sopimuksen alaista tai sisäistä, jolloin siitä ei lähde laskua.

Koholta on tulossa myös valmiita projektipohjia, joita on entistä helpompi käyttää. Mikäli sinulla ei näy projektit- välilehteä ja haluat projektit käyttöön, ota yhteyttä Kohon asiakaspalveluun. Tai jos koet tarvitsevasi yksilöllistä opastusta, Koholla on sitä tarjolla, ota yhteyttä.

Alta voit myös ladata excelin, jota voit hyödyntää projektinhallinnan käyttöönotossa.

Tämä blogikirjoitus liittyy Projektinhallinta tilitoimistoille -webinaariimme, joka pidettiin 19.1.2021.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös: Lisää tehoa ja kasvua tilitoimistollesi

Koho on monipuolinen projektinhallinta- ja toiminnanohjausjärjestelmä, jossa asioita voi tehdä monella tavalla ja kokeilla itselleen parhaiten sopivan toimintatavan. Järjestelmän muokattavuus, automaatiot ja räätälöitävyys ovat Kohon parhaita ominaisuuksia. Kohoa voi käyttää yli 270 eri tavalla. Tämä yhdistettynä jatkuvaan nopeaan kehitykseen ja yli 60 rajapintaan tekee Kohosta yhden segmenttinsä parhaista järjestelmistä.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Haluaisitko kuulla lisää?
Varaa aika etäesittelyyn!

Tilaa maksuton etäesittely ja anna Kohon vakuuttaa. Käymme henkilökohtaisen esittelyn aikana läpi yrityksesi myynti- ja laskutusprosessit ja autamme tehostamaan myyntiä sekä säästämään jopa 87 % laskutuskuluissa. Etäesittely ei velvoita sinua mihinkään, ja saat paremman näkemyksen siitä, kuinka Koho auttaisi juuri sinun yritystäsi.